Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Jak tam wakacje :razz:
Gdzie się wybierasz? Poza zlotem oczywiście :lol:[/quote]

Za tydzień jadę na obóz przez cztery państwa :cool3: i wracam dopiero 20 lipca :lol: później jadę nad jeziorko z Korą [na dgm: Kora-] i naszymi psiakami no a później Zlot! :multi::multi: a wy też macie jakieś plany? :razz:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Katarama']A ja cały czas zaglądam na bieżąco, ale nie zawsze mam czas cos napiać. Ah ta praca :) Pozdrawiam :)[/quote]

Dobra, to wybaczamy :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']Za tydzień jadę na obóz przez cztery państwa :cool3: i wracam dopiero 20 lipca :lol: później jadę nad jeziorko z Korą [na dgm: Kora-] i naszymi psiakami no a później Zlot! :multi::multi: a wy też macie jakieś plany? :razz:[/quote]

Plany są ale troszkę inne :evil_lol: Ja jadę do ciotki na wieś szkolić Pamira warunki tam są super i od razu odpoczniemy (no i na koniu pojeżdżę bo sąsiedzi mają klacz którą w tamtym roku ujeździłam :loveu:) a tak to w domu.

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Plany są ale troszkę inne :evil_lol: Ja jadę do ciotki na wieś szkolić Pamira warunki tam są super i od razu odpoczniemy (no i na koniu pojeżdżę bo sąsiedzi mają klacz którą w tamtym roku ujeździłam :loveu:) a tak to w domu.[/quote]

No to na Zlot Pamir pewnie będzie już super wyszkolony :cool3::cool3: a będziesz go uczyć jakiś sztuczek? :evil_lol:
Ahh...konie!! :loveu::loveu:

Posted

[quote name='M&T']No to na Zlot Pamir pewnie będzie już super wyszkolony :cool3::cool3: a będziesz go uczyć jakiś sztuczek? :evil_lol:
Ahh...konie!! :loveu::loveu:[/quote]

Nie wiadomo jak nam pójdzie :razz: Muszę Go oduczyć agresji do kotów i zabijania kur.. :oops:

A co do sztuczek to na razie chcę go do egzaminu PT przygotować a co potem to się zobaczy :loveu:

A no konie a raczej jeden :lol: Siwa klaczka w typie śląskim :evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Nie wiadomo jak nam pójdzie :razz: Muszę Go oduczyć agresji do kotów i zabijania kur.. :oops:

A co do sztuczek to na razie chcę go do egzaminu PT przygotować a co potem to się zobaczy :loveu:

A no konie a raczej jeden :lol: Siwa klaczka w typie śląskim :evil_lol:[/quote]

mój to za kotami lubi ganiać, ale agresywny do nich nie jest ^^ a kury to chyba jeszcze nigdy nie widział xD

oo, to widzę, że ambitne plany masz :cool3: my na razie skupimy sie na dogoterapii ^^ a w przyszłym roku może zawody obedience :evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']mój to za kotami lubi ganiać, ale agresywny do nich nie jest ^^ a kury to chyba jeszcze nigdy nie widział xD

oo, to widzę, że ambitne plany masz :cool3: my na razie skupimy sie na dogoterapii ^^ a w przyszłym roku może zawody obedience :evil_lol:[/quote]

Mój jednego kuraka już zabił na moich oczach :siara:
A kota mu nie dałam dopaść :shake:

A no ba :cool3: Ja bardziej w stronę agility chcę iść :razz:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Mój jednego kuraka już zabił na moich oczach :siara:
A kota mu nie dałam dopaść :shake:

A no ba :cool3: Ja bardziej w stronę agility chcę iść :razz:[/quote]

no co ty!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: morderca :diabloti:

no my też agility chcemy trenować :lol: mamy zamiar zacząć pod koniec sierpnia :)

Posted

[quote name='M&T']no co ty!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: morderca :diabloti:

no my też agility chcemy trenować :lol: mamy zamiar zacząć pod koniec sierpnia :)[/quote]

Nom :shake:

Ja najpierw PT co dalej zobaczymy :cool3: Ja mam tą lipę że najbliższy tor agility jest aż w Rzeszowie a to jakieś 80km od nas :shake:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Nom :shake:

Ja najpierw PT co dalej zobaczymy :cool3: Ja mam tą lipę że najbliższy tor agility jest aż w Rzeszowie a to jakieś 80km od nas :shake:[/quote]

A sama go będziesz szkolić do PT? :)

Ojć, to kiepsko :shake: my mamy takie szczęście, że wystarczy podjechać SKM-ka do Sopotu [10 minut] i jesteśmy :)

Posted

[quote name='M&T']A sama go będziesz szkolić do PT? :)

Ojć, to kiepsko :shake: my mamy takie szczęście, że wystarczy podjechać SKM-ka do Sopotu [10 minut] i jesteśmy :)[/quote]

Sama :cool3: Najbliższy kurs PT też w Rzeszowie :evil_lol: Ale damy radę nie pierwszy to będzie pies którego wyszkolę :lol: Tylko tyle że teraz po raz pierwszy psa klikerem uczę :)

To wam dobrze :p

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Sama :cool3: Najbliższy kurs PT też w Rzeszowie :evil_lol: Ale damy radę nie pierwszy to będzie pies którego wyszkolę :lol: Tylko tyle że teraz po raz pierwszy psa klikerem uczę :)

To wam dobrze :p[/quote]

też klikerka używam :lol: ale wtedy chyba szybciej się skzoli, no nie? :)

A tak btw to ile masz lat? bo mnie to ciekawi :evil_lol:

Posted

A oto fotki z naszego dzisiejszego spaceru z Atką i Dżekim :):)

Bohaterowie :diabloti:

Mickey xD

i Dżeki xP

pozycja wystawowa na.....śmietniku :diabloti:

Wspólna focia na ławeczce :loveu: