Wola Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 To i ja dodam od siebie że Sara też się skupiać na mnie nie chce... Tzn może godzinami patrzeć w moją stronę, ale nie na mnie tylko na to coś dobrego do jedzenia co ukrywam w kieszeni czy za plecami... Do tego straciłam złudną nadzieję że jeszcze kiedyś będę mogła puszczać ją luzem bez kagańca. Albo kaganiec albo smycz... :shake: Tak więc jak widzisz Martyno nie jesteś sama... Wielu z nas ma problem z psiakiem. Pozostaje się nie poddawać ;) poza tym zobacz ile osób duchowo Cię wspiera, a to chyba zawsze jakaś motywacja ;) Quote
M&T Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Dzięki dziewczyny! Podniosłyście mnie trochę na duchu :Rose: Właśnie przed chwilą wróciłam ze spaceru z Mickim. Bawiliśmy się i był na mnie ładnie skupiony :multi: Ale on zupełnie inaczej bawi się, jak jesteśmy w domu lub gdzieś w okolicy niż jak jesteśmy na treningu :( W każdym razie chyba powinnam go na jakiś czas przestać spuszczać ze smyczy...Myślicie, że to pomoże? :hmmmm: No nie wiem, warto spróbować ^^ I pochować mu wszystkie zabawki, które ma w domu? :hmmmm: Quote
Feigned Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 M&T napisał(a):Dzięki dziewczyny! Podniosłyście mnie trochę na duchu :Rose: Właśnie przed chwilą wróciłam ze spaceru z Mickim. Bawiliśmy się i był na mnie ładnie skupiony :multi: Ale on zupełnie inaczej bawi się, jak jesteśmy w domu lub gdzieś w okolicy niż jak jesteśmy na treningu :( W każdym razie chyba powinnam go na jakiś czas przestać spuszczać ze smyczy...Myślicie, że to pomoże? :hmmmm: No nie wiem, warto spróbować ^^ I pochować mu wszystkie zabawki, które ma w domu? :hmmmm: nie wiem czy wszystkie chować, ale ja bym zrobiła tak, że bym schowała jedną albo dwie, na które jest bardzo napalony i brać je tylko na spacery :eviltong: Quote
M&T Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 ma gorsze dni chłopaczysko Chyba jego Pańcia...:eviltong: Quote
kajkoowa Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Oby mu ta niechec minęło bo jesteście świetni:loveu: Głowa do góry, ma gorsze dni chłopaczysko;) Quote
Katarama Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Tak jak mówiłam uważam, że to bardzo pomoże, bynajmniej pomogło w naszym przypadku :) Quote
Inkaa Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='M&T'] I pochować mu wszystkie zabawki, które ma w domu? :hmmmm: My mamy pochowane wszystkie zabawki (frisbee, piłeczki, pluszaczki, do przeciągania) w domu. Bawimy się jedynie na treningach, na spacerkach, na działce. Aha, zapomniałabym, chyba jednak nie wszystkie - zostawiam jej konga (ach, jakaż ja jestem łaskawa). I kochany terrierek żyje. :cool1: Chociaż u nas to wszystko podyktowane było względami ekonomicznymi (bo nie wyobrażam sobie codziennego wyrzucania pogryzionych zabawek.) Quote
Feigned Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Inkaa']My mamy pochowane wszystkie zabawki (frisbee, piłeczki, pluszaczki, do przeciągania) w domu. Bawimy się jedynie na treningach, na spacerkach, na działce. Aha, zapomniałabym, chyba jednak nie wszystkie - zostawiam jej konga (ach, jakaż ja jestem łaskawa). I kochany terrierek żyje. :cool1: Chociaż u nas to wszystko podyktowane było względami ekonomicznymi (bo nie wyobrażam sobie codziennego wyrzucania pogryzionych zabawek.) no w sumie to tak chyba byłoby lepiej, jeśli ma być mocno nakręcony na zabawkę. ;) Quote
M&T Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 No i chyba tak zrobię, bo zabawki porozrzucane są po całym mieszkaniu, a on i tak już się nimi nie bawi. Muszę go znowu nakręcić na stare sznurki, bo nimi najfajniej się bawi ;) Quote
Kaya93 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Hej:cool3: http://img268.imageshack.us/img268/5292/mickey.jpg śliczny jest:loveu: Quote
M&T Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Mickey z głupimi minami też się znalazł :evil_lol: Weź tą piłkę ode mnie, kobieto!! Quote
M&T Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Coś Mickey nie w humorze był na treningu :eviltong: Ale przy Pańci się od razu rozweselał :bigcool: fot. Kora (wszystkie dalsze też) Quote
Atkaaaa Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/trening%2015-05-09/tn24.jpg umarlam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 moje ulubione :loveu: Były chwile pełne zastanowienia i refleksji przed skokiem... Ale więcej było skoków niż myślenia :evil_lol: Quote
Rahl Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Niehumorzasta mina Mikiego zabójcza:mdleje: :evil_lol: http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/trening%2015-05-09/tn13.jpg to zdjęcie bardzo mi się podoba :).. Quote
Izabela124. Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/trening%2015-05-09/tn19.jpg jaki skupiony na Tobie Quote
kajkoowa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Super zdjęcia:loveu: http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/trening%2015-05-09/tn24.jpg Mickey chciał coś powiedziec:evil_lol: Quote
Recommended Posts