M&T Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 A tu już po kąpieli :) Trzeba się wytrzeć o dywan :diabloti: Quote
M&T Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 No i fotki po suszeniu i drugim czesaniu ^^ A podszerstek wyłaził z niego gorzej niż przed całym "zabiegiem" :angryy: Ale już go jeszcze raz nie czesałam, bo miał dosyć. Dzisiaj go jeszcze pomęczę :eviltong: Koniec :) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/kapanie/P7130088.jpg bidny xD:loveu::loveu: słoodki:loveu::loveu: http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/kapanie/P7130128.jpg mmm jaki piękniś hu hu:loveu::loveu::loveu: Quote
Rahl Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 No, nareszcie trafiłam do twojej galerii :D Czemu jej nie ma w spisie założonych przez ciebie wątków, tego nie wiem... Eeee tam, Bunky na fotkach nie wyszedł tak cudnie jak w rzeczywistości :loveu:... Ale Dzidzia też była fajna :P. A Czarli (jak to się pisze? xd) taka słodziutka :loveu: Nie musisz dziękować za gościnę, u mnie w galerii jakbyś pokopała to wstawiłam trzy twoje fotki i jedną Kota :grins:. http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/kapanie/P7130128.jpg słodko tu Mickey wyszedł :loveu: Quote
M&T Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 gordonowa napisał(a):No, nareszcie trafiłam do twojej galerii :D Czemu jej nie ma w spisie założonych przez ciebie wątków, tego nie wiem... Eeee tam, Bunky na fotkach nie wyszedł tak cudnie jak w rzeczywistości :loveu:... Ale Dzidzia też była fajna :P. A Czarli (jak to się pisze? xd) taka słodziutka :loveu: Nie musisz dziękować za gościnę, u mnie w galerii jakbyś pokopała to wstawiłam trzy twoje fotki i jedną Kota :grins:. http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/kapanie/P7130128.jpg słodko tu Mickey wyszedł :loveu: 1. Banky 2. Charlie /Charlina :eviltong: Idę kopać w twojej galerii :eviltong: Wczoraj znowu czesałam Mickiego, chyba z 2 godziny :roll: Ale już jest lepiej z jego kudłami :multi: Jeszcze jakieś dwa razy po 2 godzinki i koniec :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 wieczorki ??:lol: za oknem jaśniutko jak poranek xD:eviltong: http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/Wro/P7110013.jpg sama ze sobą grasz?? oj ty bidna :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Quote
Rahl Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 M&T napisał(a):1. Banky 2. Charlie /Charlina :eviltong: Idę kopać w twojej galerii :eviltong: Wczoraj znowu czesałam Mickiego, chyba z 2 godziny :roll: Ale już jest lepiej z jego kudłami :multi: Jeszcze jakieś dwa razy po 2 godzinki i koniec :evil_lol: 1.Banky? A no tak, ona chyba coś takiego mówiła, że przez A, ale nie byłam pewna to napisałam tak bardziej profesjonalnie :roll::diabloti::diabloti:. 2. Aha :diabloti: Dużo się nie nakopiesz, u mnie ostatnio nie ma zbyt wielu rzeczy do oglądania :eviltong::eviltong:. Życzę powodzenia w czesaniu Kudłatego :eviltong::eviltong:. HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):wieczorki ??:lol: za oknem jaśniutko jak poranek xD:eviltong: http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/Wro/P7110013.jpg sama ze sobą grasz?? oj ty bidna :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: No bo to było akurat w popołudnie :diabloti:. Ale nocą się bardziej rozkręcałśmy :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tam sama ze sobą, nie widzisz, że na trzy osoby rozdaję? :cool3::diabloti::diabloti: Quote
M&T Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Bo o 19 jeszcze jasno jest :eviltong: a na zdjęciu to nie ja tylko Gordonowa :evil_lol: Bidny Bimbosek rozdawał karty :diabloti: Asiu, to kiedy możemy wpaść jeszcze raz? :evil_lol: Pod koniec sierpnia są zawody agility we Wro :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 M&T napisał(a):EDIT: Już nie ważne :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zwiedzasz świat po dogomaniakach no to pięknie żeby tylko cie ktoś nie porwał bo kto nam foty będzie wstawiał xD:evil_lol: Quote
Rahl Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 M&T napisał(a):Bo o 19 jeszcze jasno jest :eviltong: a na zdjęciu to nie ja tylko Gordonowa :evil_lol: Bidny Bimbosek rozdawał karty :diabloti: Asiu, to kiedy możemy wpaść jeszcze raz? :evil_lol: Pod koniec sierpnia są zawody agility we Wro :diabloti: Phi, Bimbosek :diabloti:. Na początku tylko cały czas byłam Bimbosem, potem jakoś udawało mi się być nawet królem :loveu: Ha ha :evil_lol::evil_lol:. Myślę, że może byś mogła przyjechać :lol:. Ale bez Mickiego... :-( M&T napisał(a):EDIT: Już nie ważne :eviltong: Ale co nie ważne? :diabloti: Quote
M&T Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 gordonowa napisał(a):Phi, Bimbosek :diabloti:. Na początku tylko cały czas byłam Bimbosem, potem jakoś udawało mi się być nawet królem :loveu: Czasem...:diabloti: gordonowa napisał(a):Ha ha :evil_lol::evil_lol:. Myślę, że może byś mogła przyjechać :lol:. Ale bez Mickiego... :-( Spoko, wywalimy go do garażu :cool1: :evil_lol: gordonowa napisał(a):Ale co nie ważne? :diabloti: A nic, nic :bigcool: Quote
Vectra Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 a skąd pomysł o drugiej galerii ? czy przeczytałaś obowiązujący regulamin który mówi 8.GALERIE a) FOTOBLOGI - jeden użytkownik może utworzyć jedną galerię Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Masz jeszcze drugą galerie :-o z jakim piesem ??:loveu::loveu: a ty nie grzeczna ty :D:D Quote
Vectra Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 obie galerie są połączone .... za trzeci taki temat , będzie ban Quote
Pinesk@ Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Ooo ożyła galeria Mickiego :multi: Suuper fotencje :cool3: Quote
M&T Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='Vectra']a skąd pomysł o drugiej galerii ? czy przeczytałaś obowiązujący regulamin który mówi 8.GALERIE a) FOTOBLOGI - jeden użytkownik może utworzyć jedną galerię Moja pierwsza galeria podobno została skasowana :roll: Sama prosiłam o to jednego moderatora i sama później widziałam, że galeria jest usunięta. Dżizas, z tą dgm same kłopoty, jak chcecie to banujcie, nie robi ;] :roll: Quote
Mudik Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Sliczna fotka, http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/2009-06-12/dsc7597.jpg w ogóle fajowe agilitowe, widzę ,ze do Wrocka się wybierasz, no mnie w tym roku znów tam nie będzie:-( Quote
Feigned Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 heej Wam :cool3: super że galeria nadal jest :loveu: już mi się kićkać zaczęło, bo wczoraj inna galeria, dzisiaj inna :lol: ale już wszystko jasne :cool3: Quote
M&T Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Hej Mudikowa! :D Jeśli mówisz o zawodach agi we Wrocku to raczej się nie wybieram ;) Za długa podróż, Mickey by się bardziej nią zmęczył niż samymi zawodami, ale jak już będę miała własny samochód [czyt. za 100 tys. lat xD] to będziemy wszędzie jeździć :diabloti: A wybieracie się może na nasze bałtyckie zawody? :) Quote
Recommended Posts