Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hejka wszystkim! :)

Żegnamy się z wami na 18 dni, bo jadę na obóz :evil_lol: wracam 20 lipca i wtedy się odezwę i dodam mnóstwo fotek :cool3:

papa! :buzi::buzi:

Posted

Hejka wszystkim! :D

Jestem teraz w Warnie, w Bulgarii :) po pol godzinnych poszukiwaniach wreszcie znalazlysmy z kumpelami kawiarenke :cool3::cool3: no wiec pisze, ale zaraz zmykam xD szybko przelece jak najwiecej waszych galerii i postaram sie odezwac jak najszybciej ;)

Agatko, a co bedziemy robic 4 sierpnia? xD bo ja jade na zlot :eviltong:

buzka ! :*

P.S. Ile tu jest bezdomnych psow to po prostu przekracza moje wyobrazania :-o:-o:shake:

Posted

M&T napisał(a):

Agatko, a co bedziemy robic 4 sierpnia? xD bo ja jade na zlot :eviltong:

P.S. Ile tu jest bezdomnych psow to po prostu przekracza moje wyobrazania :-o:-o:shake:

No nie! Ja o tym trąbie cały czas! 4sierpień- pierwszy dzień w Ciapkowie :D:diabloti:

oj tak.. w Turcji też tak było :(:shake:

Posted

Atkaaaa napisał(a):
No nie! Nie zgadzam się!:placz::placz::placz:
Wpadłam w depresje! To wszystko przez Was!:-(:-(:placz::placz::diabloti:

To przyjedź na zlot XD lub do mnie XD

Posted

Heeej!! znowu dorwalam sie do neta :evil_lol: caly czas jestem w Bulgarii, ale w ndz juz wracam :cool3:

4 sierpnia to ja Agatko z toba do ciapka nie pojde bo o 7 ruszam na zlocik :eviltong:

no i jak Okamia powiedziala o 13 juz bede z nia :evil_lol: wiec sorrki skarbie ale z toba do ciapka dopiero 11 sierpnia moge isc :eviltong:

wiecie co? Jak na razie podczas obozu zrobilam prawie 1500 zdjec :razz: kocham moj nowy aparacik :loveu:

:diabloti:

Posted

po pracy.. w tygodniu to jest jakies 3-4 godziny plus dojazd prawie godzine w jedna strone, w weekendy wiecej.. odpoczne sobie jak szkola sie zacznie - znaczy sie tez bede miec zawalone nauka ale czasami wolalabym juz do szkoly isc niz miec "wakacje"

Posted

haha i teraz odpowiedz.. sprzatanie kasyna w malmö :D
nic takiego ciekawego, ale nawet calkiem ladnie platne za godzine :D

pogoda tez nam nie dopisuje od ponad 6 tyg wiec tylko kolo domu sie z psiakami jest na spacerze..

Posted

i musisz tam sprzatac 7 dni w tyg?

No to 3mam kciuki, zeby sie choc troszke polepszyla ^^''

no i niestety musze spadac :(

buzki wszystkim! :*