halgre Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Witam w słoneczno - pochmurny - na przemian wtorek ...:multi::multi::multi: Quote
fuksowata Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Swietne Mickey wyglada, nie ma jak odpocywajacy pies :loveu: A mnie interesuje inna sprawa , nie jest w nim goraco? bo jak je ogladalam to one praktycznie sa cale zabudowane Quote
M&T Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='deer_1987']Myslalam ze robisz jak obiecywalas - odwiedzac tch co Ciebie odwiedzaja a jednak nas nie odwiedzasz... To, że nie komentuję to nie znaczy, że nie odwiedzam ;) Jak skończy się masakra w skl (czyt. w pt :multi::multi:) to wreszcie będę miała czas i na komentarze i na fotki ^^ [quote name='Katarama']Oj śliczne zdjęcie, ale odczuwam wielki niedosyt. Potrzebuję popatrzeć na więcej fotek pana M :) Słonko widzę, że używasz materiałowego transporterka, powiedz mi jak on przy dużych psach się sprawuje? Łatwo go zniszczyć?? Powiem szczerze - bardzo łatwo ^^' Dlatego jeśli ktoś chce kupić taki transporter to musi być pewny, że pies nie będzie chciał go zniszczyć :eviltong: Mój Mickey przy otwartej siatce do transportera leży b. grzecznie, ale już kilka razy wywinął koziołka w tym transporterze jak go zamknęłam :evil_lol: [quote name='halgre58']Witam w słoneczno - pochmurny - na przemian wtorek ...:multi::multi::multi: No hej :cool3: [quote name='fuksowata']Swietne Mickey wyglada, nie ma jak odpocywajacy pies :loveu: A mnie interesuje inna sprawa , nie jest w nim goraco? bo jak je ogladalam to one praktycznie sa cale zabudowane Mają "okienka" z każdej strony, ale można je zasłonić ;) W każdym razie jeśli transporter jest ciemny to dość szybko sie nagrzewa jego "sufit" natomiast w środku nie jest jakoś strasznie gorąco. Jednak najlepiej po prostu trzymać transporter w cieniu ;) Quote
Pusiakowa Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Heeej! :multi: fajnie odpoczywa :D . dawno u nas nie bylas.(pisalas w sensie :P. bo moze i bylas u nas.xd) Quote
Okamia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Witanko :evil_lol: Co tam u Was? A jak tam Aslan??:lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 oo super :multi::multi: iu kogo zamieszkał ? Quote
M&T Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 U rodzinki w dużym domu z dużym ogrodem :) A fotek nie ma, bo dziewczyny nie mają czasu na neta wrzucić :( Quote
kajkoowa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 http://img188.imageshack.us/img188/664/dsc6608.jpg skupienie pierwsza klasa:loveu: Quote
M&T Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Takie małe foto z wtorku :) fot. Kasia Jakubczyk Quote
Pestka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 http://img188.imageshack.us/img188/664/dsc6608.jpg Jej ale wpatrzony ;) Quote
M&T Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Właśnie skończyłam oglądać "Marley i ja"...Normalnie ryczę jak bóbr :placz::placz: Nie wyobrażam sobie, żebym ja kiedyś tak musiała się żegnać z Mickim :( Niech on żyje zawsze :( A jak tak ryczałam to Mickey do mnie podszedł i położył mi pysk na kolanie... Quote
C&B Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 M&T napisał(a):Właśnie skończyłam oglądać "Marley i ja"...Normalnie ryczę jak bóbr :placz::placz: Nie wyobrażam sobie, żebym ja kiedyś tak musiała się żegnać z Mickim :( Niech on żyje zawsze :( A jak tak ryczałam to Mickey do mnie podszedł i położył mi pysk na kolanie... Też to oglądałam:cool3: Na początku śmiałam się tak, że Czika zaczeła szczekać, a kiedy Marley odchodził wyłam że hej:placz: Wtedy uświadomilam sobie jaki mam w domu skarb:loveu: Nawet jak mnie czasem mocno wpienia, nawet z faktem, że jest największą fajtłapką na świecie i tak jest moim naj w sercu:loveu: Książka jeszcze bardziej mnie wzruszyła....:-( Quote
halgre Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Cześć ... http://img188.imageshack.us/img188/664/dsc6608.jpg jak ślicznie się wpatruje ... :loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 M&T napisał(a):To, że nie komentuję to nie znaczy, że nie odwiedzam ;) Jak skończy się masakra w skl (czyt. w pt :multi::multi:) to wreszcie będę miała czas i na komentarze i na fotki ^^ Dzis sobota wiec zapraszam :P Quote
Paulina_mickey Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 M&T napisał(a):Właśnie skończyłam oglądać "Marley i ja"...Normalnie ryczę jak bóbr :placz::placz: Nie wyobrażam sobie, żebym ja kiedyś tak musiała się żegnać z Mickim :( Niech on żyje zawsze :( A jak tak ryczałam to Mickey do mnie podszedł i położył mi pysk na kolanie...Ja też sobie nie potrafię tego wyobrazić, że moich psów może nie być w zwłaszcza Mikusia Quote
Feigned Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 ja nawet nie mogę o tym myśleć.. a ostatnio często się na tym przyłapuję. :shake: chyba dlatego nie obejrzę tego filmu. Quote
Pestka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ja filmu nie ogladalam, ale czytałam ksiazke Marley i ja i tez sie poplakalam ... Quote
C&B Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Feigned napisał(a):ja nawet nie mogę o tym myśleć.. a ostatnio często się na tym przyłapuję. :shake: chyba dlatego nie obejrzę tego filmu. Jak chesz, ale ja namawiam do obejżenia:evil_lol: Daje dużo do myślenia ten film...:-( Quote
M&T Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Nie chce mi się prowadzić tej galerii, nie mam na to czasu. Dzięki, że mnie odwiedzaliście, papa i wymiziajcie wasze psiaki ode mnie ;) Papa :Rose: I to nie jest tylko chwilowy kaprys, naprawdę zamykam galerię ;) Quote
halgre Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 :crazyeye::crazyeye: Żartujesz :crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts