Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Kochana chcesz nam jakiegoś banerka ładnego wiosennego stworzyć?? Podziwiam Twoje od dłuższego czasu, a sama takiego ładnego chyba nigdy nie zrobię...

A może M. ma gorączkę, że się tak pod pieżynką chowa??

Posted

Katarama napisał(a):
Hej Kochana chcesz nam jakiegoś banerka ładnego wiosennego stworzyć?? Podziwiam Twoje od dłuższego czasu, a sama takiego ładnego chyba nigdy nie zrobię...

A może M. ma gorączkę, że się tak pod pieżynką chowa??

Nie ma sprawy, mogę wam zrobić! :) Tylko jak możesz to tutaj napisz: http://www.dogomania.pl/forum/f38/robie-bannerki-na-fotobloga-zapraszam-124215/ ;)

deer no jak pójdę na trening to fotki na pewno będą :cool3:
Soniu dziękiii :loveu::loveu: chyba go sobie wstawię, bo mi się znudził już ten, co mam :evil_lol:

Posted

Przez półtora miesiąca nie mieliśmy treningów agility przez pogodę :( Od tego tygodnia już mamy, a ja dzisiaj pójść nie mogłam bo jestem po chorobie! :placz::placz: Ale po kilkugodzinnych błaganiach i namawianiach mamy, żeby jednak mnie choć w niedzielę puściła...zgodziła się! :multi::multi: No i z tej okazji wyjęłam klateczkę...Wsadziłam go do niej... i .... Daję wam fotkii!! :cool3: Taka mała niespodzianka :evil_lol:

Tylko są troszkę złej jakości bo światło było do d... i musiałam użyć lampy :roll:

Posted

witam witam :)
widzę, że też jesteś zawodnikiem :D
rozumie, co znaczy nie chodzić na trening długi czas - moja suka miała zapalenie krtani, a potem ciążę urojoną:shake: a teraz jest strasznie najarana chociaz już drugi tydzien po przerwie :D