M&T Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 basia bonnie napisał(a):Cześć kochanie:* już coraz bliżej...:cool3: :loveu: a witam Cię skarbeńku :cool3: :loveu: ahh...napięcie rośnie... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziewczynki moje, może powymieniajmy się nr tel. żeby się informować na bieżąco za ile będzie się w Sierakowie hmm?:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: tzn.żeby pisać do siebie z pociągu za ile sie zobaczymy..:diabloti: Quote
M&T Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 basia bonnie napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziewczynki moje, może powymieniajmy się nr tel. żeby się informować na bieżąco za ile będzie się w Sierakowie hmm?:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: tzn.żeby pisać do siebie z pociągu za ile sie zobaczymy..:diabloti: super pomysł :cool3: tylko ja jadę samochodem :evil_lol::evil_lol: a to mój tel: 668-594-490 :) Quote
basia bonnie Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 hahah :evil_lol: ok,ja zaraz zapiszę, mój 660-358-943 ;) Quote
Herspri Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Sieraków już bliziutko, doczekać się nie mogę żeby wasze włochacze zobaczyć :eviltong: Quote
M&T Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 basia bonnie napisał(a):hahah :evil_lol: ok,ja zaraz zapiszę, mój 660-358-943 ;) zapisałam i puściłam ci strzałkę :evil_lol: Herspri napisał(a):Sieraków już bliziutko, doczekać się nie mogę żeby wasze włochacze zobaczyć :eviltong: No, już tylko kilka dni! :multi::multi: a nas nie chcesz poznać? Bo tak tylko o włochaczach naszych mówisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 basia bonnie napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziewczynki moje, może powymieniajmy się nr tel. żeby się informować na bieżąco za ile będzie się w Sierakowie hmm?:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: tzn.żeby pisać do siebie z pociągu za ile sie zobaczymy..:diabloti: Nom dobrze kochanie :loveu: 698021377 :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 M&T napisał(a):widzę, że wszystkie erę mamy :evil_lol: właśnie chciałam to dopisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Takie rzeczy to tylko w erze :roflt::roflt::roflt: Quote
M&T Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Okamia napisał(a):właśnie chciałam to dopisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Takie rzeczy to tylko w erze :roflt::roflt::roflt: dżizaaas... za szybko na telepatię! :evil_lol::evil_lol: buahahaha :roflt: słuszna uwaga xD Quote
Okamia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 M&T napisał(a):dżizaaas... za szybko na telepatię! :evil_lol::evil_lol: buahahaha :roflt: słuszna uwaga xD Może my ten ... no .... Jeden duch w dwóch ciałach :roflt: :roflt::roflt::roflt:Tylko nam Basia zaginęła :-( Quote
M&T Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Okamia napisał(a):Może my ten ... no .... Jeden duch w dwóch ciałach :roflt: :roflt::roflt::roflt:Tylko nam Basia zaginęła :-( OMG, powinnyśmy do TV iść! Zrobią z nas króliki doświadczalne :diabloti: No, Basia tak ciągle znika :placz::placz: Quote
Okamia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 M&T napisał(a):OMG, powinnyśmy do TV iść! Zrobią z nas króliki doświadczalne :diabloti: No, Basia tak ciągle znika :placz::placz: No :diabloti: Jak ona może mi to robić:placz::placz::placz: Jeszcze napisz do mnie na gg (masz gg w komórce?? ) ps.obżeram się :D Quote
M&T Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Okamia napisał(a):No :diabloti: Jak ona może mi to robić:placz::placz::placz: Jeszcze napisz do mnie na gg (masz gg w komórce?? ) mi? Chyba chciałaś powiedzieć NAM :eviltong::eviltong: i ja mam gg tylko na kompie :evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 M&T napisał(a):mi? Chyba chciałaś powiedzieć NAM :eviltong::eviltong: i ja mam gg tylko na kompie :evil_lol::evil_lol: niech będzie NAM :eviltong::eviltong::eviltong: szkoda bo byśmy mogły sobie w nocy pisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Okamia napisał(a):niech będzie NAM :eviltong::eviltong::eviltong: szkoda bo byśmy mogły sobie w nocy pisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: phi, co ty sobie wyobrażasz? Że Basia tylko twoja? :mad::evil_lol::evil_lol: Hm...A nie istnieje już coś takiego jak smsy? :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 M&T napisał(a):phi, co ty sobie wyobrażasz? Że Basia tylko twoja? :mad::evil_lol::evil_lol: Hm...A nie istnieje już coś takiego jak smsy? :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kochanie .... ja mam abonament i jak przeholuje z smsami to będzie gites :evil_lol: Quote
M&T Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Okamia napisał(a):Kochanie .... ja mam abonament i jak przeholuje z smsami to będzie gites :evil_lol: Kochanie...ja też mam abonament i ja zawsze przeholowuję, tyle, że z rozmowami :evil_lol::evil_lol: No, ale powiedzcie sami: jak można wyżyć na abonamencie 20zł MIESIĘCZNIE?? :shake::shake: mi potrzeba conajmniej 50 :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 M&T napisał(a):Kochanie...ja też mam abonament i ja zawsze przeholowuję, tyle, że z rozmowami :evil_lol::evil_lol: No, ale powiedzcie sami: jak można wyżyć na abonamencie 20zł MIESIĘCZNIE?? :shake::shake: mi potrzeba conajmniej 50 :evil_lol: Wiesz co?? Mam to samo :roflt: :roflt::roflt::roflt: Quote
basia bonnie Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Ha ha ha! by się o mnie pobiły,czyja jestem :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ohhh :loveu: hehe,ja jestem i mnie nie ma,bo musze mamą się opiekować, bo ma zapalenie oka, a teraz jade po brata :lol: ;) Quote
M&T Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Okamia napisał(a):Wiesz co?? Mam to samo :roflt: :roflt::roflt::roflt: Buahahaha xD xD basia bonnie napisał(a):Ha ha ha! by się o mnie pobiły,czyja jestem :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ohhh :loveu: hehe,ja jestem i mnie nie ma,bo musze mamą się opiekować, bo ma zapalenie oka, a teraz jade po brata :lol: ;) No o Ciebie zawsze warto się bić :loveu::evil_lol: to życz mamie zdrówka :) Quote
M&T Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 A to fotki z wczorajszego spacerku z Ewą [dziewczyną, którą poznałam na spacerek.net :)] i jej 10letnim cocker spanielem, Kleksikiem :) bardzo mało mam tych fotek, ale to dlatego, że miałam źle ustawiony aparat, a nie chciało mi się z nim bawić xD Najpierw trza się obwąchać :cool3: Kleksik :):) Quote
M&T Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Mickey z nową zabawką :) Wspólne zdjęcie :) Mickey :loveu: koniec xD Quote
AngelsDream Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 http://images32.fotosik.pl/330/ee328aadbc7bfb8d.jpg :D Fajna mina! Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Fajny dziadzio :D A Mikalski jak zawsze przystojniak ;) Quote
Recommended Posts