M&T Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Tu chyba się jeszcze nie chwaliłam, więc to naprawię :diabloti: Od zeszłego tygodnia szkolę 4 miesięczną sunię berneńczyka, Szilę :) Mała jest cudowna i ma wspaniałych właścicieli :) Do tego jest cholernie mądra :loveu: Quote
Mudik Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Tu też ile zmian, na wycieczce się było ho, ho takim to dobrze. Quote
M&T Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 [quote name='Mudik']Tu też ile zmian, na wycieczce się było ho, ho takim to dobrze. Hej hej Mudiku :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 M&T napisał(a):Tu chyba się jeszcze nie chwaliłam, więc to naprawię :diabloti: Od zeszłego tygodnia szkolę 4 miesięczną sunię berneńczyka, Szilę :) Mała jest cudowna i ma wspaniałych właścicieli :) Do tego jest cholernie mądra :loveu: I jak tam Wam szkolenie idzie? Quote
M&T Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 [quote name='Paulina_mickey']I jak tam Wam szkolenie idzie? Super :D Szilka jest mega inteligentna i wszystko w lot łapie :) Na ostatnim spotkaniu zaczęliśmy klikerowanie :) A dzisiaj byliśmy z Mickim na festynie w Wandzinie reprezentować Dogtorów :) Wstawiam linka do fotorelacji ale proszę nie podajcie nigdzie dalej tego linka :) Z góry dzięki ;) Enjoy :) Quote
Paulina_mickey Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Mickey nie stersuje się występami przed taką publiką? Quote
M&T Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Paulina_mickey napisał(a):Mickey nie stersuje się występami przed taką publiką? On zupełnie nie, ale wyczuwa często mój stres i jak robię z nim sztuczki przed większą ilością ludzi to często nie słucha tego co do niego mówię i robi cokolwiek, żeby tylko dostać smakołyka ^^' Quote
Mudik Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Wiesz tak super sprawa(mimo,że szkoda,że nie bawicie się w agility) , że robicie coś co Wam sprawia frajdę i jeszcze jest pożyteczne super Gratulacje! Quote
M&T Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Dzięki :) Agility to jednak nie było to ;) Może z następnym psiakiem wrócę na tor :eviltong: Quote
M&T Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Zapraszam wszystkich :) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.193700717348332.65752.161134723938265 Przez cały tydzień będą dodawane zdjęcia :D Quote
M&T Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Mickey kończy dzisiaj 5 lat :) fot. M.Chodak Quote
taxelina Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 To on z tego samego roku co Sherry? :crazyeye: ona 24 konczyla 5 :loveu: Sto lat!! Quote
Onomato-Peja Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Ta pierwsza fota bije na głowę. ;) Najlepszego dla Mickeya. Quote
Pusiakowa Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Pierwsza fota jest ekstra :loveu: Najlepszego. :) Quote
M&T Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='deer_1987']To on z tego samego roku co Sherry? :crazyeye: ona 24 konczyla 5 :loveu: Sto lat!! Nie wiem dokładnie, to tylko domniemany wiek ;) [quote name='justyska2']śliczne zdjecia :) wszystkiego co najlepsze :* [quote name='Onomato-Peja']Ta pierwsza fota bije na głowę. ;) Najlepszego dla Mickeya. [quote name='Pusiakowa']Pierwsza fota jest ekstra :loveu: Najlepszego. :) Co do zdjęć, przekażę autorce :D A Mickey ślicznie dziękuje za życzenia :diabloti: No dobra, trochę ładniej :eviltong: Quote
Saththa Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Ooooo przegapiłam :( Ale szczere samych psich radości;) Quote
ordinary girl Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 jaki śliczny jest Twój psiak :loveu: A jakie zna sztuczki ? :cool3: Quote
M&T Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Saththa']Ooooo przegapiłam :( Ale szczere samych psich radości;)[/QUOTE] Dziękujemy również :loveu: [quote name='ordinary girl']jaki śliczny jest Twój psiak :loveu: A jakie zna sztuczki ? :cool3:[/QUOTE] Dzięki :) Bardzo dużo różnych ;) Mam plan już od jakiegoś czasu nakręcić filmik ze sztuczkami. Myślę, że w najbliższym czasie mi się uda to tutaj wstawię ;) Quote
M&T Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 We wtorek kurier przywiezie nowiutki, długo wyczekiwany obiektyw więc myślę, że film powstanie całkiem niedługo :D Quote
taxelina Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='M&T']We wtorek kurier przywiezie nowiutki, długo wyczekiwany obiektyw więc myślę, że film powstanie całkiem niedługo :D Czekam :razz: przy okazji doszla mi dzis m.in. taka ksiazka http://allegro.pl/psie-sztuczki-rewelacyjne-akrobacje-nowa-i1635562479.html zobaczymy czy to sie do czegos nadaje :razz: najbardziej to jestem zadowolona z autobiografi doroty suminskiej, mialam jej ksiazke o jamniczku Bolku i wiem ze pisze ciekawie i ma wiedze :) Quote
M&T Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='deer_1987']Czekam :razz: przy okazji doszla mi dzis m.in. taka ksiazka http://allegro.pl/psie-sztuczki-rewelacyjne-akrobacje-nowa-i1635562479.html zobaczymy czy to sie do czegos nadaje :razz: najbardziej to jestem zadowolona z autobiografi doroty suminskiej, mialam jej ksiazke o jamniczku Bolku i wiem ze pisze ciekawie i ma wiedze :) Ja mam książkę "101 sztuczek" czy jakoś tak ale nie za bardzo z niej skorzystałam :P a Dorotę Sumińską bardzo bardzo lubię choć jeszcze nie kupiłam żadnej jej książki :P Quote
Recommended Posts