Okamia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 http://images34.fotosik.pl/326/b347fd9dd9735ddemed.jpg to foto jest strahhhliwe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 To Mickey i ja :loveu: Czyż nie jesteśmy podobni? :evil_lol: Z ukochaną, rozwaloną zabawką xD Quote
M&T Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='Okamia']http://images34.fotosik.pl/326/b347fd9dd9735ddemed.jpg to foto jest strahhhliwe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no dziękuję ci bardzo xD Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 M&T napisał(a):no dziękuję ci bardzo xD A prosze ja Ciebie :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::ylsuper::roflt: Quote
Tengusia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='M&T']To Mickey i ja :loveu: Czyż nie jesteśmy podobni? :evil_lol: http://images31.fotosik.pl/332/9ee0833f2591578dmed.jpg jak dwie krople wody :razz: Quote
M&T Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Okamia napisał(a):A prosze ja Ciebie :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::ylsuper::roflt: chcesz kopsko w doopsko? xP Tengusia napisał(a):jak dwie krople wody :razz: No wreszcie ktoś zauważył :evil_lol::evil_lol: za to kfiatek dla ciebie :) :Rose: :eviltong: Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 M&T napisał(a):chcesz kopsko w doopsko? xP Uważaj bo zaraz nie będzie upojnych nocy ze mną i Basią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Okamia napisał(a):Uważaj bo zaraz nie będzie upojnych nocy ze mną i Basią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: odezwała się ta, co miała się DOŁĄCZYĆ :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 M&T napisał(a):odezwała się ta, co miała się DOŁĄCZYĆ :diabloti::diabloti::diabloti: Nie wiem czy wiesz ale my mamy być razem nie tylko w domku ale i w pokoju :evil_lol: Quote
M&T Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Okamia napisał(a):Nie wiem czy wiesz ale my mamy być razem nie tylko w domku ale i w pokoju :evil_lol: wiem, ale co to za schadzki, jak sie śpi w jednym pokoju :eviltong: lepsze są pomiędzy domkami :cool3::cool3: :diabloti::diabloti: EDIT: Lecę na wspólny psi spacerek z Korą, jak wrócę to wstawię mnóstwo fot :) buźka :buzi: Quote
Katarama Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 W sumie trochę po kolorze włosów :P Ale proponuję abyś sobie troche kolorów rorobiła i nie da się Was rozróżnić :P Quote
AngelsDream Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 W pełni potwierdzam podobieństwo właścicielki i psa :) Quote
basia bonnie Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Uderzające podobieństwo... :D ta sierść taka sama hahaha :loveu: musimy sobie zrobić wspólne na zlocie :multi: na nocnej przechadzce, ja,Ty i Karola :loveu::loveu: Quote
M&T Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Hejka! :):) wróciliśmy ze spacerku jakieś 20minut temu xP wykończona jestem, ale zarąbiście było :cool3: zaraz powstawiam foty, chociaż z mojego aparatu mało robiłam ^^'' Kora dużo robiła, bo lustrzankę ma, więc ja tam se odpuściłam i jej dałam pole do popisu xD Katarama napisał(a):W sumie trochę po kolorze włosów :P Ale proponuję abyś sobie troche kolorów rorobiła i nie da się Was rozróżnić :P AngelsDream napisał(a):W pełni potwierdzam podobieństwo właścicielki i psa :) kwiatki dla was cioteczki, że dostrzegłyście podobieństwo xD :Rose::Rose: basia bonnie napisał(a):Uderzające podobieństwo... :D ta sierść taka sama hahaha :loveu: musimy sobie zrobić wspólne na zlocie :multi: na nocnej przechadzce, ja,Ty i Karola :loveu::loveu: Dla ciebie też kwiatek kochana :Rose::loveu: w spólnych fot to my będziemy miały na pęczki :evil_lol::evil_lol: i zrobię wam zdjęcie, jak się do mnie skradacie w nocy :diabloti::diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 M&T napisał(a): Dla ciebie też kwiatek kochana :Rose::loveu: w spólnych fot to my będziemy miały na pęczki :evil_lol::evil_lol: i zrobię wam zdjęcie, jak się do mnie skradacie w nocy :diabloti::diabloti: Ohhh kfiotkami mnie obsypują:loveu::loveu: Hahahah to będą niezapomniane wakacje:evil_lol: aaa :mdleje: hahaha już widze to zdjęcie, idą jakieś dwie ubrane całe na czarno, psy w ręku i czołgają się między domkami:evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 basia bonnie napisał(a):Ohhh kfiotkami mnie obsypują:loveu::loveu: Hahahah to będą niezapomniane wakacje:evil_lol: aaa :mdleje: hahaha już widze to zdjęcie, idą jakieś dwie ubrane całe na czarno, psy w ręku i czołgają się między domkami:evil_lol::evil_lol: Buahahaha xD już nie mogę się doczekać :cool3: a jeśli my z Karolą przyjedziemy w ndz, to trzeba będzie zrządzić Ci jakies fajne powitanko :cool3::evil_lol: fotki już się ładują :cool3: Quote
basia bonnie Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 M&T napisał(a):Buahahaha xD już nie mogę się doczekać :cool3: a jeśli my z Karolą przyjedziemy w ndz, to trzeba będzie zrządzić Ci jakies fajne powitanko :cool3::evil_lol: fotki już się ładują :cool3: Aaa:loveu::loveu::loveu::loveu: czekamy:multi: Quote
M&T Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 basia bonnie napisał(a):Aaa:loveu::loveu::loveu::loveu: czekamy:multi: Ale będzie z nas extra trójkącik :diabloti::diabloti: już na neta wgrywam... :razz::razz: Quote
M&T Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 A oto fotki!! :multi: byliśmy na polance redłowskiej i poznaliśmy tam szczeniaczka [prawie 3 miesiące miał] OF :loveu::loveu: prześliczniasty był :):) Mickey :) Idol :loveu: No daj tego smaczka! :D Znou Idolek :) Oczywiście trawiaste foto musi być xD Quote
M&T Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Korcia :):) Nochal Idolcia :evil_lol: Poznajemy nowych kumpli xP i to koniec xD bo resztę fot ma Kora :eviltong: i musze poczekać, aż mi prześle:) Quote
Mudik Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 biedny briardzik:placz::placz::placz:,się nacierpiał,żeby uszki mieć takie jak się państwu podobają:angryy::angryy::angryy: Quote
M&T Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Mudik napisał(a):biedny briardzik:placz::placz::placz:,się nacierpiał,żeby uszki mieć takie jak się państwu podobają:angryy::angryy::angryy: no państwo powiedzieli, że podobno w Polsce na wystawach sędziowie nakazują, żeby miały obcięte uszka :roll: Quote
Mudik Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Ale im ktos kit wcisnął BZDUUURA, nikt im nie ma prawa nic nakazać, tyle teraz ,że prawie nigdzie nie będą mogli go wystawić za granicą. Czechy, Niemcy Skandynawia ciętego psa nie zgłosisz na wystawę. Sędziowie potrafią preferować cięte , ale nie jest to w porządku. jako,że niektóre kraje (u nas ponoć też to obowiązuje) mają zakazy kopiowania, to powinny być kopiowane i nie kopiowane oceniane na równi. Quote
M&T Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 ehh :( no szkoda, że ktoś im taki kit wcisnął :( no ale trudno już...ale ogólnie to bardzo w porządku sie wydawali ^^ Quote
Mudik Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 M&T napisał(a):ehh :( no szkoda, że ktoś im taki kit wcisnął :( no ale trudno już...ale ogólnie to bardzo w porządku sie wydawali ^^ nie przezczę,że mogą być do rzeczy ludzie,a briardzik i tak słodki:loveu:, ale szlag trafia jak wstawiają ludziom kit(ciekawe czy to hodowca był taki mundry czy vet:roll::diabloti:) Quote
Recommended Posts