M&T Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Okamia napisał(a):To zrzucimy się dla Mickeya na szkła niebieskie i będą oboje równo śliczne :evil_lol::loveu: haha, na pewno będą mu pasowały te niebieskie oczka :grin: a zaraz będą fotki Mickey'a :cool3: Quote
Okamia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 M&T napisał(a):a zaraz będą fotki Mickey'a :cool3: Już się doczekać nie mogę :cool3: Quote
M&T Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Tyle cierpienia na tych fotkach :-( no niestety :( ale w sumie właśnie to chciałam pokazać w tych zdjęciach [więc chyba mi wyszło ^^''] Okamia napisał(a):Już się doczekać nie mogę :cool3: Już się ładują :razz::razz: Quote
M&T Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 No i proszę: fotki :cool3: śpioch xP A tu się przeniósł do ogródka xD Quote
Okamia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='M&T']No i proszę: fotki :cool3: śpioch xP :loveu::loveu::loveu: Kelly też tak się kładzie zawsze :evil_lol: i ten pychol tak wykrzywia :lol: Quote
M&T Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Okamia']:loveu::loveu::loveu: Kelly też tak się kładzie zawsze :evil_lol: i ten pychol tak wykrzywia :lol: to jest mega dziwne, no nie? xD ja nie rozumiem, jak im może być tak wygodnie xP a tu następne fotki, tym razem sesja z zabawką :eviltong: Chcesz coś zobaczyć? :cool3: Proszę! :evil_lol: A teraz oddawaj zabawkę! No puszczaj! :mad: żywa latarka z odzyskaną zabawką :diabloti: Quote
Okamia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 M&T napisał(a):to jest mega dziwne, no nie? xD ja nie rozumiem, jak im może być tak wygodnie xP Też się nad tym cały czas zastanawiam :roll: Reszta zdjęć też świetna :cool3: Zwłaszcza Mikowaty w ogródku :loveu: Quote
M&T Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Okamia']Też się nad tym cały czas zastanawiam :roll: Reszta zdjęć też świetna :cool3: Zwłaszcza Mikowaty w ogródku :loveu: Ogródek to teraz jego ulubione miejsce :eviltong: uwielbia się opalać xD Następne focie [znowu z zabawką :evil_lol:] nochalek :diabloti: Quote
Marlenuś91 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 hehe fajniutkie foteczki EE lubi sie bawic widze bo mój max to dretfy Facet ;] Quote
M&T Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Marlenuś91']hehe fajniutkie foteczki EE lubi sie bawic widze bo mój max to dretfy Facet ;] hehe xD mój to najchętniej cały czas by się bawił :eviltong: Ostatnia porcja foteczek na dzisiaj ^^ Gdzie z tą lampą kobieto??:mad: Już nawet nie można w spokoju popsuć zabawki :roll: Oj, co tam masz? :cool3: No daaaaj :razz::razz: Smakołyk zdobyty, sesja zakończona! :multi: Quote
basia bonnie Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Ale ma fajną różową zabawke! :diabloti: :loveu: Quote
M&T Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 basia bonnie napisał(a):Ale ma fajną różową zabawke! :diabloti: :loveu: Hihi, on ogólnie lubi różowy ^^ [a raczej jego Pańcia :diabloti:] Quote
AngelsDream Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Wróciłam z moim 54,5 centymetrowym szczeniaczkiem :P Quote
M&T Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 AngelsDream napisał(a):Wróciłam z moim 54,5 centymetrowym szczeniaczkiem :P Witamy :loveu: to twój już taki duży jest?! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Katarama Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 M&T napisał(a):Hihi, on ogólnie lubi różowy ^^ [a raczej jego Pańcia :diabloti:] O ile dobrze zauważyłam to zabawka różowa, kostka z adresem też :P Czyżby różowy chłopiec?? :P Quote
M&T Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Katarama napisał(a):O ile dobrze zauważyłam to zabawka różowa, kostka z adresem też :P Czyżby różowy chłopiec?? :P Pańcia lubi różowy, więc synek skazany jest na ten kolor :diabloti::diabloti: Luzia&Funia napisał(a):Pedzio :siara: Oj, Luziowa podpadłaś :mad::mad::mad::mad: Quote
Luzia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 M&T napisał(a):Oj, Luziowa podpadłaś :mad::mad::mad::mad: Przepraszam :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Katarama Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dobrze, że on nie robi tego z własniej wli tylko jest skazany na ten kolor. Gorzej by był jakby sam sobie wszystko w tym kolorze wybierał:evil_lol: Quote
M&T Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Przepraszam :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Przeprosiny przyjęte :eviltong: ale żeby mi to było ostatni raz :mad: Katarama napisał(a):Dobrze, że on nie robi tego z własniej wli tylko jest skazany na ten kolor. Gorzej by był jakby sam sobie wszystko w tym kolorze wybierał:evil_lol: Jakby tak sam chciał wszystko różowe, to bym się trochę obawiała xD ale on ostatnio woli się bawić swoją biało-zieloną zabawką to chyba z nim w porządku jest :evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Nie może być ostatni... CO najwyżej przedostatni :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
AngelsDream Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Duży? Bedzie większy - pewnie o jakieś 12 - 15 cm :P A różowe to ja lubię tylko wino. Quote
M&T Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Nie może być ostatni... CO najwyżej przedostatni :diabloti::diabloti::diabloti: nie próbuj nawet kochana :mad: bo będzie źle :diabloti: AngelsDream napisał(a):Duży? Bedzie większy - pewnie o jakieś 12 - 15 cm :P A różowe to ja lubię tylko wino. :crazyeye::crazyeye: ale zarąbiście :loveu: kocham duże psy, a Baaj to taki słodziak :loveu: a jest w ogóle różowe wino? xD a tak btw to zaraz będzie mnóstwo fotek z dzisiejszego [4-godzinnego] spacerku :cool3::cool3: Quote
M&T Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Fotkiii :cool3: dzisiaj był spacerek z Korą[Monika] i jej Korcią oraz Kasią i jej Kropcią :) [wszystko na K xD] Początek spacerku :D siostra Kory-Natalia- z Korcią :) Korcia, a z tyłu Mickey :) Mickey ze swoją pańcią :diabloti: Korcia Quote
Recommended Posts