dagusiek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ile zdjęć!:-o Wszystkie super! Ale piesy się wyszalały:loveu: Quote
M&T Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 hejka wszystkim! :) Żegnamy się z wami na 18 dni, bo jadę na obóz :evil_lol: wracam 20 lipca i wtedy się odezwę i dodam mnóstwo fotek :cool3: papa! :buzi::buzi: Quote
jbk Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Jak to fajnie psiakom, jak się mogą wybiegać :) Miłego odpoczynku :) Quote
Atkaaaa Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Pewnie, że fajnie :D Tofiś wracaj szybko! 4 sierpnia- wiesz co będziemy robić? :D Quote
Atkaaaa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 No nie! Martyna wyjechała i nikt tu nie zaglada? :( :D Quote
M&T Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Hejka wszystkim! :D Jestem teraz w Warnie, w Bulgarii :) po pol godzinnych poszukiwaniach wreszcie znalazlysmy z kumpelami kawiarenke :cool3::cool3: no wiec pisze, ale zaraz zmykam xD szybko przelece jak najwiecej waszych galerii i postaram sie odezwac jak najszybciej ;) Agatko, a co bedziemy robic 4 sierpnia? xD bo ja jade na zlot :eviltong: buzka ! :* P.S. Ile tu jest bezdomnych psow to po prostu przekracza moje wyobrazania :-o:-o:shake: Quote
Atkaaaa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 M&T napisał(a): Agatko, a co bedziemy robic 4 sierpnia? xD bo ja jade na zlot :eviltong: P.S. Ile tu jest bezdomnych psow to po prostu przekracza moje wyobrazania :-o:-o:shake: No nie! Ja o tym trąbie cały czas! 4sierpień- pierwszy dzień w Ciapkowie :D:diabloti: oj tak.. w Turcji też tak było :(:shake: Quote
Okamia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ale 4 sierpnia o 13 to ona chyba już we Wronkach jest :evil_lol: u mnie :cool3: Quote
Atkaaaa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 No nie! Nie zgadzam się!:placz::placz::placz: Wpadłam w depresje! To wszystko przez Was!:-(:-(:placz::placz::diabloti: Quote
Okamia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Atkaaaa napisał(a):No nie! Nie zgadzam się!:placz::placz::placz: Wpadłam w depresje! To wszystko przez Was!:-(:-(:placz::placz::diabloti: To przyjedź na zlot XD lub do mnie XD Quote
M&T Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Heeej!! znowu dorwalam sie do neta :evil_lol: caly czas jestem w Bulgarii, ale w ndz juz wracam :cool3: 4 sierpnia to ja Agatko z toba do ciapka nie pojde bo o 7 ruszam na zlocik :eviltong: no i jak Okamia powiedziala o 13 juz bede z nia :evil_lol: wiec sorrki skarbie ale z toba do ciapka dopiero 11 sierpnia moge isc :eviltong: wiecie co? Jak na razie podczas obozu zrobilam prawie 1500 zdjec :razz: kocham moj nowy aparacik :loveu: :diabloti: Quote
M&T Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 deer_1987 napisał(a):Wow ale ilosc zdjec :D noms, troszke ich jest :eviltong: ale polowa to widoczki xD Quote
M&T Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 to powstawiam kilka jak wroce :evil_lol: z gor [2925m.n.p.m. :razz:] i z nad morza :cool3: Quote
taxelina Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Wow to czekam :D Sama nie mam gdzie pojechac, pracuje 7 dni w tyg.. Quote
M&T Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 woow!! :-o:-o:-o a gdzie czas na odpoczynek?!:-o:-o Quote
taxelina Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 po pracy.. w tygodniu to jest jakies 3-4 godziny plus dojazd prawie godzine w jedna strone, w weekendy wiecej.. odpoczne sobie jak szkola sie zacznie - znaczy sie tez bede miec zawalone nauka ale czasami wolalabym juz do szkoly isc niz miec "wakacje" Quote
M&T Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 to czym sie zajmujesz, jesli moge spytac? ^^'' Quote
taxelina Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 haha i teraz odpowiedz.. sprzatanie kasyna w malmö :D nic takiego ciekawego, ale nawet calkiem ladnie platne za godzine :D pogoda tez nam nie dopisuje od ponad 6 tyg wiec tylko kolo domu sie z psiakami jest na spacerze.. Quote
M&T Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 i musisz tam sprzatac 7 dni w tyg? No to 3mam kciuki, zeby sie choc troszke polepszyla ^^'' no i niestety musze spadac :( buzki wszystkim! :* Quote
Recommended Posts