Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

M&T napisał(a):
my musimy jeździć do innych miejscowości, bo u nas w Gdyni tylko bulwar jest i już :( więc szukamy jakiś fajniejszych miejsc ^^

zapraszam do mnie na spacerki :evil_lol:

Posted

[quote name='Okamia']Pewno tak :evil_lol::evil_lol:
mam bardzo ładny opis :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

czego? ;> +10 znaków

Posted

Tengusia napisał(a):
przyszedlam sobie odwiedzic zajaczka :mdrmed:

a witamy witamy :cool3::cool3:

a zaraz będzie druga część fotek :cool3:

Posted

dagusiek napisał(a):
:-o:-o to zdjęcie jest cudne! Bardzo mi się podoba! :loveu::loveu: jeszcze w tle morze....:placz::mdleje:

I znowu przeprowadzacie dluuugie rozmowy:mad: :cool3:

Ahh, dziękujemy :loveu:

A rozmowy muszą być! :evil_lol: jak chcesz to możesz się przyłączyć :cool3::cool3:

a fotek jednak nie będzie, bo Kora mi jeszcze nie przysłała 2giej części :-( ale ja cierpliwie czekam i nie narzekam, bo jak można mieć pretensje do takiego kochanego fotografa? :lol::lol:

Posted

dagusiek napisał(a):
Okej, to sie dołączam :cool3:
Tylko nie wiem co napisać:evil_lol:

wszystko, co chcesz :evil_lol::evil_lol: a najlepiej nawiększe bzdury, jakie Ci przyjdą do głowy :cool3:

Posted

M&T napisał(a):
wszystko, co chcesz :evil_lol::evil_lol: a najlepiej nawiększe bzdury, jakie Ci przyjdą do głowy :cool3:

Eeee to wymyślcie jakiś temat, np. jaką miałyście dzisiaj pogode i czy dużo chmur było na niebie:evil_lol:

Posted

M&T napisał(a):
Ahh, dziękujemy :loveu:

A rozmowy muszą być! :evil_lol: jak chcesz to możesz się przyłączyć :cool3::cool3:

a fotek jednak nie będzie, bo Kora mi jeszcze nie przysłała 2giej części :-( ale ja cierpliwie czekam i nie narzekam, bo jak można mieć pretensje do takiego kochanego fotografa? :lol::lol:

Wybacz kochana, ale znów musiało coś się przerwać, chyba będę musiała spakować na parę części, bo za dużo miejsca zajmuje. :shake::shake:

Posted

dagusiek napisał(a):
Eeee to wymyślcie jakiś temat, np. jaką miałyście dzisiaj pogode i czy dużo chmur było na niebie:evil_lol:

my mamy tu cały czas dobrą pogodę :cool3::cool3: a chmurki...? To są chyba cumulusy...:evil_lol::evil_lol:

Kora- napisał(a):
Wybacz kochana, ale znów musiało coś się przerwać, chyba będę musiała spakować na parę części, bo za dużo miejsca zajmuje. :shake::shake:

wybaczam wybaczam :buzi: jak już mówiłam - cierpliwie czekam i nie narzekam :lol::lol: a na jutro umówiłam nas na wspólny spacer z jakąś dziewczyną/panią ze spacerek.net :cool3::cool3:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Oooo a tu jest 100 stronka!!!! :multi: :bigcool::bigcool:

o, nawet nie zauważyłam :lol::lol::lol:

Okamia napisał(a):
Gratuluje kochanie :D

dziękuję skarbie :loveu::loveu::loveu:

Posted

Fenris napisał(a):
Witam się tu po raz pierwszy :p
Z pewnością będę częściej zaglądał :p

a witamy witamy :cool3: :multi::multi:

Posted

Hey, masz super psa :loveu: muszę przyznać, że sheltie to jedna z ras, o których zawsze marzyłam :oops: obiecuję, że będę wpadać częściej, pozdrowienia (wymiziaj koniecznie swojego Mickey'a:evil_lol:)

Posted

faza14 napisał(a):
Hey, masz super psa :loveu: muszę przyznać, że sheltie to jedna z ras, o których zawsze marzyłam :oops: obiecuję, że będę wpadać częściej, pozdrowienia (wymiziaj koniecznie swojego Mickey'a:evil_lol:)

witamy i dziękujemy za komplementy :loveu::loveu:

Lecę wymiziać Mickiego od was :evil_lol::evil_lol: