Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

as_kate napisał(a):
A ja Ciebie nie! :oops::oops: W ogóle nie pamiętam twarzy, więc się nie martw :roll: Jak mnie spotkasz kiedyś raz jeszcze, to zagadaj i powiedz, kim jesteś ;-) Póki co wiem tylko, że z Tobą rozmawiałam, jak Luiza we Włocławku nas sobie przedstawiała, ale poza tym to nie pamiętam nic :roll::roll:

To Luiza nas sobie przedstawiała? :crazyeye: nie pamiętam :oops::oops: No nic, w Wwce musimy się w końcu spotkać xD A nie ciągle się mijać :eviltong:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='as_kate']No w końcu, czas najwyższy :cool3: Ty wtedy chyba spałaś u Luizy?

Tak, przez jedną noc :) Później na hali spałam :)

[quote name='Aga&Ganja']Śliczne zdjęcia! :loveu:

Dziękować :)

Mickey nawet załapał się na jedno foto z wystawy w Sopocie :cool3: Nie wiem czyjego autorstwa bo koleżanka znalazła w necie i mi przesłała :eviltong:
z Loganem, aussikiem :)

Posted

a ja Wam zdradzę (bo przeczytałam na innym wątku) że Martyna ma dziś urodziny :multi:

Ja Ci życzę szczęścia, zdrowia, samych pogodnych dni, dużo uśmiechu, życzliwości i wsparcie ze strony bliskich :) No i oczywiście udanej imprezy urodzinowej oraz masy prezentów :evil_lol:

Posted

No to stoo lat i jeszcze więc4ej aby z Mickiego było jeszcze więcej pociechy(ale się chyba nie da:diabloti) spełnienia marzeń i w ogóle wszystkiego co sobie wymarzysz :D

Posted

I jak się czujesz będąc dorosła?? :) Najlepszego :* Jak nasze spotkanie dojdzioe kiedyś do skutku ( jak odbiorę w przyszłym tygodniu autko z warsztatu to będę mogła sobie na tak dalekie podróże pozwolić :P) To Ci przywioze piwko , takie już legalne ;)

Posted

Heeejj... Powiem tylko, że nie żyję :P Troszku nie pamiętam, co się wczoraj działo, ale wiem, że było fajnie xD Ale w sumie się chyba cieszę, że niektórych rzeczy nie pamiętam :eviltong: Ogólnie to dziwnie się czuję... ^^'' No nic, idę odpoczywać xP Dzięki wszystkim za życzenia :)

Posted

M&T napisał(a):
Heeejj... Powiem tylko, że nie żyję :P Troszku nie pamiętam, co się wczoraj działo, ale wiem, że było fajnie xD Ale w sumie się chyba cieszę, że niektórych rzeczy nie pamiętam :eviltong: Ogólnie to dziwnie się czuję... ^^'' No nic, idę odpoczywać xP Dzięki wszystkim za życzenia :)
Ha ha ha zgonik był? :razz::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ha ha ha zgonik był? :razz::evil_lol:

Zgon był, ale obyło się bez pawia xD

[quote name='as_kate']M&Trozumiem imprezka :evil_lol: ile palców Ci w tej chwili pokazuję?? ;>

ewka haker no przykro mi ;)

Dwanaście! xDD