M&T Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 as_kate napisał(a):A ja Ciebie nie! :oops::oops: W ogóle nie pamiętam twarzy, więc się nie martw :roll: Jak mnie spotkasz kiedyś raz jeszcze, to zagadaj i powiedz, kim jesteś ;-) Póki co wiem tylko, że z Tobą rozmawiałam, jak Luiza we Włocławku nas sobie przedstawiała, ale poza tym to nie pamiętam nic :roll::roll: To Luiza nas sobie przedstawiała? :crazyeye: nie pamiętam :oops::oops: No nic, w Wwce musimy się w końcu spotkać xD A nie ciągle się mijać :eviltong: Quote
as_kate Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 No w końcu, czas najwyższy :cool3: Ty wtedy chyba spałaś u Luizy? Quote
M&T Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='as_kate']No w końcu, czas najwyższy :cool3: Ty wtedy chyba spałaś u Luizy? Tak, przez jedną noc :) Później na hali spałam :) [quote name='Aga&Ganja']Śliczne zdjęcia! :loveu: Dziękować :) Mickey nawet załapał się na jedno foto z wystawy w Sopocie :cool3: Nie wiem czyjego autorstwa bo koleżanka znalazła w necie i mi przesłała :eviltong: z Loganem, aussikiem :) Quote
as_kate Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 śliczne małe puchate ^^ chyba już niedługo przerośnie Mickey'ego Quote
Wola Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 a ja Wam zdradzę (bo przeczytałam na innym wątku) że Martyna ma dziś urodziny :multi: Ja Ci życzę szczęścia, zdrowia, samych pogodnych dni, dużo uśmiechu, życzliwości i wsparcie ze strony bliskich :) No i oczywiście udanej imprezy urodzinowej oraz masy prezentów :evil_lol: Quote
as_kate Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Jeśli to prawda, do od nas także wszystkiego najlepszego ^^ Pociechy z psa i sukcesów na polu sportowym ^^ Quote
M&T Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Tak, to prawda. Od dzisiaj już jestem pełnoletnia :evil_lol: Dzięki za życzenia :D Quote
as_kate Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 M&T napisał(a):Tak, to prawda. Od dzisiaj już jestem pełnoletnia :evil_lol: Dzięki za życzenia :D Ty stary byku! Quote
ewka i haker Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 as_kate napisał(a):My z Luckiem nie.:oops: a nie wiesz czy ktos od Was sie wybiera? Quote
Izabela124. Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Wszystkiego najlepszego :multi::multi::multi: Quote
Rahl Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Wszystkiego najlepszego! ;D :):) Pełnoletnia... :diabloti: Quote
as_kate Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 ewka i haker napisał(a):a nie wiesz czy ktos od Was sie wybiera? nie. znaczy się,w iem, ale nikt nie jedzie. a czemy pytasz?? :cool3::cool3: Quote
kajkoowa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 No to stoo lat i jeszcze więc4ej aby z Mickiego było jeszcze więcej pociechy(ale się chyba nie da:diabloti) spełnienia marzeń i w ogóle wszystkiego co sobie wymarzysz :D Quote
Katarama Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 I jak się czujesz będąc dorosła?? :) Najlepszego :* Jak nasze spotkanie dojdzioe kiedyś do skutku ( jak odbiorę w przyszłym tygodniu autko z warsztatu to będę mogła sobie na tak dalekie podróże pozwolić :P) To Ci przywioze piwko , takie już legalne ;) Quote
ewka i haker Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 as_kate napisał(a):nie. znaczy się,w iem, ale nikt nie jedzie. a czemy pytasz?? :cool3::cool3: a bo by mi ktoś coś zabrał z włocławka Quote
M&T Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Heeejj... Powiem tylko, że nie żyję :P Troszku nie pamiętam, co się wczoraj działo, ale wiem, że było fajnie xD Ale w sumie się chyba cieszę, że niektórych rzeczy nie pamiętam :eviltong: Ogólnie to dziwnie się czuję... ^^'' No nic, idę odpoczywać xP Dzięki wszystkim za życzenia :) Quote
Izabela124. Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 M&T napisał(a):Heeejj... Powiem tylko, że nie żyję :P Troszku nie pamiętam, co się wczoraj działo, ale wiem, że było fajnie xD Ale w sumie się chyba cieszę, że niektórych rzeczy nie pamiętam :eviltong: Ogólnie to dziwnie się czuję... ^^'' No nic, idę odpoczywać xP Dzięki wszystkim za życzenia :)Ha ha ha zgonik był? :razz::evil_lol: Quote
as_kate Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 M&Trozumiem imprezka :evil_lol: ile palców Ci w tej chwili pokazuję?? ;> ewka haker no przykro mi ;) Quote
M&T Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 [quote name='Izabela124.']Ha ha ha zgonik był? :razz::evil_lol: Zgon był, ale obyło się bez pawia xD [quote name='as_kate']M&Trozumiem imprezka :evil_lol: ile palców Ci w tej chwili pokazuję?? ;> ewka haker no przykro mi ;) Dwanaście! xDD Quote
as_kate Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 M&T napisał(a): Dwanaście! xDD 13 :D na jednej ręce :evil_lol::evil_lol::mad::mad: Quote
Izabela124. Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 M&T napisał(a):Zgon był, ale obyło się bez pawia xD Ha ha ha to ostra imprezka była:evil_lol: Quote
Recommended Posts