Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Swietne Mickey wyglada, nie ma jak odpocywajacy pies :loveu:
A mnie interesuje inna sprawa , nie jest w nim goraco? bo jak je ogladalam to one praktycznie sa cale zabudowane

Posted

[quote name='deer_1987']Myslalam ze robisz jak obiecywalas - odwiedzac tch co Ciebie odwiedzaja a jednak nas nie odwiedzasz...

To, że nie komentuję to nie znaczy, że nie odwiedzam ;) Jak skończy się masakra w skl (czyt. w pt :multi::multi:) to wreszcie będę miała czas i na komentarze i na fotki ^^

[quote name='Katarama']Oj śliczne zdjęcie, ale odczuwam wielki niedosyt. Potrzebuję popatrzeć na więcej fotek pana M :) Słonko widzę, że używasz materiałowego transporterka, powiedz mi jak on przy dużych psach się sprawuje? Łatwo go zniszczyć??

Powiem szczerze - bardzo łatwo ^^' Dlatego jeśli ktoś chce kupić taki transporter to musi być pewny, że pies nie będzie chciał go zniszczyć :eviltong: Mój Mickey przy otwartej siatce do transportera leży b. grzecznie, ale już kilka razy wywinął koziołka w tym transporterze jak go zamknęłam :evil_lol:

[quote name='halgre58']Witam w słoneczno - pochmurny - na przemian wtorek ...:multi::multi::multi:

No hej :cool3:

[quote name='fuksowata']Swietne Mickey wyglada, nie ma jak odpocywajacy pies :loveu:
A mnie interesuje inna sprawa , nie jest w nim goraco? bo jak je ogladalam to one praktycznie sa cale zabudowane

Mają "okienka" z każdej strony, ale można je zasłonić ;) W każdym razie jeśli transporter jest ciemny to dość szybko sie nagrzewa jego "sufit" natomiast w środku nie jest jakoś strasznie gorąco. Jednak najlepiej po prostu trzymać transporter w cieniu ;)

Posted

Właśnie skończyłam oglądać "Marley i ja"...Normalnie ryczę jak bóbr :placz::placz: Nie wyobrażam sobie, żebym ja kiedyś tak musiała się żegnać z Mickim :( Niech on żyje zawsze :(

A jak tak ryczałam to Mickey do mnie podszedł i położył mi pysk na kolanie...

Posted

M&T napisał(a):
Właśnie skończyłam oglądać "Marley i ja"...Normalnie ryczę jak bóbr :placz::placz: Nie wyobrażam sobie, żebym ja kiedyś tak musiała się żegnać z Mickim :( Niech on żyje zawsze :(

Też to oglądałam:cool3:
Na początku śmiałam się tak, że Czika zaczeła szczekać, a kiedy Marley odchodził wyłam że hej:placz: Wtedy uświadomilam sobie jaki mam w domu skarb:loveu: Nawet jak mnie czasem mocno wpienia, nawet z faktem, że jest największą fajtłapką na świecie i tak jest moim naj w sercu:loveu:
Książka jeszcze bardziej mnie wzruszyła....:-(

Posted

M&T napisał(a):
To, że nie komentuję to nie znaczy, że nie odwiedzam ;) Jak skończy się masakra w skl (czyt. w pt :multi::multi:) to wreszcie będę miała czas i na komentarze i na fotki ^^

Dzis sobota wiec zapraszam :P

Posted

M&T napisał(a):

Ja też sobie nie potrafię tego wyobrazić, że moich psów może nie być w zwłaszcza Mikusia

Posted

Feigned napisał(a):
ja nawet nie mogę o tym myśleć.. a ostatnio często się na tym przyłapuję. :shake:
chyba dlatego nie obejrzę tego filmu.

Jak chesz, ale ja namawiam do obejżenia:evil_lol:
Daje dużo do myślenia ten film...:-(

Posted

Nie chce mi się prowadzić tej galerii, nie mam na to czasu.
Dzięki, że mnie odwiedzaliście, papa i wymiziajcie wasze psiaki ode mnie ;)

Papa :Rose:
I to nie jest tylko chwilowy kaprys, naprawdę zamykam galerię ;)