M&T Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Wspólna zabawa^^ Mickey wciela się w rolę przyszłego terapeuty :diabloti: Tu idzie trochę jak panienka :eviltong: Uśmiech proszę ^^ Quote
M&T Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Co oni tak obserwują? :hmmmm: Dżeki: i co on się tak szczerzy? :roll: :diabloti: Sesja Dżekusia z morzem w tle ^^ Quote
M&T Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Kto umie dotknąć językiem nosa? JA!!!!! Szataaaaaaan :diabloti::diabloti: Hihihihi :evil_lol: hop Dżekiego :D Quote
M&T Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Hop! :D znów na polance! :multi: No bo wiesz....Tam w tej kieszeni....to ty masz smakołyk...no i wiesz...może mi go dasz? :razz: Quote
M&T Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Atka z Mickim ^^ Nochal :evil_lol: :) Ze sznurkiem :eviltong: Quote
M&T Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='deer_1987']linka jak u nas sie wlecze za psem :P hehe, linka obowiązkowa :eviltong: chociaż dzisiaj go spuściłam i był bardzo grzeczny :multi::multi::multi: a teraz fotki z zabawy z prześliczną młodziutką sznaucerką :) Quote
M&T Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Spotkanie z dogo canario :cool3: współczuję temu psiakowi, bo jego właściciel go spuścił i kompletnie olał :shake::shake: zaczął sobie przez telefon gadać, a biedny dożek sie do nas przyczepił, bo przynajmniej miał sie z kim pobawić Quote
M&T Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Zakochałam się w tym zdjęciu :loveu: Mickey w trawie a w tle Atka z tym biednym dożkiem Taaak, uwielbiamy trawę :evil_lol: i jęzorek :D Koleś, przeginasz! :mad: po tym Pan łaskawie wziął dożka na smycz reszta fotek za jakieś 2 godzinki :) Quote
Atkaaaa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Nie, PAN WZiął doga na smycz jak sie go spytałam: " mógł by pan odwołać psa? Zbytnio się z moim nie tolerują" :D :P Wgrywaj reszte na fotosika!! Quote
M&T Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Atkaaaa napisał(a):Nie, PAN WZiął doga na smycz jak sie go spytałam: " mógł by pan odwołać psa? Zbytnio się z moim nie tolerują" :D :P Wgrywaj reszte na fotosika!! Oo, nie słyszałam, że tak powiedziałaś. Czyli jakbys tego nie powiedziała, to penwie by go nie wziął :shake: już ładują się następne focie ^^ Quote
Atkaaaa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 powiedziałam, bo Dżeki na niego zęby szczerzył, a nie chciała bym żeby zaczęły się gryżź, ostro by było. Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Znowu mieliście fajny spacerek :evil_lol: A my tylko na smyczy brzydkiej chodzimy i Kelly nie zadowolona :cool3: Fajnie się bawiły psiaki :lol: Quote
M&T Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Atkaaaa']powiedziałam, bo Dżeki na niego zęby szczerzył, a nie chciała bym żeby zaczęły się gryżź, ostro by było. Ajj ten Dżeki :evil_lol: [quote name='Okamia']Znowu mieliście fajny spacerek A my tylko na smyczy brzydkiej chodzimy i Kelly nie zadowolona :cool3: Fajnie się bawiły psiaki A czemu nie spuszczasz Kelly? ;> fotkii :cool3: Grupowe siedzonko ^^ i leżonko xD Stamtąd lepszy widok :D piękna stójka :loveu: taniec Dżekiego xP Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 M&T napisał(a):A czemu nie spuszczasz Kelly? ;> Bo ma cieczkę i nie wiem co może teraz wpaść do głowy (czasami ma głupkowate i szalone pomysły:evil_lol:) Fotencje super :loveu: Quote
M&T Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Tym razem taniec Mickiego :eviltong: Dżeki :loveu: latarka :evil_lol: takie tam xP Quote
M&T Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Okamia napisał(a):Bo ma cieczkę i nie wiem co może teraz wpaść do głowy (czasami ma głupkowate i szalone pomysły:evil_lol:) Fotencje super :loveu: Ojj, to kiepsko xP a do kiedy będzie miała cieczkę? Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 M&T napisał(a):Ojj, to kiepsko xP a do kiedy będzie miała cieczkę? Raczej pod koniec lipca powinna mieć już spokój a jak nie... to zobaczymy :roll: Quote
M&T Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Okamia napisał(a):Raczej pod koniec lipca powinna mieć już spokój a jak nie... to zobaczymy :roll: to cieczka tyle trwa?! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 M&T napisał(a):to cieczka tyle trwa?! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nom ok. miesiąca moja droga... a ile byś chciała :evil_lol: Quote
M&T Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Okamia']nom ok. miesiąca moja droga... a ile byś chciała :evil_lol: a ja myślałam, że najwyżej dwa tyg...:oops::oops::oops: No rzucisz mi ten patyk, czy nie? :mad: Quote
Atkaaaa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 haha to jest zabójcze! http://images32.fotosik.pl/298/d7d22d0c0c1c630bmed.jpg Quote
Recommended Posts