Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łaaał ale u Was się dzieje , podziwiam. U nas też troszkę zmian i duużo ćwiczeń. Do tego dochodzi praca, uczelnia i treningi, więc na dogo czasu brak. Nowe fotki by się przydały jakieś wiosenne, więc może niebawem znajdę chwilę i nadrobię zaległości.

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jak tam wam ćwiczenia idą? :) Kiedy będziecie mieli jakieś egzaminy? Czy to jeszcze długa droga do tego? :hmmmm:

A nam się udało załapać na obóz agility KA Fort 18-23.07. dla początkujących i średniozaawansowanych :multi:

Posted

Gratuluję, widzę, ze wam się szczęści.

Ja niestety aż tyle czasu nie mam :( prasa, studia, itp), ale się staramy. o do egzaminów to u nas trochę to potrwa. Z tego co udało mi się zorientować to liczony czas w latach (tak chyba koło 2). Generalnie kiedy psiak jest gotowy. Jednak egzamin ja traktuję jako taki "dodatek" :razz: do super spędzonego czasu, rozwoju psa i siebie. Fajnie jest zaliczyś taki sprawdzian i dostać dokument i mamy nadzieję, że dojdziemy kiedyś do takiego poziomu, jednak nie jest to cel który chcę osiągnąć za wszelką cenę :) Uda się to będę baardzo szczęśliwa i domna z mojej Sierści, a jak nie to na pewno nie popadnę w depresję :)

Posted

Katarama to życzę przede wszystkim dużo miło spędzonych chwil z psiakiem, co by szybko mu szło uczenie się nowych komend :)

Martyna Mickey jak zawsze bomba :lol:

Posted

Katarama, też uważam, że najważniejsza jest radość z współpracy z psiakiem i możliwość umocnienia wspólnej więzi :)

A ja jestem wymęczonaaaa...Ciągle jakieś sprawdziany :placz:

Posted

A u nas dzisiaj rano była mini zamieć śnieżna, po czym po południu było już słoneczko i śniegu ani śladu :eviltong: Dziwna ta nasza Gdynia :evil_lol:

Posted

u nas taka sama pogoda.. ;d rano snieg potem przestal a jak mielismy w-f chlopacy chcieli wyjsc na dwór i akurat grad zaczal padac a potem znowu przestal . co to sie dzieje :evil_lol:

Posted

no patrz Gdynia tak blisko Gdańska a u nas brzydko cały dzień było. Rano zamieć, potem przerwa, ale pochmurnie, potem znów zamieć i znów spokój aż do wieczora bo w nocy znów zamieć xD a do tego cały dzień pochmurnie (raz tylko na chwilę słońce wyszło) i wiało bardzo nieprzyjemnie...

Spacery przez to krótkie i wszyscy nieszczęśliwi...

Posted

Witamy się :D

Dzisiaj mieliśmy pierwszy trening od seminarium :cool3: Muszę się pochwalić, że wyszedł nam całkiem nieźle!! :multi::multi: 2 czy 3 razy popełniłam błąd, ale później go naprawiłam i Mickey biegał tak jak chciałam :multi: Jestem w 7 niebie :loveu: i ćwiczyliśmy strefki :) Na palisadzie mu kiepsko szło, ale na kładce radził sobie super :multi: Ogólnie jestem bardzo zadowolona z dzisiejszego treningu :) A jutro zaczniemy uczyć się huśtawki :D Może będę miała parę fotek, bo dziewczyny dzisiaj fociły, ale nie obiecuję ;)

P.S. Nie mogliśmy sobie wymarzyć lepszej pogody na pierwszy dzień wiosny :multi:

Posted

Ja oszaleję z tymi ludźmi normalnie!!! :angryy::angryy: Patrzcie! :angryy:

Logowanie do nasza-klasa.pl

ZNOWU!!!!! :angryy::angryy: Czy tym ludziom naprawdę się nudzi, że zakładają profile na naszej klasie PSOM?!?!?! :angryy: I to jeszcze cudzym :angryy: