M&T Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 właśnie się skumałam, że kilka stron wcześniej Basia napisała mi 1000 posta :evil_lol: :cool3: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Okamia napisał(a):Ale speed :roflt::roflt::roflt: oj cichooo! xD ważne, że w ogóle zauważyłam :evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='M&T']oj cichooo! xD ważne, że w ogóle zauważyłam :evil_lol::evil_lol: nom :D mam fotki u mnie :evil_lol: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Okamia']nom :D mam fotki u mnie :evil_lol: to idę zobaczyć :cool3: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Mickey nauczył się noszenia apteczki :multi::multi: :cool3: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 M&T napisał(a):Mickey nauczył się noszenia apteczki :multi::multi: :cool3: Gratulujemy :evil_lol: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Okamia napisał(a):Gratulujemy :evil_lol: dzięki :lol: teraz nauczę go, zeby nosił nam zakupy :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 M&T napisał(a):dzięki :lol: teraz nauczę go, zeby nosił nam zakupy :diabloti::diabloti::diabloti: i żeby śniadanie nam robił :evil_lol: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Okamia napisał(a):i żeby śniadanie nam robił :evil_lol: O nie nie, to będzie zadanie Kelly! :evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 M&T napisał(a):O nie nie, to będzie zadanie Kelly! :evil_lol::evil_lol: Kelly dba tylko o swój żołądek :evil_lol: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 AngelsDream napisał(a):I gazetę czytał na głos ;) i strony przewracał :evil_lol::evil_lol: Okamia napisał(a):Kelly dba tylko o swój żołądek :evil_lol: to zmusimy Bonnieczke :diabloti: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 M&T napisał(a):i strony przewracał :evil_lol::evil_lol: to zmusimy Bonnieczke :diabloti: Albo Wareczkę :evil_lol: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Okamia napisał(a):Albo Wareczkę :evil_lol: przecież Wareczka nie jedzie :eviltong::eviltong: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 M&T napisał(a):przecież Wareczka nie jedzie :eviltong::eviltong: A ja nie wiedziałam :lol: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Okamia napisał(a):A ja nie wiedziałam :lol: Spoko :eviltong::eviltong: Quote
Balejs Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Witam również!! Sliczny psiaczek... gdzieś w tym wątku przeczytałam o plaży miejskiej... nas wyproszono ;/ chyba nie można chodzić po plaży z psiakiem? (a szkoda, trzeba zapierdzielać aż na babie doły, bo tam tak nie plinują ;p a ja z głównego ;p ) Quote
M&T Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Balejs napisał(a):Witam również!! Sliczny psiaczek... gdzieś w tym wątku przeczytałam o plaży miejskiej... nas wyproszono ;/ chyba nie można chodzić po plaży z psiakiem? (a szkoda, trzeba zapierdzielać aż na babie doły, bo tam tak nie plinują ;p a ja z głównego ;p ) na plażę z psiakiem można [w Gdyni] chodzić od 1 października do 1 maja :) Czyżbys była z Gdyni? :):) :cool3: Quote
basia bonnie Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 M&T napisał(a):B No o Ciebie zawsze warto się bić :loveu::evil_lol: to życz mamie zdrówka :) Ahhh:loveu::loveu: a dziękuje, jest lepiej, mama widzi już dobrze na to oko, więc mnie odwiezie na pkp..:evil_lol::evil_lol: M&T napisał(a): to zmusimy Bonnieczke :diabloti: Bonnieczka to może ale jeść nam śniadanka :D a fotki sa super, no ale i tak pojutrze będę widzieć Mickey'a na zywo:multi: Quote
M&T Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 basia bonnie napisał(a):Ahhh:loveu::loveu: a dziękuje, jest lepiej, mama widzi już dobrze na to oko, więc mnie odwiezie na pkp..:evil_lol::evil_lol: Bonnieczka to może ale jeść nam śniadanka :D a fotki sa super, no ale i tak pojutrze będę widzieć Mickey'a na zywo:multi: No to dobrze, że już lepiej :) Nie ma jeść, tylko robić! :eviltong::diabloti::diabloti: dzięki, a ja zobaczę Bonnieczkę :multi::multi::multi: Okamia napisał(a):Już jutro :D Ojj tak :diabloti::diabloti::diabloti: jeszcze tylko kilkanaście godzin :cool3::cool3: Quote
Okamia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 M&T napisał(a):Ojj tak :diabloti::diabloti::diabloti: jeszcze tylko kilkanaście godzin :cool3::cool3: Nom:evil_lol::diabloti: Quote
M&T Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 A oto jak Mickey wygląda po dzisiejszym myciu i czesaniu :cool3: Quote
Recommended Posts