Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej wszystkim :D
mam nowe fotki, ale tylko kilka i niestety troszkę zamazane, bo mój aparat znowu się psuje :( będę musiała kupić sobie nowy ^^''

Mickuś pod prześcieradłem xD nie chciało mu się wstawać jak ścieliłam łóżko, to pościeliłam tez jego xP

To dasz mi tą piłeczkę czy nie?

No, to niestety wszystko na razie ^^'' nie mam fotek ze spacerków bo siedzę chora w domu ;(( ale teraz się poprawię, bo razem z moją szwedką z wymiany będziemy prawie codziennie na bulwar na spacer chodzić :D

Posted

hejka wszystkim :) wczoraj kąpałam Mickiego przed przyjazdem mojej szwedki :D dlatego zrobiłam mu taką 'małą' domową sesyjkę, jak już był czysty i puszysty ^^ choć na fotach nie widać zbytnio różnicy :( [niestety] zaraz wstawię zdjęcia, tylko się załadują :)

Posted

Następna porcja fot :)

One są jakby co wszystkie podobne, bo Mickiemu nie chciało się robic nic innego poza leżeniem, a mi sie nudziło więc pstrykałam dużo fotek :P

Na razie to wszystko xP później będzie więcej :P

Posted

buahahaha xD ale koment xD a na razie nie chce mi sie fotek wstawiać, bo jest póóóóóóóźno xP jutro wstawię resztę :P