M&T Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 as_kate napisał(a):witam witam :) widzę, że też jesteś zawodnikiem :D rozumie, co znaczy nie chodzić na trening długi czas - moja suka miała zapalenie krtani, a potem ciążę urojoną:shake: a teraz jest strasznie najarana chociaz już drugi tydzien po przerwie :D witamy :multi: Ja się boję z moim jutro iść, ciekawe co będzie odwalał :evil_lol::evil_lol: A do tego dosyć dawno nie miał długiego, męczącego spaceru, więc to będzie podwójna masakra :diabloti: Quote
as_kate Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 M&T napisał(a):witamy :multi: Ja się boję z moim jutro iść, ciekawe co będzie odwalał :evil_lol::evil_lol: A do tego dosyć dawno nie miał długiego, męczącego spaceru, więc to będzie podwójna masakra :diabloti: Ja z moją chodziłam do lasu, jak nie mogłam na trening iść ;) A wracałyśmy całe ubłocone :evil_lol: Quote
taxelina Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ja ostatnio bylam jak snieg byl.. moze jutro do tego parku kolo nas pojde. a na agility w poniedzialek jak bedzie ladnie z jedna. Wam powodzenia zycze! Quote
M&T Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Heeeej wszystkim! :loveu: Dzisiejszy trening był...zakręcony :evil_lol: dosłownie xD Mam mnóstwo fotek [by Atka :cool3:] i filmików [też by Atka :evil_lol:] Były dwa torki dzisiaj, jeden poszedł bez problemu natomiast przy drugim wyprawialiśmy z moim psem istny cyrk :diabloti: Idę ładować filmiki, a zdjęcia będą jak Atka wstawi :eviltong: Quote
Russellka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Cześć Mikowa! :cool1: To gdzie te filmiki i fotencje? :mad::evil_lol: Quote
M&T Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Oto kilka zdjęć z dzisiejszego treningu :cool3: [wszystkie fotki by Atkaaaa] Quote
Paulina_mickey Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Łooo ile fotek :multi::multi::multi: Ale się Mickey wyskakał :loveu: Quote
M&T Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 A oto kompromitujący filmik... xD http://vimeo.com/3526507 Quote
M&T Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 O, rzeczywiście! Dzięki deer zaraz poprawię podlinkowanie ;) No, półtora miesiąca przerwy jednak daje się we znaki :evil_lol: Ale za tydzień seminarium z M. Ziółkowską, mam nadzieję, że nauczymy się dużo nowych rzeczy :multi: Quote
Feigned Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 świetne zdjęcia :loveu: filmik poprawił mi humor :loveu::evil_lol: ale wcale nie jest tak zle, nie przesadzaj :eviltong::cool3: Quote
taxelina Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Masz zle podlinkowany baner.. "http://www.dogomania.pl/forum/f80/mickey-kudlaty-postrach-agility-dd-108358/%5Bimg" Quote
taxelina Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 M&T napisał(a):A oto kompromitujący filmik... xD Agility training 08.03.09. on Vimeo E tam, nie zawsze jest super na agility :diabloti: Szczegolnie ze dawno nie cwiczyliscie.. Quote
taxelina Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 M&T napisał(a):O, rzeczywiście! Dzięki deer zaraz poprawię podlinkowanie ;) No, półtora miesiąca przerwy jednak daje się we znaki :evil_lol: Ale za tydzień seminarium z M. Ziółkowską, mam nadzieję, że nauczymy się dużo nowych rzeczy :multi: Prosze :D U nas na agility 17 lutego Niunia byla ostatnio, a Sherry 18 lutego Quote
M&T Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 deer napisał(a):Prosze :-D U nas na agility 17 lutego Niunia byla ostatnio, a Sherry 18 lutego My byliśmy w połowie stycznia :evil_lol: Feigned napisał(a):świetne zdjęcia :loveu: filmik poprawił mi humor :loveu::evil_lol: ale wcale nie jest tak zle, nie przesadzaj :eviltong::cool3: Dzięki :) Wydaje mi się, że jednak nie przesadzam :evil_lol::evil_lol: Sweet napisał(a):hej kochanie:loveu: zdjęcia super Atka:loveu: a filmik to po prostu boski:eviltong::evil_lol: najlepszy ten moment co Mickey się wrócił bo coś zobaczył tam:evil_lol::evil_lol: Noo! :evil_lol: Albo jak mu nadepnęłam na ogon :oops::oops: Quote
Sweet Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 hej kochanie:loveu: zdjęcia super Atka:loveu: a filmik to po prostu boski:eviltong::evil_lol: najlepszy ten moment co Mickey się wrócił bo coś zobaczył tam:evil_lol::evil_lol: Quote
as_kate Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 hej hej nie jest taki znów mocno kompromitujący ;) a my mamy niebieskie tunele :D zapraszam do mnie, wstawiłam kilka nowych zdjęć z toru :diabloti: Quote
Feigned Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 przesadzasz! :eviltong: patrz ile czasu nie ćwiczyliście :eviltong: moim zdaniem nienajgorzej wam poszło :cool3::evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 buaha wyobraźcie sobie jak to na żywo musiało wyglądać:evil_lol::diabloti: No Martynko, po tak dużej przerwie to norma:cool3: Quote
hovomaniaczka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ja nie bylam na treningu 2 tyg. i jakos bylo. Pod koniec jak zwykle Fridzie nic sie nie chcialo ;P Dobrze wam idzie - naprawde ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 http://img128.imageshack.us/img128/9162/38074276.jpg Świetne :loveu::loveu: Quote
Russellka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Najbardziej mi się podobało jak wbiegałaś w psa :evil_lol::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts