Kora- Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 A spacerek był dziś boski! Ześmy chyba 4 godziny łaziły, a Korcia obecnie śpi jak zabita! :)) Dawaj więcej fotek! Quote
M&T Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Kora-']A spacerek był dziś boski! Ześmy chyba 4 godziny łaziły, a Korcia obecnie śpi jak zabita! :)) Dawaj więcej fotek! Łaziłyśmy PONAD 4 godz kochana :cool3: i Mickey też jak zabity śpi xD wreszcie się porządnie zmęczył ^^ A oto następne focie :cool3: Kropcia :loveu: Korcia ^^ znowu Kropcia xD a tu skoki Mickey'a :) Quote
AngelsDream Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dobra zabawa była, u nas też ;) Ale iście wilczakowa. Quote
Herspri Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 ojej ale Mickey wysoko skacze :crazyeye: i ile koleżanek się w galerii pojawiło :loveu: Quote
Russellka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 A ja też już od jakiegoś czasu śledzę ten wątek, ale nic nie pisałam :razz: Masz kochanego pieska, jak dla mnie ma coś z border collie więc może stąd to ADHD? :diabloti: Słodki różowy chłopiec :evil_lol: Jakieś sporty się planują? ;-) Quote
M&T Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 AngelsDream napisał(a):Dobra zabawa była, u nas też ;) Ale iście wilczakowa. kiedys do was wparujemy na tą wilczakową zabawę :diabloti: Herspri napisał(a):ojej ale Mickey wysoko skacze :crazyeye: i ile koleżanek się w galerii pojawiło Noo, Mickey ma powodzenie :cool3: a skoki to coraz wyższe mu wychodzą :multi: Russellka napisał(a):A ja też już od jakiegoś czasu śledzę ten wątek, ale nic nie pisałam Masz kochanego pieska, jak dla mnie ma coś z border collie więc może stąd to ADHD? :diabloti: Słodki różowy chłopiec Jakieś sporty się planują? a nieprawda, że nic nie pisałaś :evil_lol: już raz nam skomentowałaś jakies fotki :lol: a mi się wydaje, że on ma w sobie krew myśliwego, bo ma piękną stójkę :loveu: no i oczywiście pod koniec wakacji planujemy zacząć treningi agility :) P.S. zaraz będzie dalsza częśc fotek z wczorajszego spacerku ^^ Quote
Okamia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ale macie fajnie :evil_lol: U mnie nie ma z kim chodzić w tygodniu na 4 godzinne spacery:roll: Śliczne skoki :loveu: Quote
M&T Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Okamia napisał(a):Ale macie fajnie :evil_lol: U mnie nie ma z kim chodzić w tygodniu na 4 godzinne spacery:roll: Śliczne skoki :loveu: To przyjeżdżaj na tydzień nad morze do mnie i będziemy całe dnie łazić :cool3::cool3: Quote
Okamia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 M&T napisał(a):To przyjeżdżaj na tydzień nad morze do mnie i będziemy całe dnie łazić :cool3::cool3: Spoko zaraz się spakuje i przyjeżdżamy :evil_lol: Quote
M&T Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Fotkii :cool3: ostatni Mickey nauczył się warować na odległość :) siadamy :D a tu warowanie Korci ^^ i na koniec Kropcia :cool3: Quote
M&T Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Okamia napisał(a):Spoko zaraz się spakuje i przyjeżdżamy :evil_lol: no to czekam :razz: tylko przyjedźcie przed 2 lipca :) np. w tę ndz :cool3: Quote
Okamia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 M&T napisał(a):no to czekam :razz: tylko przyjedźcie przed 2 lipca :) np. w tę ndz :cool3: W tą niedzielę?? A zdążymy na piechotę dojść??:evil_lol: Quote
AngelsDream Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Agility jest fajne - też się wybieramy ^^ Quote
M&T Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Okamia']W tą niedzielę?? A zdążymy na piechotę dojść??:evil_lol: Jaaaaasne xD ale tak serio to jak nie zdążycie w tę ndz to przyjedźcie do nas po Zlocie :cool3: [quote name='AngelsDream']Agility jest fajne - też się wybieramy ^^ No to super :cool3: chciałabym zobaczyc agilitowe fotki Baaja :razz: a teraz focie^^ Natalia [siostra Kory], Mickey i ja :evil_lol: nie mogę z jego miny :grin: Spotkanie z basset houndem ^^ Quote
Okamia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 M&T napisał(a):Jaaaaasne xD ale tak serio to jak nie zdążycie w tę ndz to przyjedźcie do nas po Zlocie :cool3: Teraz raczej nie wyrobimy się bo czeka nas seria wizyt kontrolnych u weta :cool3: Po zlocie Was nawiedzimy :eviltong: EDIT: Świetne foty... Basset jest świetny Quote
M&T Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Okamia napisał(a):Teraz raczej nie wyrobimy się bo czeka nas seria wizyt kontrolnych u weta :cool3: Po zlocie Was nawiedzimy :eviltong: EDIT: Świetne foty... Basset jest świetny no to czekamy :cool3: na Zlocie ustalimy szczegóły :cool3: nom, ten basset był słodziutki :loveu: zaraz następne fotki :razz: Quote
M&T Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 zbiorowe wąchanko ^^ przerwa na pijanko :cool3: Korcia też była spragniona :) i Kora również xD Quote
AngelsDream Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 http://images31.fotosik.pl/291/08c6268473b6f162med.jpg Umarłam! Leżę! Quote
M&T Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 AngelsDream napisał(a):Umarłam! Leżę! ale ze śmiechu? xD Quote
Okamia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 http://images31.fotosik.pl/291/08c6268473b6f162med.jpg A ona chciała Mikowatemu dorównać??:evil_lol: Quote
M&T Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Okamia']http://images31.fotosik.pl/291/08c6268473b6f162med.jpg A ona chciała Mikowatemu dorównać??:evil_lol: Chyba tak :evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 spotkanie z belgiem teruevanem czy jakoś tak :eviltong: znów wąchanko :evil_lol: Quote
Okamia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ale dużo fajnych psiaków spotkaliście:cool3: Bajerancko macie:lol: U nas na zadupiu to jak widzą że idzie inny pies to odwrót i jak najdalej... Chyba że ktoś kogoś zna Quote
M&T Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='Okamia']Ale dużo fajnych psiaków spotkaliście:cool3: Bajerancko macie:lol: U nas na zadupiu to jak widzą że idzie inny pies to odwrót i jak najdalej... Chyba że ktoś kogoś zna a czemu tak? :crazyeye: my jak idziemy na spacer, to 3/4 właścicieli pozwala nam pobawić się z ich psiakami :) Kasia z Kropcią :) Korcia ^^ znowu Kropcia ^^ Quote
Recommended Posts