Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz to już się martwię. Napisz choć, że nei masz czasu.

[SIZE="1"]
P.S. My tez juz mamy klateczkę :) Dziś przyszła, w sumie to klatucha ogromniasta a nie klateczka ;) Więcej na ten temat u nas w galerii :)

Posted

Mówiłam już Deer na gadu, ale tu też w końcu napiszę: aparat is broken :( i to nie jest wymówka...Ale w każdym razie zdjęcia są tylko wstawię jak aparat się naprawi ^^''

Posted

M&T napisał(a):
Mówiłam już Deer na gadu, ale tu też w końcu napiszę: aparat is broken :( i to nie jest wymówka...Ale w każdym razie zdjęcia są tylko wstawię jak aparat się naprawi ^^''

Ooo:-( szkoda :-(

Posted

Jestem niesamowicie "inteligentna" :roll: po tygodniu dopiero skumałam się, że może to nie mój aparat jest zepsuty tylko może coś znowu z komputerem naszym jest nie tak :roll: Spróbowałam podłączyć aparat do laptopa mamy i co? SĄ!! :diabloti: Tylko klateczkowych nie ma, bo nie zdążyłam Mickiemu zrobić, bo rodzinka kazała mi klatkę złożyć :eviltong: bo niby zajmowała dużo miejsca xD Ale niedługo znowu ją wyjdę i wtedy będzie całe sesion :D

Na początek widoczek:

by Pela