basia bonnie Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 M&T napisał(a):Ty mi tutaj nie kochaniuj teraz tylko się gęsto tłumacz :mad::mad::mad: Bo na schadzki nocne nie pozwolę! :diabloti::diabloti: Ojj to chodziło o taką słodką kare,wieeesz..:cool3::loveu: nie mozesz mi tego zrobic!:flaming: Quote
M&T Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 basia bonnie napisał(a):Ojj to chodziło o taką słodką kare,wieeesz..:cool3::loveu: nie mozesz mi tego zrobic!:flaming: No dalej dalej...kiepsko idzie jak na razie :mad: oj mogę mogę :evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 M&T napisał(a):No dalej dalej...kiepsko idzie jak na razie :mad: oj mogę mogę :evil_lol::evil_lol: Wybacz mi o jaśnie panno, te moje blędy, napisane z rozpędu bo już wieczór,nie rano a wieczorem sie nie myśli tylko... psiaki czyści :evil_lol::evil_lol: jakies glupoty wyszly :lol: Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 basia bonnie napisał(a):Wybacz mi o jaśnie panno, te moje blędy, napisane z rozpędu bo już wieczór,nie rano a wieczorem sie nie myśli tylko... psiaki czyści :evil_lol::evil_lol: jakies glupoty wyszly :lol: Z poetką będę mieszkać?? :cool3: Quote
M&T Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Okamia napisał(a):Omg :evil_lol: nie ma to jak miłość :loveu: miłość rani :evil_lol: basia bonnie napisał(a):Wybacz mi o jaśnie panno, te moje blędy, napisane z rozpędu bo już wieczór,nie rano a wieczorem sie nie myśli tylko... psiaki czyści :evil_lol::evil_lol: jakies glupoty wyszly :lol: Wybaczam!!! Tylko już przestań :eviltong: Okamia napisał(a):Z poetką będę mieszkać?? :cool3: Masz przerąbane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 M&T napisał(a):Masz przerąbane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiem xD ale jakie będę miała znajomości jak tomik wyda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Okamia napisał(a):wiem xD ale jakie będę miała znajomości jak tomik wyda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zależy jak będzie się ten tomik sprzedawał :evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 M&T napisał(a):Zależy jak będzie się ten tomik sprzedawał :evil_lol::evil_lol: Też fakt :evil_lol: Quote
M&T Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 basia bonnie napisał(a):Obgaduja mnie :(:(:( :glaszcze: wychwalają - tak bym to nazwała :cool: Quote
Katarama Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 M&T napisał(a): Ale macie bajeczny ogród :D :iloveyou: Mickey ma gdzie biegać :bluepaw::bluepaw::bluepaw: A u nas za chwilkę też pojawią się nowe fotki. Szkoda tylko, że nikt bloga nie komentuje :( Quote
basia bonnie Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 M&T napisał(a)::glaszcze: wychwalają - tak bym to nazwała :cool: Oh ah <dumna> :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 basia bonnie napisał(a):Obgaduja mnie :(:(:( Podziwiają powiedziała bym :evil_lol: Quote
M&T Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Katarama napisał(a):Ale macie bajeczny ogród :D :iloveyou: Mickey ma gdzie biegać :bluepaw::bluepaw::bluepaw: Dzięki :oops: ale to tylko mały kawałek trawki jak na jego zapasy energii xD Katarama napisał(a): A u nas za chwilkę też pojawią się nowe fotki. Szkoda tylko, że nikt bloga nie komentuje :( Nowe fotkii! :multi::multi: a u nas z blogiem też kiepsko :-( Quote
M&T Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 basia bonnie napisał(a):Oh ah <dumna> :evil_lol: Tylko nie popadnij w samouwielbienie :evil_lol::evil_lol: Okamia napisał(a):Podziwiają powiedziała bym :evil_lol: Podlizuuuuujeeesz sieeeee!!!! :-o AngelsDream napisał(a):Witamy się! :) Hejka! :multi: Jakby co to nowe fotki są kilka stron wcześniej :evil_lol::evil_lol: Quote
dagusiek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Baby, ładnie nagadałyście:mad: :diabloti: zanim znalazłam zdjęcia to troche minęło...:diabloti: M&T, super fotki, wymiziaj ode mnie Mickiego:loveu: i zapraszam do nas, mamy nowe zdjęcia:cool3: Quote
M&T Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 dagusiek napisał(a):Baby, ładnie nagadałyście:mad: :diabloti: zanim znalazłam zdjęcia to troche minęło...:diabloti: to wszystko one!! :evil_lol::evil_lol: dagusiek napisał(a): M&T, super fotki, wymiziaj ode mnie Mickiego:loveu: i zapraszam do nas, mamy nowe zdjęcia:cool3: dziękuję :lol: Mickey zgodnie z prośbą wymiziany i nawet buziaczka przesłał :cool3::cool3: :evil_lol: i wasze zdjęcia już przeglądnięte i skomentowane :cool3::cool3:;) Quote
dagusiek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Jaaaasne, One:diabloti: ja bym się kłóciła:diabloti: Dziękujemy za buziaczka i również przesyłamy:buzi: Waśnie zauważyłam, dziękujemy;) Quote
M&T Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 dagusiek napisał(a):Jaaaasne, One:diabloti: ja bym się kłóciła:diabloti: No co? Ja tylko czasem wtrąciłam swoje 3 grosze :evil_lol::evil_lol: dagusiek napisał(a): Dziękujemy za buziaczka i również przesyłamy:buzi: Dziękujemy :loveu::loveu: dagusiek napisał(a): Waśnie zauważyłam, dziękujemy;) Ależ proszę bardzo :lol::lol: Znalazłam pierwsze fotki robione moim nowym aparatem :cool3: jak mój kuzyn ćwiczył sobie z Mickim ^^ [z góry sorry za jakość, ale dopiero co rozpracowywałam ten aparat xP] Chodzenie na dwóch łapciach ^^ Czeka na smakołyka po ładnym przejściu przy nodze :cool3: łapcia ^^ i hopki ^^ koniec xD Quote
dagusiek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 M&T, a jaki masz aparat jeżeli mogę wiedzieć?:eviltong: Quote
M&T Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 dagusiek napisał(a):M&T, a jaki masz aparat jeżeli mogę wiedzieć?:eviltong: Olympus SP-560 UZ :lol::lol: Lecę do schronu zrobić fotki Kolti :) (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113902) po południu wrócę i może wstawię jeszcze jakieś fotki Mikulca ^^ papa :buzi: Quote
Katarama Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 M&T napisał(a): Czeka na smakołyka po ładnym przejściu przy nodze :cool3: A u nas zupełnie inaczej pókio co nie ma przejścia bez smakołyka. Fakt, że dystans co raz to większy i rzadziej samkołyki dawane , ale póki co mój futrzak nie wyraża zgody na zmianęformy :P Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 http://images24.fotosik.pl/252/6a1384fa0b6650d3med.jpg No i patrz, przeleciał go! tzn. skoczył wyżej niego :evil_lol: Quote
Recommended Posts