Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kati16 napisał(a):
Witamy się :multi:

hejka :hand: :)

xxSweetGirl93xx napisał(a):
dzisiaj dam wam te wasze fotki które juz sie wgrały:D:D

dzięki kochana za fotki :buzi::cool3:

Okamia napisał(a):
Co tam u śmieszka?? brzydkie koopy zniknęły??

tak, już jest prawie zdrowy :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']a nie ma za co:)
jeszcze bede miała wiecej fotek tylko musze powgrywac do konca:) narazie połowe dopiero wgrałam:evil_lol:

połowę?!?! :-o:-o:-o niezła jesteś xD

[quote name='Paulina_mickey']Hej wpadliśmy się przywitać i poprosić cioteczki o podnoszenie wątku :cool3:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117866

hejka :hand: zaraz looknę w wątek ;)

A dzisiaj byłyśmy z mamą na spacerze z Mickim :cool3: nad morzem :cool3: i oczywiście Mickey siedział w wodzie i nie chciał z niej wyjść xD a jego "mądra" Pańcia [czyt. ja] zgubiła frisbee :placz::placz::placz: a kupiłam mu specjalnie to oryginalne amerykańskie :( co prawda kosztowało dychacza, ale myślałam, że utrzyma się więcej niż...4 DNI :placz::placz: ale poza tym to było fajnie :D ale fotki będą jutro, bo aparat zostawiłam w samochodzie, a mama se pojechała na imprezkę i aparat będę miała dopiero po 23 xD więc jak na razie powrzucam coś wystawowego ;)

Posted

jakbyś nie miała co robić, tylko foty pstrykać xD ale przynajmniej ktoś nie zapominał aparatu :evil_lol: dobrze mieć taką Adę :Rose: :D

Posted

no ja miałam zawsze aparat przy sobie:D
no prawie zawsze:D:D
heh:)
i nawet powiem ci ze na moim aparacie jestem na 6 fotkach:D:D moze troszeczke wiecej:D :evil_lol:

Posted

nie rozumiem, o co ci chodzi z tymi 6 fotkami, ale looz xD

macie frisbowe fotki z wystawy :) trochę słaba jakość, ale w końcu to nie lustrzanka xD

EDIT: musicie poczekać, bo kuuuurrr****a fotosik mi nawala :angryy: znacie jakiś portal gdzie można szybko zgrać dużo fotek? pomocy! :modla:

Posted

bo ja leń jestem :diabloti: a teraz jest u mnie Pelcia :cool3: i nie mogę dodać :diabloti::diabloti: [każda wymówka jest dobra :evil_lol:]

Posted

M&T napisał(a):
NIE ŻYJESZ :angryy::angryy::mad::mad::mad:

Ojoj, to co będzie ze mną jak zobaczysz moje zdjęcia z nutella party :placz::placz::placz::shake:
:evil_lol: