Mudik Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Niestety w tym roku chyba już na żadne, jeśli chcę jechać na Węgry, ale po nowym roku sobie odbijemy, jak wrócę do formy po porodzie, pewnie tak późną wiosną.;):eviltong: Quote
ewka i haker Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Mudik napisał(a):Niestety w tym roku chyba już na żadne, jeśli chcę jechać na Węgry, ale po nowym roku sobie odbijemy, jak wrócę do formy po porodzie, pewnie tak późną wiosną.;):eviltong: ooo nie wiedziałam:oops: Gratulację maluszka:loveu::loveu::loveu: Quote
M&T Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Też nie wiedziałam!! Ale super!! :loveu::loveu: A chłopiec czy dziewczynka? :) Quote
M&T Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Uff! Skończyłam!! Męczyłam się z tym przez jakieś 2/3 godz, ale wreszcie koniec! :cool3: Chodzi mi o mój bannerek :bigcool: Ciekawe, kto się skuma jak jest podlinkowany :cool3: :evil_lol: Quote
C&B Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Ja wiem jak:cool3: Na około do galerii a w środku do www xD Quote
M&T Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 C&B napisał(a):Ja wiem jak:cool3: Na około do galerii a w środku do www xD Brawo! Wygrała Pani toster :diabloti: ewka i haker napisał(a):super!!! jak wy to linkujecie tak Jest podzielony na 5 części :evil_lol: Quote
C&B Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 M&T napisał(a):Brawo! Wygrała Pani toster :diabloti: Z Manuelem ?:razz: Quote
C&B Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Przecież Manuel na tostach się pojawia :evil_lol: [reklama masła] Quote
M&T Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Ahh, ten sexy Włoch :diabloti: Przykro mi, ale oferujemy tylko tostery z myszką Mickey [lub jak wolisz z psem Mickey :diabloti:] Takie małe info: Jako, że zaistniała pewna dziwna sytuacja z moją galerią i nadal ona istnieje to stwierdziłam, że niech już zostanie i będę ją prowadzić normalnie. Tylko proszę, nie nalegajcie na codzienne fotki ;) Narzekam na brak czasu i chęci :eviltong: W miarę możliwości będę dawać jakieś fotki, najczęściej z treningów :) A teraz zapowiedź jutrzejszych fotek z dzisiejszego spaceru z przyjaciółką i jej psem, Buczkiem :) Pela z Buczkiem ja z Mickim ^^ Quote
Pinesk@ Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Mamo, dziewczyno podziw za ten baner, że tyle się siedzieć nad nim chciało :-o Uparciuch :evil_lol: Quote
M&T Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='Pinesk@']Mamo, dziewczyno podziw za ten baner, że tyle się siedzieć nad nim chciało :-o Uparciuch :evil_lol: Bo ja jak już się za coś wezmę to odejdę od tego jak już skończę :evil_lol: Dlatego robienie strony internetowej zaczęłam rano :diabloti: a i tak skończyłam po 24 :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Z tego co pamiętam to Pela chyba nie miała psa?:cool3: Quote
Martunia Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 O, galeria ożyła! :multi: :cool3: Śliczne zdjęcia, przeleciałam sobie kilka stron wtecz. :eviltong: No i czekamy na więcej. ;) Quote
Rahl Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Izabela124. napisał(a):Z tego co pamiętam to Pela chyba nie miała psa?:cool3: No właśnie, też mam takie wrażenie... :):):eviltong: Kobieto, szacun za banerek :mdleje::modla: Quote
M&T Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Izabela124. napisał(a):Z tego co pamiętam to Pela chyba nie miała psa?:cool3: To, że nie miała psa na Zlocie to nie znaczy, że nie ma w ogóle :eviltong: Martunia napisał(a):O, galeria ożyła! :multi: :cool3: Śliczne zdjęcia, przeleciałam sobie kilka stron wtecz. :eviltong: No i czekamy na więcej. ;) Dzięki :) Już się wgrywają na neta ^^ gordonowa napisał(a): Kobieto, szacun za banerek :mdleje::modla: Dziękować :bigcool: Quote
Rahl Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Ale przynajmniej mi chodzi o to, że Pela w ogóle nie miała psa :P. Ale skoro tak mówisz, to chyba jednak miała :):). Czekamy na fotki ;):) Quote
M&T Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Witanko z beaglem :) który miał 14 miesięcy, a był już tak utyty, że jego brzuch ciągnął się po ziemi :roll: Do tego jak próbował zdominować Buczka i na niego powarkiwał to jego Pańcia (starsza pani) się śmiała i mówiła, że to taka zabawa i że tu chodzi o to, kto pierwszy się zmęczy :roflt: Buki :) Quote
M&T Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Buki Poza wystawowa :evil_lol: Kogo wam Buki przypomina? Taki terierowaty, no nie? :D Zabawa z beaglem Quote
Recommended Posts