Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale fajne fotki! :loveu::loveu:Sama z psami dwoma byłaś? i co rodzice na kolti? Nie zakochali się w niej? :cool3::cool3:

A na ile chcesz skarbie wyjechać? :cool3:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Mickey z Kolti no no hehe fajnie im razem :cool3: :cool3: :loveu: :loveu:

Ale Kolti Mickiego nie polubiła :placz::placz::placz:

Atkaaaa napisał(a):

Tak, kochanie i akurat Ty nie powinnaś się pytać! xD

deer_1987 napisał(a):
Witanko!!
ale milo zobaczyc foty ;)

Hejka! :multi:

Kora- napisał(a):
Ale fajne fotki! :loveu::loveu:Sama z psami dwoma byłaś? i co rodzice na kolti? Nie zakochali się w niej? :cool3::cool3:

A na ile chcesz skarbie wyjechać? :cool3:

Nie, byłam z Asią :) Kolti widział tylko tata, ale reakcja: "No, ładna sunia" i se poszedł :eviltong:

Jak wrócisz to jedziemy :cool3::cool3:

Posted

Fotki z nad morza :) tylko 4, bo tam za bardzo nie było co fotografować, ale wieczorkiem będą górskie i ich będzie znacznie więcej :cool3:

Sveti Konstantin

Złote Piaski

Nasz kochany Nienasz! :loveu: szczeniaczek, który się do nas przyczepił w Sveti Konstantin i nie chciał odejść. Musiałyśmy go podstępem zgubić, bo tak to by cały czas za nami łaził ^^''

A to nasza słodziutka Puka :loveu::loveu: przyczepiła się do nas w Warnie i oprowadziła nas po mieście :evil_lol: kochana była :loveu:

Ogólnie w każdym mieście mieliśmy jakiegoś swojego psiaka, co się do nas przyczepił :eviltong: a na dworcu w Mangalii [Rumunia] mieliśmy aż trzy :cool3:

Następna porcja wieczorkiem i przy okazji dodam fotki z wczorajszej wizyty u kumpeli i jej trzech tosa inu :):) a na razie lecę
Papa :buzi:

Posted

Ja z siostrą :)

i widoczki :eviltong:

A następna porcja to już będą fotki z najwyższego szczytu wschodniej Europy, czyli Musali :) [2925,4m :cool3:]

Posted

[quote name='basia bonnie']http://images28.fotosik.pl/254/e7898bf0dcc1d9e9med.jpg
Hahahahaha :evil_lol:

Nadmorskie fotki slicznee :loveu: :loveu: :loveu:
Górskie też,ale góry ja mam jak przez okno wyjże :lol:

Ale nie masz takich gór! :evil_lol::evil_lol: a co do nadmorskich to poszukam, może jeszcze jakieś ładne będą, to wstawię specjalnie dla ciebie :cool3::buzi:

fotki z Musali:)

ja i kumpela :evil_lol:

i widoczki :D

Posted

dwie ostatnie z Musali:

Jeszcze powstawiam kilka z zejścia z góry i to wszystko :) a później dam fotki z wczorajszego spotkania z kumpelą :):)

Posted

Porcja fotek z zejścia ze szczytu :) jak na razie koniec fotek, nie wiem czy mi się uda wstawić te z kumpelą dzisiaj, ale jak nie, to zrobię to jutro :)

A oto fotki ^^

koniec :cool3:

Dla niedoinformowanych były to fotki z mojego obozu :eviltong:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Wow te widoki cudne!!

AngelsDream napisał(a):
Widoki takie, że aż zazdroszczę.

No widoki rzeczywiście są piękne :):) i muszę powiedzieć, że te zdjęcia pokazują urok tych gór tylko w połowie, bo w rzeczywistości aż oczu nie można było oderwać! Mam panoramy filmowe, ale to do prezentacji, którą robię z kumpelą do szkoły :) jak zrobimy tę prezentację to wtedy wstawię ją do neta i tutaj wam pokażę :) ale to dopiero w sierpniu będzie :eviltong: a zaraz wstawię fotki ze spotkanka wczorajszego :)

Posted

Oto fotki ze spotkania z kumpelą z przedszkola, której nie widziałam przez 10 lat :cool3:

sunia Pauliny, Filadelfia- rasy tosa inu :) zdobyła tytuł mistrzyni świata na wystawie w Poznaniu :cool3:

To pensjonat rodziców Pauliny. Nazywa się "willa Global" :) Polecam, jeśli ktoś wybiera się na wczasy do Jastrzębiej Góry :bigcool:

Paulina z Yoshim- swoim drugim psiakiem i zarazem synkiem Fili :) [oni mają hodowlę jakby co :eviltong:]

Yoshi w całej okazałości :cool3: ciekawa jestem, czy jeszcze urośnie, bo on ma dopiero 11 miesięcy :dialboti:

Filadelfia[ta co leży] z synkiem Yoshim :)

Posted

Dostałam buziaka od Fili! :multi::multi:

A tu cała trójka pociech :cool3: od lewej: Grand, Paulinka, Fila, ja i Yoshi :)

no i koniec xD idę spać :eviltong:

branoc cioteczki :buzi:

Posted

Wow, piękne są te jej psiaki!! :loveu:
Pensjonat też, hahaha raz mieliśmy zieloną szkołe w Jastrzębiej Dziurze, to mieliśmy ośrodek z karaluchami i balkonami przez które można było od pola wejść do pokoju :diabloti:

M&T napisał(a):
Ale nie masz takich gór! :evil_lol::evil_lol: a co do nadmorskich to poszukam, może jeszcze jakieś ładne będą, to wstawię specjalnie dla ciebie :cool3::buzi:

Hehe no takich nie :) Ok,super :multi: :buzi: