Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

as_kate napisał(a):
w każdym razie spowodował szeroku rozgłos :cool3::cool3:

Czyli zamierzony cel został osiągnięty :diabloti:

Posted

Witam po dłuższej przerwie, ja też mam kilka filmików do wgrania, nie pamietam czy pytałam, będziecie we Włocławku? My jednak jedziemy:multi::multi:
Filmik obejrzę póżniej, bo teraz słabo chodzi, a wrzucam moje i nie chcę obciązać łacza(teraz mam wolniejszego od neostrady blue connecta):p

Posted

no co Ty dobrze jest :evil_lol: trochę zamieszania, ale podołaliście w końcu :cool3:
Już widzę Sarą wszystko obiegłaby (obeszła) dookoła, sama widziałaś jak ładnie "skacze" :evil_lol:
teraz pierwsze koty za płoty i wbijecie się w stary rytm ;)

Posted

Mudik jeśli ktoś z mojej drużyny jedzie to ja na 100% też jadę :multi: ale bez psa ;) A jeśli jedziesz z Delikiem to przygotuj się na to, że jak już będę miała przyjemność was poznać to się od niego nie odczepię :diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu:

Soniu, wiesz zręczne omijanie hopek też może być traktowane jako pewna forma sportu... :evil_lol::evil_lol:

A mój udział w seminarium zawisł na włosku! :-o Przez moją głupotę... Ale spokojnie, pracuję nad mamą i jednak raczej pójdę na to seminarium... :modla:

Posted

czemu zawisł na włosku przez twoją głupotę ?? co zrobiłaś:crazyeye:
I w ogóle jak możesz mi to robić że nie jesteś pewna czy pojedziesz na zlot i się wypisujesz:placz::placz:
Martynka:placz:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
czemu zawisł na włosku przez twoją głupotę ?? co zrobiłaś:crazyeye:
I w ogóle jak możesz mi to robić że nie jesteś pewna czy pojedziesz na zlot i się wypisujesz:placz::placz:
Martynka:placz:

spokojnie, już syt. prawdopodobnie opanowana, mama się prawie na mnie odbraziła :evil_lol::evil_lol:

A co do zlotu to mam wybór: albo jechać na dwa turnusy obozu agility FORT albo na zlot. Zważając na to, że bardzo chcę wziąć udział w sierpniowych zawodach agility w Sopocie, a obóz jest tuz przed zawodami i do tego jak bardzo lubię agility to wiadomo, co wygrywa.... ;)

Posted

as_kate napisał(a):
to się zobaczymy:D będę pomoc techniczna mojej drużyny :D

Ale super, to was też prawdopodobnie poznam! :multi::multi: Tylko jak ja was skojarzę na żywo? :hmmmm:
Chociaż pewnie z Mudikową problemów nie będę miała jak zobaczę Delisia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ooo chcesz na zawody jezdzic? :D

Ja na razie nie mam jakos w planach i chyba miec nie bede :P

Chcę, ale dopiero w sierpniu ;)

A czemu nie? Jak jeszcze troszkę pochodzicie to warto pomyśleć :cool3:

Posted

Hej :)
A nic, przygotowuję się do wyjazdu do Bydgoszczy razem z moim stowarzyszeniem no i oczywiście nie mogę doczekać się już seminarium :multi:

Posted

Wyjazd był bardzo udany :) A oto wspólne zdjęcie członków mojego stowarzyszenia, czyli tzw. Animalsów :bigcool:

A dzisiaj był 1szy dzień seminarium. Ogólnie to są trzy grupy po 6-7 osób. Mamy dziennie dwa treningi po ok. 2 godz. W mojej grupie jest 6 osób, dwie skaczą na L, dwie na S, a ja sama jestem na M. To jest po prostu masakra xD Inne dziewczyny biegną na przemian, a ja jako, że jestem jedyna Mka to muszę zrobić kilka przebiegów bez odpoczynku xD Ja tam naprawdę ledwo oddycham :evil_lol: ale jakoś idzie :eviltong: Dużo pracy przed nami ^^

Posted

Hej, jestem już po seminarium. Dzisiaj była okropna pogoda! :angryy: Non stop padało! Naprawdę, nie było minuty przerwy bez choćby malutkiej mżawki :angryy::angryy: Ale i tak dzisiaj mi lepiej szło, ładniejsze mieliśmy przebiegi. Torków nie mam rozrysowanych ani nic, a opisywanie ich dłuuuugo by mi zajęło, bo dużo ich było ;) W każdym razie było bardzo fajnie i nast. seminarium już w czerwcu :eviltong: A w międzyczasie na zawody do Włocławka, ale jako kibic ;)