Luzia Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 M&T napisał(a):Nie rozumiem do czego zmierzasz :siara: Ta jasne :eviltong: Tak się mu przyglądam, i stwierdzam, że jak by miał kolory jak mój Pamir był by ładniejszy - mój Pamir mógł by za to mieć jego sierść :evil_lol: http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/2011-07-11/DSC_1227.jpg Quote
M&T Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Luzia napisał(a):Ta jasne :eviltong: Tak się mu przyglądam, i stwierdzam, że jak by miał kolory jak mój Pamir był by ładniejszy - mój Pamir mógł by za to mieć jego sierść :evil_lol: http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/2011-07-11/DSC_1227.jpg Mickey jest ładny taki jaki jest :loveu: Quote
Luzia Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 M&T napisał(a): Mickey jest ładny taki jaki jest :loveu: Jak by był bardziej rudy wyglądał by ładniej :evil_lol: Quote
M&T Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Luzia napisał(a):Jak by był bardziej rudy wyglądał by ładniej :evil_lol: No dobraaa, TROCHĘ racji w tym jest :roll: Quote
Luzia Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 M&T napisał(a):No dobraaa, TROCHĘ racji w tym jest :roll: Oj bez obrazy ;) Po prostu mam fioła na punkcie mojego gopecka :) ( choć również uważam, że mógł by mieć dłuższą sierść :evil_lol: ) Quote
M&T Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Luzia napisał(a):Oj bez obrazy ;) Po prostu mam fioła na punkcie mojego gopecka :) ( choć również uważam, że mógł by mieć dłuższą sierść :evil_lol: ) Ja się nie obrażam, ja tak tylko żartuję :lol: Naprawdę musimy się kiedyś spotkać :loveu: Quote
Luzia Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 M&T napisał(a):Ja się nie obrażam, ja tak tylko żartuję :lol: Naprawdę musimy się kiedyś spotkać :loveu: No mam nadzieję :lol: Oj nawet nie wiesz jak bym chciała :) :shake: Quote
Cerber Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 no to wlasnie lepiej jak sie pracuje w trudniejszym okresie ;) wyzsza poprzeczka i wieksza pozniej satysfakcja jesli sie cos wypracuje :) Quote
M&T Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Luzia napisał(a):No mam nadzieję :lol: Oj nawet nie wiesz jak bym chciała :) :shake: W końcu się uda :D Cerber napisał(a):no to wlasnie lepiej jak sie pracuje w trudniejszym okresie ;) wyzsza poprzeczka i wieksza pozniej satysfakcja jesli sie cos wypracuje :) W zupełności się zgadzam :) Quote
Luzia Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Już mam dwie osoby które chciała bym poznać, a mieszkają w Trójmieście :evil_lol: Jest u Was jak coś gdzie namiocik rozstawić? :lol: Quote
M&T Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Luzia napisał(a):Już mam dwie osoby które chciała bym poznać, a mieszkają w Trójmieście :evil_lol: Jest u Was jak coś gdzie namiocik rozstawić? :lol: Dziewczyno! Ja Ci za darmo nocleg dam! :) Quote
Luzia Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 M&T napisał(a):Dziewczyno! Ja Ci za darmo nocleg dam! :) E tam, w namiocie większy hardcor :lol: Quote
M&T Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Luzia napisał(a):E tam, w namiocie większy hardcor :lol: To jeśli wybierzesz się jak jest ciepło to możesz spać u mnie w ogrodzie :D Quote
Luzia Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 M&T napisał(a):To jeśli wybierzesz się jak jest ciepło to możesz spać u mnie w ogrodzie :D A duży? :razz: Quote
M&T Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Luzia napisał(a):A duży? :razz: 10x10 :cool3: Quote
Luzia Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 M&T napisał(a):10x10 :cool3: E no to się zmieszczę z namiotem w razie czego ( ma 2,5 x 3 ) :lol: Quote
M&T Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Luzia napisał(a):E no to się zmieszczę z namiotem w razie czego ( ma 2,5 x 3 ) :lol: To spokojnie, nawet psy będą miały się gdzie pobawić :eviltong: To jak tylko znajdziesz trochę kasy na dojazd to wbijaj ;) Quote
Luzia Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 M&T napisał(a):To spokojnie, nawet psy będą miały się gdzie pobawić :eviltong: To jak tylko znajdziesz trochę kasy na dojazd to wbijaj ;) Chciałaś chyba powiedzieć, że jeden pies :lol: Na razie dorwałam dodatkową robotę może uda mi się odkuć i gdzieś wybyć choć na kilka dni. W końcu wakacje po to są :evil_lol: Quote
M&T Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Luzia napisał(a):Chciałaś chyba powiedzieć, że jeden pies :lol: Na razie dorwałam dodatkową robotę może uda mi się odkuć i gdzieś wybyć choć na kilka dni. W końcu wakacje po to są :evil_lol: No jak to jeden? Twój i mój :D Liczę, że się uda ;) Quote
Cerber Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 hej piekna a w ogole tak mi sie przypomnialo... bedziesz moze w sopocie na wystawie w sierpniu? jesli tak to spotkalybysmy sie :) ja bede tradycyjnie agilitowac i obediencowac, wiec fajnie byloby sie spotkac i pogadac :) a i moglabys z mandala powojowac troche jakbys chciala :) Quote
M&T Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 [quote name='Cerber']hej piekna a w ogole tak mi sie przypomnialo... bedziesz moze w sopocie na wystawie w sierpniu? jesli tak to spotkalybysmy sie :) ja bede tradycyjnie agilitowac i obediencowac, wiec fajnie byloby sie spotkac i pogadac :) a i moglabys z mandala powojowac troche jakbys chciala :) Będę na 100% i spotkamy się na pewno jeśli będziecie! :D Może w końcu uda nam się wybrać na jakiś spacer? :eviltong: Spotkam Mandalkę!! :loveu::loveu: Macie mojego piesa troszkę :D :) Quote
M&T Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 justyska2 napisał(a):śliczny jest :) te foty w biegu - mega Dzięki :loveu: Quote
M&T Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 deer_1987 napisał(a):Ale szalenstwa z innymi psiakami :) W poniedziałek będą następne :loveu: Quote
Recommended Posts