Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki dziewczyny :loveu::loveu:

A ja w weekend jadę do Włocławka na zawody :multi: Już nie mogę się doczekać :loveu:

Posted

Mudik napisał(a):
Nie tylko Ty się nie mozesz doczekać;):multi::multi: Ja juz chcę piątek wieczór!

Ja też!! :multi::multi::multi: wreszcie będę mogła wymiziać twoje psiaki, a szczególnie Delisia :loveu::loveu: tylko szkoda, że swojego kudłacza nie biorę :(

Posted

Zuzka i shelciaki napisał(a):
Mickey :loveu: mixy sheltie są śliczne :cool3:
Ja mam 2 shelty

Dzięki :loveu: czyste szelciaki też są boskie :loveu: Chociaż ostatnio pałam namiętną miłością do tervików :evil_lol:

Posted

M&T napisał(a):
Dzięki :loveu: czyste szelciaki też są boskie :loveu: Chociaż ostatnio pałam namiętną miłością do tervików :evil_lol:

oooooooooo a któryż to tervik tak Cię zainspirował, że tak do nich miłością zaczęłaś pałać???????:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: ja generalnie za belgami szaleję od ok 2 lat, normalnie na zabój się zakochałam :P:P:P

PS. masz cudowny benerek!!!

Posted

Cerber napisał(a):
oooooooooo a któryż to tervik tak Cię zainspirował, że tak do nich miłością zaczęłaś pałać???????:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: ja generalnie za belgami szaleję od roku, normalnie na zabój się zakochałam :P:P:P

PS. masz cudowny benerek!!!

Yaga z mojej drużyny agility :loveu::loveu::loveu::loveu: ona jest po prostu cudna :loveu: Ale pewnie jak zobaczę twoją Mandalę na żywo to jeszcze bardziej się zakocham w tej rasie :D

No ale ty masz tervika a ja se jeszcze poczekam z parę lat :placz:

P.S. Dzięki :loveu:

A tak w ogóle to wczoraj byłam u lekarza i miałam robiony zabieg na nodze i teraz siedzę uwięziona w domu, bo chodzić nie mogę :roll: I na wyjeździe będę musiała ograniczyć chodzenie do minimum :placz:
A tak btw to ciekawa jestem jak dojdziemy z dworca na tę halę, pewnie się zgubimy :evil_lol::evil_lol:

Posted

M&T napisał(a):
Yaga z mojej drużyny agility :loveu::loveu::loveu::loveu: ona jest po prostu cudna :loveu: Ale pewnie jak zobaczę twoją Mandalę na żywo to jeszcze bardziej się zakocham w tej rasie :D

No ale ty masz tervika a ja se jeszcze poczekam z parę lat :placz:

P.S. Dzięki :loveu:

A tak w ogóle to wczoraj byłam u lekarza i miałam robiony zabieg na nodze i teraz siedzę uwięziona w domu, bo chodzić nie mogę :roll: I na wyjeździe będę musiała ograniczyć chodzenie do minimum :placz:
A tak btw to ciekawa jestem jak dojdziemy z dworca na tę halę, pewnie się zgubimy :evil_lol::evil_lol:

yaga yaga??? coś tam yodle??? coś takiego ma w przydomku???
jeśli tak to widziałam ją w łącku, bardzo fajnie biegają z właścicielką... jej włascicielka nawet mnie zaczepiła i spytała mnie z jakiej hodowli moja niunia jest :)

No powinnaś się zakochać w mandy bo ona ma napradę super charakter i jest otwarta na ludzi... jakbys weszla do mnie do domu to by Cie zalizala na smierc... musisz sie przygotowwac na to, ze jak do nas podejdziesz to piersze co moja suka bedzie chciala od Ciebie to nie głaskania tylko, zebys nadstawila jej twarz do lizania... jesli sie na to zgodzisz to Cię pokocha całym sercem od razu :):):) ot taka jest moja suka... sama ja tego nauczylam bo chcialabym by kochala ludzi... chociaz wiem,z e nie wszystkim to na reke by pies lizal po twarzy... wtedy dajemy smakole i glaszczepmy pod pyszczkiem i po jakiejs chwili suka jest tez Twoja... ale bedzie probowala lizac wiec ostrzegam :P:P:P

a co się stało nodze ??????

Posted

[quote name='Cerber']yaga yaga??? coś tam yodle??? coś takiego ma w przydomku???
jeśli tak to widziałam ją w łącku, bardzo fajnie biegają z właścicielką... jej włascicielka nawet mnie zaczepiła i spytała mnie z jakiej hodowli moja niunia jest :)

No powinnaś się zakochać w mandy bo ona ma napradę super charakter i jest otwarta na ludzi... jakbys weszla do mnie do domu to by Cie zalizala na smierc... musisz sie przygotowwac na to, ze jak do nas podejdziesz to piersze co moja suka bedzie chciala od Ciebie to nie głaskania tylko, zebys nadstawila jej twarz do lizania... jesli sie na to zgodzisz to Cię pokocha całym sercem od razu :):):) ot taka jest moja suka... sama ja tego nauczylam bo chcialabym by kochala ludzi... chociaz wiem,z e nie wszystkim to na reke by pies lizal po twarzy... wtedy dajemy smakole i glaszczepmy pod pyszczkiem i po jakiejs chwili suka jest tez Twoja... ale bedzie probowala lizac wiec ostrzegam :P:P:P

Dokładnie ta Yaga - YDOLE z Kovarny :) Ona jak i jej właścicielka Monika są super :lol:

Co do lizania po twarzy to mam dawkę takiej czułości zapewnioną codziennie przez mojego kudłacza, więc absolutnie mi to nie przeszkadza :evil_lol:

a co się stało nodze ??????

Mam zmiany skórne na nodze i trzeba było mi stopę wymrażać a, że doktor chciał to zrobić jak najlepiej to teraz mam gdzieniegdzie szare bo się tak odmroziło i nie mogę stawać w ogóle na tę nogę :shake: Ale jakoś żyję :evil_lol:

Posted

M&T napisał(a):

Co do lizania po twarzy to mam dawkę takiej czułości zapewnioną codziennie przez mojego kudłacza, więc absolutnie mi to nie przeszkadza :evil_lol:

Mam zmiany skórne na nodze i trzeba było mi stopę wymrażać a, że doktor chciał to zrobić jak najlepiej to teraz mam gdzieniegdzie szare bo się tak odmroziło i nie mogę stawać w ogóle na tę nogę :shake: Ale jakoś żyję :evil_lol:

No to się dogadacie z dziewczyną :)

o raju brzmi nie fajnie...:shake:

Posted

Cieszę się, że nie skasowałaś galerii, naprawdę szkoda takiego czegoś na wygłupy dzieciaków, które nie mają co robić i szukają zaczepki... Nie warto się nimi przejmować. ;)
Zdjęcia super. :loveu: