Katarama Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Łaaał ale u Was się dzieje , podziwiam. U nas też troszkę zmian i duużo ćwiczeń. Do tego dochodzi praca, uczelnia i treningi, więc na dogo czasu brak. Nowe fotki by się przydały jakieś wiosenne, więc może niebawem znajdę chwilę i nadrobię zaległości. Quote
M&T Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 A jak tam wam ćwiczenia idą? :) Kiedy będziecie mieli jakieś egzaminy? Czy to jeszcze długa droga do tego? :hmmmm: A nam się udało załapać na obóz agility KA Fort 18-23.07. dla początkujących i średniozaawansowanych :multi: Quote
taxelina Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Tylko kiedy jakies zdjecia beda? najlepiej z agility? Quote
M&T Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 BATman's Gang :evil_lol: fot. Natalia Złomańczuk fot. Natalia Złomańczuk fot. Natalia Złomańczuk Quote
M&T Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 fot. Hania Rączkowska fot. Hania Rączkowska Quote
Bartiśkowa_ Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Ale wam fajnie będzecie na tylu obozach :loveu: Mickey śliczny i widać szczęśliwy Quote
Katarama Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Gratuluję, widzę, ze wam się szczęści. Ja niestety aż tyle czasu nie mam :( prasa, studia, itp), ale się staramy. o do egzaminów to u nas trochę to potrwa. Z tego co udało mi się zorientować to liczony czas w latach (tak chyba koło 2). Generalnie kiedy psiak jest gotowy. Jednak egzamin ja traktuję jako taki "dodatek" :razz: do super spędzonego czasu, rozwoju psa i siebie. Fajnie jest zaliczyś taki sprawdzian i dostać dokument i mamy nadzieję, że dojdziemy kiedyś do takiego poziomu, jednak nie jest to cel który chcę osiągnąć za wszelką cenę :) Uda się to będę baardzo szczęśliwa i domna z mojej Sierści, a jak nie to na pewno nie popadnę w depresję :) Quote
Wola Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Katarama to życzę przede wszystkim dużo miło spędzonych chwil z psiakiem, co by szybko mu szło uczenie się nowych komend :) Martyna Mickey jak zawsze bomba :lol: Quote
Marlenuś91 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Zazdroszę :) Też bym chciała żeby moja Lola umiała. Zapewne świetnie się razem bawicie ;) Quote
M&T Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Katarama, też uważam, że najważniejsza jest radość z współpracy z psiakiem i możliwość umocnienia wspólnej więzi :) A ja jestem wymęczonaaaa...Ciągle jakieś sprawdziany :placz: Quote
taxelina Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 No tia najgorzej jak ladnie jest - u nas 3 dzien slonce bez chmur - a czlowiek nie ma czasu isc a dlugi spacer i focic :P Quote
M&T Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 A u nas dzisiaj rano była mini zamieć śnieżna, po czym po południu było już słoneczko i śniegu ani śladu :eviltong: Dziwna ta nasza Gdynia :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 u nas taka sama pogoda.. ;d rano snieg potem przestal a jak mielismy w-f chlopacy chcieli wyjsc na dwór i akurat grad zaczal padac a potem znowu przestal . co to sie dzieje :evil_lol: Quote
Sweet Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 hej kochanie:loveu: U nas podobno tez rano był śnieg ale ja tam nie wiem bo dzisiaj sobie pospałam:evil_lol::evil_lol: super fotki z agility:) Quote
Martunia Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 U nas pogoda podobna. ;) Jakie ładne zdjęcia. :) Quote
Wola Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 no patrz Gdynia tak blisko Gdańska a u nas brzydko cały dzień było. Rano zamieć, potem przerwa, ale pochmurnie, potem znów zamieć i znów spokój aż do wieczora bo w nocy znów zamieć xD a do tego cały dzień pochmurnie (raz tylko na chwilę słońce wyszło) i wiało bardzo nieprzyjemnie... Spacery przez to krótkie i wszyscy nieszczęśliwi... Quote
Paulina_mickey Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/mik2.jpg Czym On taki zbulwersowany :cool3::evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Cześc zdolniachy :loveu: u nas też taka chopra pogoda raz grad taki śnieżny a za chwilę słońce potem wiatr :roll::cool1: Quote
M&T Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Witamy się :D Dzisiaj mieliśmy pierwszy trening od seminarium :cool3: Muszę się pochwalić, że wyszedł nam całkiem nieźle!! :multi::multi: 2 czy 3 razy popełniłam błąd, ale później go naprawiłam i Mickey biegał tak jak chciałam :multi: Jestem w 7 niebie :loveu: i ćwiczyliśmy strefki :) Na palisadzie mu kiepsko szło, ale na kładce radził sobie super :multi: Ogólnie jestem bardzo zadowolona z dzisiejszego treningu :) A jutro zaczniemy uczyć się huśtawki :D Może będę miała parę fotek, bo dziewczyny dzisiaj fociły, ale nie obiecuję ;) P.S. Nie mogliśmy sobie wymarzyć lepszej pogody na pierwszy dzień wiosny :multi: Quote
Rahl Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Fajnie, że dobrze wam idzie na tych treningach :). Quote
Bartiśkowa_ Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 no to życzę powodzenia na nauce huśtawki :loveu: Quote
M&T Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Ja oszaleję z tymi ludźmi normalnie!!! :angryy::angryy: Patrzcie! :angryy: Logowanie do nasza-klasa.pl ZNOWU!!!!! :angryy::angryy: Czy tym ludziom naprawdę się nudzi, że zakładają profile na naszej klasie PSOM?!?!?! :angryy: I to jeszcze cudzym :angryy: Quote
taxelina Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 eh nie poradzi sie na to.,.. jeszcze mickeyego znajdzies pewnie a innych poodstronach.. wirtualne blogi z adopcji itp Quote
Wola Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 zdjęcia są Twojego autorstwa prawda?? zgłoś nadużycie ;) ludziom nic nie przetłumaczysz...:roll: Quote
Okamia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Nie martw się ja niedawno znalazłam dwa takie:angryy:... pisałam do osób aby usunęły a jak nie to będą problemy :mad: i podziałało:mad: Quote
Recommended Posts