Paulina_mickey Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 No to ja bym się pisała na taką plakietkę tylko dopiero po 20 jeśli Ci to nie sprawi problemu :cool3: Quote
M&T Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Paulina nie ma problemu ;) tylko nie wiem, czy uda mi się załatwić za 10zł czy za 15zł - jak będę w Ciapkowie to się popytam ;) Quote
Paulina_mickey Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='M&T']Paulina nie ma problemu ;) tylko nie wiem, czy uda mi się załatwić za 10zł czy za 15zł - jak będę w Ciapkowie to się popytam ;) To dowiedz się co i jak. Jak by były za 10 zł to jestem jak najbardziej za, a jak będą za 15 i jak nie znajdę nigdzie innych to też się piszę. Szkoda, że mniejszych nie ma, bo zamówiła bym dwie dla Mikiego i Milo :cool3: Quote
Pusiakowa Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Heeej mamcia :cool3: co tam u was? :p foteczki by sie przydaly :diabloti: Quote
M&T Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Uhh, ferie mi się kończą, nauka się zaczyna więc znowu raczej rzadko będę na dogo :( Fotek też na razie raczej brak...:( Quote
Feigned Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 to szkoda. :-( w takim razie pozostaje nam cierpliwie czekać. :eviltong: Quote
M&T Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Jako, że fotek nie ma to jako zadość uczynienie mam filmik z nauki slalomu metodą tunelową :D Dopiero zaczynamy więc rozstaw tyczek jest jeszcze dosyć szeroki ;) YouTube - nauka slalomu - 15.02.09. Quote
Pinesk@ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Witam Mickiego i Martynę :lol: Jak narazie ze slalomem super mu idzie i nie "wyłamuje się" , a slalom przez nogi- :thumbs: Mickey jak zwykle piękny na foteczkach i Twoja świetna nauka jazdy konnej ;) Quote
Mudik Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Super Delik też sie tak uczy, może w tę niedzielę też sklecę filmik jak moje mudiki robią slalom:cool3: Quote
Sweet Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Hej kochanie:loveu::loveu: Ale ten twój Mickey jest zdolny no:D:D Quote
taxelina Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 No jak sie ma ogrod to sie da.. my nie mamy i mozemy tylko jezdzic i w klubie cwiczyc :( Quote
LadyK Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [CENTER]Jak ja tu dawno nie byłam :roll: Muszę nadrobić :diabloti:[/CENTER] Quote
M&T Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Dzięki wszystkim :loveu: Mudik będę czekać z niecierpliwością na filmik, jak sklecisz to daj znać :cool3: Aniu, dzięki :loveu: ale moja jazda na koniach jest...nie warta komentarza xD W każdym razie ostatnio wsiadłam SAMA na konia :cool3: Dzisiaj wreszcie doszła klatka!! :multi::multi: Jest troszkę przykrótka, ale Mickey się mieści i może się położyć, więc loozik :lol: To i tak jest tylko na treningi, żeby miał gdzie chwilkę odpocząć, w domu nie mam zamiaru jej używać, bo jest niepotrzebna :D Na razie rozpoczęłam oswajanie Mickiego z klatką i po 10 minutach już sam wchodzi na komendę "do środka" :multi: i nie boi się ani nic ^^ Dobra, ja lecę, bo mam mnóstwo nauki, bo jutro spr z Napoleona :placz: P.S. Klatkowe foteczki będą pod koniec tygodnia ;) Quote
hovomaniaczka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 To w takim razie ja chce koniec tygodnia, zeby foteczki obejrzec;) Quote
Katarama Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Hovomaniaczka, ja tez nie moge sie doczekaź, więc może wmówmy wszystkim, że już koniec tygodnia jest i będą fotki?? Quote
hovomaniaczka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Dobra, to co powiesz na to, ze juz dzisiaj jest piatek? Rany jak ten czas leci:evil_lol: Quote
Martunia Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 O, dobrze mu idzie z tym slalomem. :D Tzn ładnie ćwiczy. :) Quote
Recommended Posts