M&T Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Jak tam wakacje :razz: Gdzie się wybierasz? Poza zlotem oczywiście :lol:[/quote] Za tydzień jadę na obóz przez cztery państwa :cool3: i wracam dopiero 20 lipca :lol: później jadę nad jeziorko z Korą [na dgm: Kora-] i naszymi psiakami no a później Zlot! :multi::multi: a wy też macie jakieś plany? :razz: Quote
Katarama Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='M&T']nikt do nas nie zagląda :(:( [/QUOTE] A ja cały czas zaglądam na bieżąco, ale nie zawsze mam czas cos napiać. Ah ta praca :) Pozdrawiam :) Quote
M&T Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Katarama']A ja cały czas zaglądam na bieżąco, ale nie zawsze mam czas cos napiać. Ah ta praca :) Pozdrawiam :)[/quote] Dobra, to wybaczamy :evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='M&T']Za tydzień jadę na obóz przez cztery państwa :cool3: i wracam dopiero 20 lipca :lol: później jadę nad jeziorko z Korą [na dgm: Kora-] i naszymi psiakami no a później Zlot! :multi::multi: a wy też macie jakieś plany? :razz:[/quote] Plany są ale troszkę inne :evil_lol: Ja jadę do ciotki na wieś szkolić Pamira warunki tam są super i od razu odpoczniemy (no i na koniu pojeżdżę bo sąsiedzi mają klacz którą w tamtym roku ujeździłam :loveu:) a tak to w domu. Quote
M&T Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Plany są ale troszkę inne :evil_lol: Ja jadę do ciotki na wieś szkolić Pamira warunki tam są super i od razu odpoczniemy (no i na koniu pojeżdżę bo sąsiedzi mają klacz którą w tamtym roku ujeździłam :loveu:) a tak to w domu.[/quote] No to na Zlot Pamir pewnie będzie już super wyszkolony :cool3::cool3: a będziesz go uczyć jakiś sztuczek? :evil_lol: Ahh...konie!! :loveu::loveu: Quote
Luzia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='M&T']No to na Zlot Pamir pewnie będzie już super wyszkolony :cool3::cool3: a będziesz go uczyć jakiś sztuczek? :evil_lol: Ahh...konie!! :loveu::loveu:[/quote] Nie wiadomo jak nam pójdzie :razz: Muszę Go oduczyć agresji do kotów i zabijania kur.. :oops: A co do sztuczek to na razie chcę go do egzaminu PT przygotować a co potem to się zobaczy :loveu: A no konie a raczej jeden :lol: Siwa klaczka w typie śląskim :evil_lol: Quote
M&T Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Nie wiadomo jak nam pójdzie :razz: Muszę Go oduczyć agresji do kotów i zabijania kur.. :oops: A co do sztuczek to na razie chcę go do egzaminu PT przygotować a co potem to się zobaczy :loveu: A no konie a raczej jeden :lol: Siwa klaczka w typie śląskim :evil_lol:[/quote] mój to za kotami lubi ganiać, ale agresywny do nich nie jest ^^ a kury to chyba jeszcze nigdy nie widział xD oo, to widzę, że ambitne plany masz :cool3: my na razie skupimy sie na dogoterapii ^^ a w przyszłym roku może zawody obedience :evil_lol: Quote
Luzia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='M&T']mój to za kotami lubi ganiać, ale agresywny do nich nie jest ^^ a kury to chyba jeszcze nigdy nie widział xD oo, to widzę, że ambitne plany masz :cool3: my na razie skupimy sie na dogoterapii ^^ a w przyszłym roku może zawody obedience :evil_lol:[/quote] Mój jednego kuraka już zabił na moich oczach :siara: A kota mu nie dałam dopaść :shake: A no ba :cool3: Ja bardziej w stronę agility chcę iść :razz: Quote
M&T Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Mój jednego kuraka już zabił na moich oczach :siara: A kota mu nie dałam dopaść :shake: A no ba :cool3: Ja bardziej w stronę agility chcę iść :razz:[/quote] no co ty!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: morderca :diabloti: no my też agility chcemy trenować :lol: mamy zamiar zacząć pod koniec sierpnia :) Quote
Luzia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='M&T']no co ty!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: morderca :diabloti: no my też agility chcemy trenować :lol: mamy zamiar zacząć pod koniec sierpnia :)[/quote] Nom :shake: Ja najpierw PT co dalej zobaczymy :cool3: Ja mam tą lipę że najbliższy tor agility jest aż w Rzeszowie a to jakieś 80km od nas :shake: Quote
M&T Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Nom :shake: Ja najpierw PT co dalej zobaczymy :cool3: Ja mam tą lipę że najbliższy tor agility jest aż w Rzeszowie a to jakieś 80km od nas :shake:[/quote] A sama go będziesz szkolić do PT? :) Ojć, to kiepsko :shake: my mamy takie szczęście, że wystarczy podjechać SKM-ka do Sopotu [10 minut] i jesteśmy :) Quote
Luzia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='M&T']A sama go będziesz szkolić do PT? :) Ojć, to kiepsko :shake: my mamy takie szczęście, że wystarczy podjechać SKM-ka do Sopotu [10 minut] i jesteśmy :)[/quote] Sama :cool3: Najbliższy kurs PT też w Rzeszowie :evil_lol: Ale damy radę nie pierwszy to będzie pies którego wyszkolę :lol: Tylko tyle że teraz po raz pierwszy psa klikerem uczę :) To wam dobrze :p Quote
M&T Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Sama :cool3: Najbliższy kurs PT też w Rzeszowie :evil_lol: Ale damy radę nie pierwszy to będzie pies którego wyszkolę :lol: Tylko tyle że teraz po raz pierwszy psa klikerem uczę :) To wam dobrze :p[/quote] też klikerka używam :lol: ale wtedy chyba szybciej się skzoli, no nie? :) A tak btw to ile masz lat? bo mnie to ciekawi :evil_lol: Quote
M&T Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 tutaj macie filmik: http://pl.youtube.com/watch?v=mmgGw6FkOss ale to nie jest filmik tylko po prostu skleiłam ze sobą kilka fotek :eviltong: a tu dwie łóżkowe :cool3: i na dzisiaj koniec ^^ Quote
Okamia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 http://images30.fotosik.pl/235/655ac1240cd38191med.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Śliczne po prostu :loveu: Quote
Katarama Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='M&T']tutaj macie filmik: http://pl.youtube.com/watch?v=mmgGw6FkOss ale to nie jest filmik tylko po prostu skleiłam ze sobą kilka fotek :eviltong: a tu dwie łóżkowe :cool3: i na dzisiaj koniec ^^ Wymęczony już prawie zasypiał... widać na drugim zdjęciu, że nie był zadowolony z tego flesza :P Quote
AngelsDream Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 A ja się wczoraj widziałam z Bezuwiuszą i wydała mi się taka maleńka i krucha przy Baaju. Quote
M&T Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 nie dziwie się, przecież Baaj to już duży chłopiec :cool3: Quote
M&T Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Dzisiaj zrobiłam głupawy filmik Mickiemu xD jak się drapie xD oto link:eviltong:: http://pl.youtube.com/watch?v=mYTWy5dgvno Quote
basia bonnie Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 http://images30.fotosik.pl/235/655ac1240cd38191med.jpg jaka minka słodka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
M&T Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Katarama napisał(a):Wymęczony już prawie zasypiał... to było rano :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ej nie gadaj tylko wrzucaj fotki!! Już bo chce skopiować :D Quote
M&T Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 A oto fotki z naszego dzisiejszego spaceru z Atką i Dżekim :):) Bohaterowie :diabloti: Mickey xD i Dżeki xP pozycja wystawowa na.....śmietniku :diabloti: Wspólna focia na ławeczce :loveu: Quote
Recommended Posts