Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, już przeglądnęłam wszystkie stare albumy internetowe :eviltong: Niedługo zacznę wstawiać troszkę bardziej aktualne fotki :evil_lol:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety jej właściciele nie odzywają się na maile :placz:

Tu jakieś treningowe z maja :)

fot. M. Chodak

fot. M. Chodak

fot. M. Chodak

Posted

Raz miałam u siebie przeszkody na tydzień i razem z kumpelą to wykorzystałyśmy :evil_lol:

Kasia ćwiczy na dwa psy :evil_lol:

Patrzcie na minę Mickiego :roflt:

I kto śmie twierdzić, że Mickey nie lubi agility? :cool3:

fot. K. Jakubczyk

fot. K. Jakubczyk

Posted

Atka, to nic ważnego, więc nie trza tłumaczyć ;)

Wczoraj byłam u mojej kumpeli Kasi, która sprawiła se szczeniaka aussika :D Poprosiła, żebym wpadła z Mickim na socjalkę :evil_lol: Jak tylko dostanę od niej fotki to wstawię :cool3: W ogóle Kasia ma królika i jak Mickey go zobaczył to tak zaczął się drzeć, że masakra :roll: I go ganiał po całym ogrodzie :roll: Debil z niego jest :eviltong:

Posted

Atkaaaa napisał(a):
a może po polsku?:( :P

Sprawdzam czy jeszcze szwedzkiego sie uczyc chce :p

Tylko bys do nas zajrzala.. obiecywalas zagladac do tych co zagladaja do ciebie.

Posted

[quote name='deer_1987']Sprawdzam czy jeszcze szwedzkiego sie uczyc chce :p

Myślę, że nie muszę się nikomu spowiadać, czy chce mi się czegoś uczyć czy nie, ale chyba nie jest ze mną tak źle, jeśli cię zrozumiałam :roll:

Znalazłam jeszcze jakieś fotki Mickiego z Aslanem! :bigcool: Miał być mój i nie jest mój :placz: Ale już ma nowy super domek :)

Kocham go :loveu::loveu::loveu:

Posted

Też je kocham :loveu: Ten pies to cudo, naprawdę :loveu:
Ale teraz czekam, aż będę mogła mieć mojego ukochanego belga <33

Posted

Cały czas czekam na aussikowe fotki, ale Kasia jest wymęczona przez szczenora i nie ma siły fotek wstawiać :eviltong:
A wczoraj na treningu zjawił się jeszcze jeden szczenior aussika :D 4miesięczna Coffee, red merle :loveu: Naprawdę śliczna jest :) Ale ja i tak wolę belgi :evil_lol:

Posted

Dzisiaj wróciłam z Wrocławia, gdzie byłam przez kilka u Gordonowej :) Buźka Asiu, dzięki za gościnę ;* Wrocław jest cudny :loveu: Ale najważniejsze, ze spotkałam się z hodowczynią tervików (pozdrowionka dla Kasi! :)) :loveu: Ma piękne trzy terviki + dwa papitki :eviltong: Zakochałam się w Bankym :loveu:

To on :loveu:

Posted

Na ciapkowskim już są, zaraz wstawię też tu :evil_lol:
Miłość zdecydowanie pogłębiona, nie wyobrażam sobie, żebym w przyszłości nie miała tervika :loveu: A może kiedyś tam daleko hen w przyszłość sprawię sobie też gronka...? Ale to tylko myśli :eviltong:
Z Mickim nie byłam, on sobie siedział w domku :eviltong: Odpoczywa przed obozem :evil_lol:

A teraz troszkę fotek z wczorajszego czesania i kąpania mojego Kudłacza :cool3:

To jest to, co zostało po pierwszym czesaniu :eviltong:

A to jak wyglądał Mickey po czesanku

Podcięłam mu portasy :cool3: