Okamia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 M&T napisał(a):Haha xD manewr "na oczka" xD najlepiej działa :eviltong: Wiem bo Kelluta opanowała go do perfekcji i to nie tylko w kwestii zabaw :evil_lol: Quote
M&T Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Okamia napisał(a):Wiem bo Kelluta opanowała go do perfekcji i to nie tylko w kwestii zabaw :evil_lol: haha, pewnie też na jedzonko? xD mój na jedzonko preferuje manewr "łapa na kolanie" xD no i oczka też uczestniczą, ale łapka robi swoje xD Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 M&T napisał(a):haha, pewnie też na jedzonko? xD mój na jedzonko preferuje manewr "łapa na kolanie" xD no i oczka też uczestniczą, ale łapka robi swoje xD U mnie nawet pysk na stół i patrzy xD ale to tylko mojej siorze :evil_lol: Quote
M&T Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Okamia napisał(a):U mnie nawet pysk na stół i patrzy xD ale to tylko mojej siorze :evil_lol: Buahaha, u mnie by na stół sie nie odważył xD ale czasem jak łapcia nie zadziała to kładzie pysk na kolanach i lampi się tak długo aż: 1. coś dostanie 2. skończę zjeść :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 M&T napisał(a):Buahaha, u mnie by na stół sie nie odważył xD ale czasem jak łapcia nie zadziała to kładzie pysk na kolanach i lampi się tak długo aż: 1. coś dostanie 2. skończę zjeść :evil_lol: Ja problemów nie mam :evil_lol: bo ona tak tylko siorze :evil_lol: ale najdziwniejsze to że jak wchodzę to od razu jest pies padł :lol: Quote
M&T Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Okamia napisał(a):Ja problemów nie mam :evil_lol: bo ona tak tylko siorze :evil_lol: ale najdziwniejsze to że jak wchodzę to od razu jest pies padł :lol: bo może ty jakiś terrorysta jesteś, co? :evil_lol: że jak tylko spróbuje żebrać to dostaje manto? :diabloti::diabloti: Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 M&T napisał(a):bo może ty jakiś terrorysta jesteś, co? :evil_lol: że jak tylko spróbuje żebrać to dostaje manto? :diabloti::diabloti: nie :shake: tylko ochrzan:evil_lol: ja nie bije psa (nom ok daje tylko klapsy):evil_lol: Quote
M&T Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Okamia napisał(a):nie :shake: tylko ochrzan:evil_lol: ja nie bije psa (nom ok daje tylko klapsy):evil_lol: no to sie nie dziw, że taka reakcja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 M&T napisał(a):no to sie nie dziw, że taka reakcja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak byś takiego klapsa dostała to byś się śmiała jak nic :evil_lol: basia bonnie napisał(a):Wreszcie jestes!! :multi: :loveu: Nom musiała kiedyś do mnie wrócić :lol: Quote
basia bonnie Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Okamia napisał(a): Nom musiała kiedyś do mnie wrócić :lol: Pff:diabloti: Chyba raczej specjalnie wyjechala, zeby miec spokoj od Ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) M&T (wlasciwie to jak Ci na imie?;))Nie zapomnij o tej pizamce na zlot..:diabloti:zawsze moge odwiedzic Twoj domek nocą:cool3::cool3: Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 basia bonnie napisał(a):Pff:diabloti: Chyba raczej specjalnie wyjechala, zeby miec spokoj od Ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Nie zapomnij o tej pizamce na zlot..:diabloti:zawsze moge odwiedzic Twoj domek nocą:cool3::cool3: nie prawda :eviltong: Ona specjalnie do mnie wróciła :evil_lol: Nocne schadzki się szykują?? Quote
basia bonnie Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Okamia napisał(a):nie prawda :eviltong: Ona specjalnie do mnie wróciła :evil_lol: Nocne schadzki się szykują?? do nas :loveu::loveu::loveu: Taak,moze sie przylaczysz? :D Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 basia bonnie napisał(a):do nas :loveu::loveu::loveu: Taak,moze sie przylaczysz? :D Nom dobra niech Wam będzie :P i tak ja ją szybciej będę miała :eviltong::eviltong: Hmmm... nom mogę się przyłączyć :evil_lol: tylko nie wiem czy to wytrzymacie :evil_lol: Quote
M&T Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 A co to za rozmowy beze mnie, co? :mad::mad: basia bonnie napisał(a):Wreszcie jestes!! :multi: :loveu: no jestem jestem :evil_lol: Okamia napisał(a):Jak byś takiego klapsa dostała to byś się śmiała jak nic :evil_lol: to ja poproszę :evil_lol::evil_lol: Okamia napisał(a):Nom musiała kiedyś do mnie wrócić :lol: do Ciebie zawsze :razz: basia bonnie napisał(a):Pff:diabloti: Chyba raczej specjalnie wyjechala, zeby miec spokoj od Ciebie:evil_lol: Ejj! To miała być tajemnica!! :mad: xD basia bonnie napisał(a): M&T (wlasciwie to jak Ci na imie?;))Nie zapomnij o tej pizamce na zlot..:diabloti:zawsze moge odwiedzic Twoj domek nocą:cool3::cool3: Imienia wam nie powiem :diabloti: bo i tak zapomnicie, bo wszyscy na mnie tofiś mówią xP a co do pidzamki to mam taką nową sexi :razz: ze snoopy'm :razz: Okamia napisał(a):nie prawda :eviltong: Ona specjalnie do mnie wróciła :evil_lol: Nocne schadzki się szykują?? Oczywiście, że do Ciebie kochana :loveu: basia bonnie napisał(a):do nas :loveu::loveu::loveu: Taak,moze sie przylaczysz? :D Tak, do was obu :loveu: taki trójkącik :evil_lol: i widzę, że schadzki będą grupowe:diabloti: Quote
M&T Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Okamia napisał(a):Nom dobra niech Wam będzie :P i tak ja ją szybciej będę miała :eviltong::eviltong: Hmmm... nom mogę się przyłączyć :evil_lol: tylko nie wiem czy to wytrzymacie :evil_lol: Czy wy sie o mnie bijecie? :cool3::cool3: ja wszystko przetrzymam :razz::diabloti::diabloti: Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 O ile się nie mylę ona zwie się chyba Martyna?? Weź mnie olśnij :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Okamia napisał(a):Nom dobra niech Wam będzie :P i tak ja ją szybciej będę miała :eviltong::eviltong: Hmmm... nom mogę się przyłączyć :evil_lol: tylko nie wiem czy to wytrzymacie :evil_lol: szybciej ja zaliczysz?:evilbat: ale musisz miec sliczna pizamke:cool3: M&T napisał(a):A co to za rozmowy beze mnie, co? :mad::mad: a po co nam Ty..:evil_lol: no jestem jestem :evil_lol: uczcijmy to 1 min ciszy:evil_lol: Ejj! To miała być tajemnica!! :mad: xD Ups:diabloti: Imienia wam nie powiem :diabloti: bo i tak zapomnicie, bo wszyscy na mnie tofiś mówią xP a co do pidzamki to mam taką nową sexi :razz: ze snoopy'm :razz: Hmm Martyna?:cool3: bedzie idelna!! ja sobie tez kupie nowa,rozowa:diabloti::loveu: Tak, do was obu :loveu: taki trójkącik :evil_lol: i widzę, że schadzki będą grupowe:diabloti: We 3 razniej :P jak szalec to szalec!:diabloti: Quote
M&T Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Okamia napisał(a):O ile się nie mylę ona zwie się chyba Martyna?? Weź mnie olśnij :evil_lol: Kurde! Zero prywatności na tym necie xD basia bonnie napisał(a):szybciej ja zaliczysz?:evilbat: mnie sie nie zalicza...mnie sie DOSTAJE W PREZENCIE xD ale musisz miec sliczna pizamke:cool3: Ahh...wprost przecudną :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ja mam lepsiejszą :eviltong: w panterkę :evil_lol: Wiesz... kto ma zero prywatności ten ma :evil_lol: Dobrze że jeszcze mojego wątku nie opanowałyście :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Okamia napisał(a):Typowy 3-kącik :evil_lol: Ha:loveu::loveu: M&T napisał(a):Kurde! Zero prywatności na tym necie xD Maamy Cie:diabloti: mnie sie nie zalicza...mnie sie DOSTAJE W PREZENCIE xD raczej za kare:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Okamia napisał(a):Ja mam lepsiejszą :eviltong: w panterkę :evil_lol: Dobrze że jeszcze mojego wątku nie opanowałyście :evil_lol: Co ty! Ze Snoopy'm jest lepsza! :stupid: To zaraz się tam przeniesiemy :diabloti: Okamia napisał(a):Wiesz... kto ma zero prywatności ten ma :evil_lol: Ale co ma? :hmmmm: basia bonnie napisał(a): Maamy Cie:diabloti: Tak wam się tylko zdaje :razz: basia bonnie napisał(a): raczej za kare:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ojjj... Basiu... :mad::mad::mad: Quote
basia bonnie Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 M&T napisał(a): ojjj... Basiu... :mad::mad::mad: Co kochanie?:loveu::loveu::loveu: Quote
M&T Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 basia bonnie napisał(a):Co kochanie?:loveu::loveu::loveu: Ty mi tutaj nie kochaniuj teraz tylko się gęsto tłumacz :mad::mad::mad: Bo na schadzki nocne nie pozwolę! :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts