M&T Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Widzę, że filmik się spodobał xDD Ciekawe jakie akcje będą na seminarium :evil_lol: Quote
as_kate Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 M&T napisał(a):Widzę, że filmik się spodobał xDD w każdym razie spowodował szeroku rozgłos :cool3::cool3: Quote
M&T Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 as_kate napisał(a):w każdym razie spowodował szeroku rozgłos :cool3::cool3: Czyli zamierzony cel został osiągnięty :diabloti: Quote
Martunia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Fajny filmik. :D :cool3: Tak znowu źle wam nie szło. ;) Quote
Mudik Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Witam po dłuższej przerwie, ja też mam kilka filmików do wgrania, nie pamietam czy pytałam, będziecie we Włocławku? My jednak jedziemy:multi::multi: Filmik obejrzę póżniej, bo teraz słabo chodzi, a wrzucam moje i nie chcę obciązać łacza(teraz mam wolniejszego od neostrady blue connecta):p Quote
Wola Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 no co Ty dobrze jest :evil_lol: trochę zamieszania, ale podołaliście w końcu :cool3: Już widzę Sarą wszystko obiegłaby (obeszła) dookoła, sama widziałaś jak ładnie "skacze" :evil_lol: teraz pierwsze koty za płoty i wbijecie się w stary rytm ;) Quote
M&T Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Mudik jeśli ktoś z mojej drużyny jedzie to ja na 100% też jadę :multi: ale bez psa ;) A jeśli jedziesz z Delikiem to przygotuj się na to, że jak już będę miała przyjemność was poznać to się od niego nie odczepię :diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu: Soniu, wiesz zręczne omijanie hopek też może być traktowane jako pewna forma sportu... :evil_lol::evil_lol: A mój udział w seminarium zawisł na włosku! :-o Przez moją głupotę... Ale spokojnie, pracuję nad mamą i jednak raczej pójdę na to seminarium... :modla: Quote
Sweet Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 czemu zawisł na włosku przez twoją głupotę ?? co zrobiłaś:crazyeye: I w ogóle jak możesz mi to robić że nie jesteś pewna czy pojedziesz na zlot i się wypisujesz:placz::placz: Martynka:placz: Quote
M&T Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Sweetaśna napisał(a):czemu zawisł na włosku przez twoją głupotę ?? co zrobiłaś:crazyeye: I w ogóle jak możesz mi to robić że nie jesteś pewna czy pojedziesz na zlot i się wypisujesz:placz::placz: Martynka:placz: spokojnie, już syt. prawdopodobnie opanowana, mama się prawie na mnie odbraziła :evil_lol::evil_lol: A co do zlotu to mam wybór: albo jechać na dwa turnusy obozu agility FORT albo na zlot. Zważając na to, że bardzo chcę wziąć udział w sierpniowych zawodach agility w Sopocie, a obóz jest tuz przed zawodami i do tego jak bardzo lubię agility to wiadomo, co wygrywa.... ;) Quote
as_kate Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Mudik napisał(a): będziecie we Włocławku? My jednak jedziemy:multi::multi: to się zobaczymy:D będę pomoc techniczna mojej drużyny :D Quote
M&T Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 as_kate napisał(a):to się zobaczymy:D będę pomoc techniczna mojej drużyny :D Ale super, to was też prawdopodobnie poznam! :multi::multi: Tylko jak ja was skojarzę na żywo? :hmmmm: Chociaż pewnie z Mudikową problemów nie będę miała jak zobaczę Delisia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ooo chcesz na zawody jezdzic? :D Ja na razie nie mam jakos w planach i chyba miec nie bede :P Quote
M&T Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 deer_1987 napisał(a):Ooo chcesz na zawody jezdzic? :D Ja na razie nie mam jakos w planach i chyba miec nie bede :P Chcę, ale dopiero w sierpniu ;) A czemu nie? Jak jeszcze troszkę pochodzicie to warto pomyśleć :cool3: Quote
M&T Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 dzięki :loveu::loveu: ale do tego jeszcze troszkę czasu :evil_lol: Quote
taxelina Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Jakos mnie samej to nie kreci, przynajmniej nie na razie. dla zabawy chetnie ale nie na zawody :P Ale za Was kciuki bedziemy trzymac! Quote
M&T Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Hej :) A nic, przygotowuję się do wyjazdu do Bydgoszczy razem z moim stowarzyszeniem no i oczywiście nie mogę doczekać się już seminarium :multi: Quote
Marlenuś91 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Hej dawno mnie tu nie było nadrabiam zaległości :) Fajne fotki z ćwiczeń... A i udanego wyjazdu :) Quote
Inkaa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Również życzę miłego wyjazdu! I zazdroszczę seminarium. :loveu: Quote
M&T Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Wyjazd był bardzo udany :) A oto wspólne zdjęcie członków mojego stowarzyszenia, czyli tzw. Animalsów :bigcool: A dzisiaj był 1szy dzień seminarium. Ogólnie to są trzy grupy po 6-7 osób. Mamy dziennie dwa treningi po ok. 2 godz. W mojej grupie jest 6 osób, dwie skaczą na L, dwie na S, a ja sama jestem na M. To jest po prostu masakra xD Inne dziewczyny biegną na przemian, a ja jako, że jestem jedyna Mka to muszę zrobić kilka przebiegów bez odpoczynku xD Ja tam naprawdę ledwo oddycham :evil_lol: ale jakoś idzie :eviltong: Dużo pracy przed nami ^^ Quote
Inkaa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Opowiedz dokładniej jak było na seminarium. Jakie torki, sekwencje? ;) Quote
mineralna_ Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Jee, zazdraszczam, też bym pojechała na seminarium, ale narazie nie mam co liczyć :placz: Czekam na jakąś relację :razz: Quote
M&T Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Hej, jestem już po seminarium. Dzisiaj była okropna pogoda! :angryy: Non stop padało! Naprawdę, nie było minuty przerwy bez choćby malutkiej mżawki :angryy::angryy: Ale i tak dzisiaj mi lepiej szło, ładniejsze mieliśmy przebiegi. Torków nie mam rozrysowanych ani nic, a opisywanie ich dłuuuugo by mi zajęło, bo dużo ich było ;) W każdym razie było bardzo fajnie i nast. seminarium już w czerwcu :eviltong: A w międzyczasie na zawody do Włocławka, ale jako kibic ;) Quote
Recommended Posts