Luzia Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Mickey jaki wtulony w Ciebie :loveu::loveu: Quote
Atkaaaa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Pusiakowa napisał(a):hej!:multi: Atkaaa jest chetna.:diabloti: kto tak powiedział:-o:diabloti:? M&T napisał(a):Jaaa! :D Pamiętam nawet ten spacer xDD Jak masz jeszcze jakieś stare fotki nasze to chętnie pooglądam :evil_lol: To jak dostanę prawko do ręki to zabieram Atkę i mojego psa w pola :diabloti::diabloti: ano mam, mam ale nie chce mi sie wrzucać xD Ło matko! Cchesz mnie w pole wywieźć:nerwy::scream7::eek::evilbat: Quote
M&T Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 No wrzuć, wrzuć to nie będą mnie o fotki męczyć :evil_lol: Ło matko! Cchesz mnie w pole wywieźć:nerwy::scream7::eek::evilbat: A no planuję... :diabloti: Quote
Atkaaaa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 ale ona są nieładne xD Pierwsze próby spacerkowo psiowe po kupieniu lustra:loveu: A mama zawsze mówiła: "nie wsiadaj z obcymi do auta" xD Quote
M&T Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Aaa jak nieładne to nie wrzucaj xD Jacy tam obcy :mad: Quote
Pusiakowa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Atkaaaa napisał(a):kto tak powiedział:-o:diabloti:? jak to kto?:-o. Ty! oj, za dużo pijesz, bo juz nie pamietasz co mówisz!:diabloti: Quote
Luzia Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 M&T napisał(a):Bo miałam smakołyk w ręce :evil_lol: oszustka :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Russellka Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Cześć, co słychać u myszki? :cool3: Ja chcę nowe fotki :siara: Quote
M&T Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Mój brzydki pies aktualnie jest mega zaniedbywany :evil_lol: Ale chyba nie powinnam się do tego przyznawać xD A fotki...? Hmmm... Brak :diabloti: Quote
Kora- Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Będą jak Martyna się namówi na spacer z psami:razz: Quote
M&T Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 no ja czekam na propozycje, dzisiaj mam wolny dzien :P Quote
Pusiakowa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 no i dzis byl spacerek z Kora.:diabloti: wiec fotki prosimy. :loveu: a tym czasem zobacz co wygrzebalam.:D:D ps; fajny bannerek.:) Quote
M&T Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 O geez, to ja! :shock: Masakra xD Spacer z Korą i jej psiakami był, fotki też są :eviltong: Zaraz je wstawię skoro aż tak chcecie oglądać mojego brzydala :eviltong: ps; fajny bannerek.:smile: Dzięki ;) Quote
Pusiakowa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 tak to Ty. :evil_lol: czekamy na twojego 'brzydala' :loveu:. a wiecie, ze Mickey umie chodzic na dwóch przednich lapach! :D. moge udowodnic.xDD Quote
M&T Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='Pusiakowa'] a wiecie, ze Mickey umie chodzic na dwóch przednich lapach! :D. moge udowodnic.xDD No udowodnij ;] Macie Kudłacza troszku ^^ A tu Mickey ze swoją złą Pańcią :bigcool: Quote
Pusiakowa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 juz udowadniam, prosze bardzo.:D (foty brzydkie, glupiej jakosci i wgl. ale to jeszcze starym aparatem.;p) i latac tez umie! razem z Puszkiem.:evil_lol: http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/z%20kora%2017-10/tn_DSC_0240.jpg ale sliczne.:loveu: Quote
Atkaaaa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Kazali małemu, biednemu pieskowi wejść do złej, zimnem- lodowatej wody:shake::diabloti: Quote
M&T Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Atkaaaa napisał(a):Kazali małemu, biednemu pieskowi wejść do złej, zimnem- lodowatej wody:shake::diabloti: Sam wlazł :diabloti: Pusiakowa napisał(a):juz udowadniam, prosze bardzo.:D (foty brzydkie, glupiej jakosci i wgl. ale to jeszcze starym aparatem.;p) Jezu, jak to dawno było! Wieki ^^' Quote
Pusiakowa Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 M&T napisał(a):Jezu, jak to dawno było! Wieki ^^' no wlasnie!trzeba odnowic. :diabloti: Quote
Recommended Posts