Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Była też zabawa z borzojem :D który jest...szczeniakiem xD [miał chyba z 7-8 miesięcy xDD] Malutki, prawda? :diabloti:

Posted

[quote name='Katarama']No no no :) Ale u Was ładnie :) U nas chyba zaczyna się wiosna ;)
A co z klateczkowymi fotkami??

Napisałam na początku fotek ;)

Posted

Ooo a tych fotek pierwszych to ja nie widziałam :) Czyzby dogo chciało tamte posty przede mną ukryć i przez to nie widziałam co napisałaś?? W takim razie czekamy na sesion :)

Posted

Witamy ;) Ja też jestem inteligentna inaczej tosie nie przejmuj szukałam kabla do aparatu przeszukałam jedna półkę 3 razy i potem po godzinie jeszcze raz i wtedy kabel już znalazłam :evil_lol::evil_lol:

http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/P2210043.jpg świetne :loveu: no proszę jaki talent odkrwam tutaj u ciebie :multi:

http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/P2210088.jpg super skok :multi:

Posted

Dzięki dziewczyny za pochwały zdjątek :oops: Dopiero się uczę robienia zdjęć, ale dzięki mojej kochanej nauczycielce Korze :loveu: coraz lepiej mi idzie :evil_lol:

Jutro albo pojutrze chyba spowrotem rozstawię klatkę :cool3:

Posted

[quote name='dunia77']Dopiero trafiliśmy na Twoją galerię :loveu: Pozdrawiamy szelcikowego braciszka zza oceanu :loveu:

Heeej! :multi::multi: Witamy w troszkę zapuszczonej galerii :evil_lol:

A ja leżę chora w łóżku na zapalenie oskrzeli :placz: Wczoraj i przedwczoraj miałam 38 stopni gorączki i przez 3/4 dnia spałam :eviltong: ale dzisiaj już jest lepiej :multi: ale i tak do końca tyg muszę siedzieć w domu :roll: