M&T Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']czekamy na zdjecia:) a ile masz w sumie zdjec??:D Chyba 370 :) Mickey i ja w jeziorku ;) [foto by xxSweetGirl93xx] Drakkuś z butem swojej Pańci :evil_lol::evil_lol: Mickey w wodzie:) trzepu :D Quote
M&T Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 na tym zdjęciu widać, jak bardzo Mickey kocha wodę :diabloti: Ada z Drakkusiem :):) Iza z Bobisiem :) na wspólnym spacerku :D Quote
M&T Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 doopcia swędzi :evil_lol: spotkanie z Maksiem :) [pieskiem takiej jednej pani z innego ośrodka, który był ciągle przez nią puszczany ze smyczy i raz jej uciekł, a jak się przez nas znalazł i go jej oddaliśmy, to później i tak go puszczała :angryy::angryy:] Asia z Bardem :) Bardo Quote
M&T Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Drakkuś, Mickey, Bardo i Nelly, a Bobiś zdążył uciec xP Drakkuś i ja :) Kopiemy dołki! :diabloti: Quote
Mudik Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Super relacja ,szkoda,że ja nie mogę na takie cus się wybrać to chociaż pooglądam.:multi::multi::multi: Quote
M&T Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 pychol mojego skarba :loveu: Bardo&Drakkuś - piękna parka :loveu::evil_lol: Mickey zwiedza las xP Quote
M&T Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='Mudik']Super relacja ,szkoda,że ja nie mogę na takie cus się wybrać to chociaż pooglądam.:multi::multi::multi: A za rok nie możesz? :lol::lol: moja kochana ekipa :loveu: Mickey z patyczkiem :evil_lol: a to my w ostatni dzień :lol: będę za wami tęsknić :placz::placz: koniec fot ze zlotu :):) jutro polecą fotki z wystawy w Sopocie, ale tylko z 10.08., bo 9.08 byłam jeszcze na Zlocie :) branoc! :hand: Quote
basia bonnie Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 heeeej:loveu::loveu: mam cos dla Ciebie! Quote
AngelsDream Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 http://images31.fotosik.pl/349/a941203c31cd8b7dmed.jpg Szczurek? ;) Quote
Sweet Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ej ty wiesz co tylko tyle zdjeci dajesz tu nie ładnie tak:P ja mam u siebie pełno mozesz wleźć i mickiego sobie pobrac jak chcesz:evil_lol: Quote
M&T Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='basia bonnie']heeeej:loveu::loveu: mam cos dla Ciebie! http://zooshop.pl/images/I_31641_g.jpg oooo :-o dropsyyyy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ja niedługo się do zoologa wybieram, żeby se zapas kupić :diabloti: oczywiście dla siebie :diabloti::diabloti: [quote name='AngelsDream']Szczurek? ;) tylko troszkę w większej wersji :evil_lol::evil_lol: [quote name='xxSweetGirl93xx']ej ty wiesz co tylko tyle zdjeci dajesz tu nie ładnie tak:P ja mam u siebie pełno mozesz wleźć i mickiego sobie pobrac jak chcesz:evil_lol: to podkradnę ci kilka :evil_lol::evil_lol: ale to już jutro, bo dzisiaj padam na łeb xD Quote
M&T Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Kati16 napisał(a):Witanko :multi: hejka :):) A ja zapomniałam coś napisać..Byłam wczoraj z Mickim u weta, bo jest jakiś taki osowiały, ma biegunkę i do tego nic nie je. Wet stwierdził, że Mickey ma zagazowane jelita i teraz muszę z nim jeździć na zastrzyki :( Do tego jutro będzie miał pobieraną krew i jedziemy z tą krwią do Gdańska, żeby zrobili badania i wykluczyli chorobę pokleszczową... No i w sumie to wszystko :-( Foty dodam, jak wrócę z Mickim od weta. Quote
Sweet Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 jej:(:( oby wszystko było dobrze... trzymamy kciuki:) Biedny Mickey:( tyle sie tych kleszczy tam nałapał na zlocie:(:(:( bedzie dobrze wszystko..:) napewno Quote
M&T Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 hejka :) Właśnie wróciłam od weta z Mickim, byliśmy na zastrzyku. Do jutra jeszcze ma być na głodówce, jutro ostatni zastrzyk i pobieranie krwi. Mickuś na szczęście czuje się już lepiej, nawet bawić mu się chciało :multi: tylko cały czas ma biegunkę :( A zaraz wstawię fotki z wystawy w Sopocie :D:D :cool3: możecie już zamawiać rasy, które chcecie zobaczyć :evil_lol: [ale pamiętajcie, że byłam tylko w ndz, więc nie wszystkie rasy mam ;)] Quote
Sweet Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 wstawiaj wszystko:) tylko powiedz mi czy masz westy albo yorki?:D Quote
M&T Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']wstawiaj wszystko:) tylko powiedz mi czy masz westy albo yorki?:D yorka mam chyba jednego, ale nie pamiętam xP bo one były w sobotę. A tutaj macie Viz z Forzą :) na pokazie agility i dog niemiecki :cool3: Quote
M&T Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 chart, ale nie wiem, jaki xP chart polski chyba xP Quote
LadyK Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 chart, ale nie wiem, jaki xP http://images34.fotosik.pl/343/5054444949d02fa0med.jpg napewno biały :D Quote
M&T Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Kati16']napewno biały :D :roflt::roflt: zaprzeczyć się nie da :evil_lol::evil_lol: bernenyyyy :loveu::loveu: [moja ukochana rasa- będę miała w przyszłości :loveu:] sznaucerek min. :D wystawianie sznaucerków :) Quote
M&T Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Akita inu :) bernen :loveu: sznupki :) Quote
M&T Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 papillon :) berneny :loveu: bernardyny :) nie chce mi się wstawiać fotek xD więc jak chcecie jakieś rasy to mówcie, ja jak będę miała to wstawię :eviltong: a wszystkie fotki wstawię, jak mi się zachce :evil_lol: Quote
Katarama Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Taa :) Mi tez się podobają, choć na przyszłość marzy mi się np mastino napoletamo :D Normalnie się zakochałam i są duże :D Quote
M&T Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Katarama']Taa :) Mi tez się podobają, choć na przyszłość marzy mi się np mastino napoletamo :D Normalnie się zakochałam i są duże :D jeśli chodzi ci o mastiffa neapolitańskiego, to mam zdjęcie takiego jednego czarnucha :cool3: wstawić? :razz::razz: a tu macie jeszcze bearded collie:) Quote
Recommended Posts