Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaczęłam w środę :evil_lol:Ale nie będę jeździć stale, tylko kilka razy, ew. w teren raz i koniec ;) taka mała przygoda :evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']w schronisku :)
[/quote]

Dzięki za informacje ;), zdaje się, że nie pozostaje mi nic innego, jak szukać jakiegoś podobnego identyfikatora, bo ten Wasz bardzo mi się spodobał :evil_lol:.

Powodzenia w jeździe konnej ;).
Ja jakiś czas temu strasznie chciałam się nauczyć jeździć konno, ale moje plany w końcu nie wypaliły.

Posted

[quote name='M&T']Można też na allegro taki zamówić ;)

A możesz podać link do aukcji? Zależy mi na takim odcieniu różowego, jak jest u Was :cool3:. Znalazłam pewną firmę (?) co robi kolorowe identyfikatory, wyglądają na dosyć porządne, czasem ich produkty trafiają na allegro i chyba od nich bym kupiła, chociaż ten róż inny mają...
ArtMagic.pl :: Identyfikator aluminiowy - KOŚĆ MAŁA

[quote name='M&T']A czemu nie wypaliły?

W sumie to ciężko powiedzieć, mama miała jakieś wątpliwości, a ojciec miał coś do właścicieli stadniny, którą sobie upatrzyłam ;).

Posted

Hej :D Właśnie wróciłam od rodzinki z Elbląga :) Ale Mickey się wyszalał! :multi: Najpierw byliśmy na długim spacerze w parku, a następnego dnia [czyli dzisiaj :eviltong:] poszliśmy z rodzinką na plażę w Kadynach i ciocia wzięła swojego psa - Morfiego [mc amstaffa] :) ale się piesy wybiegały! :evil_lol::evil_lol: Mickey do teraz śpi :crazyeye:

[quote name='RCookie']A możesz podać link do aukcji? Zależy mi na takim odcieniu różowego, jak jest u Was :cool3:. Znalazłam pewną firmę (?) co robi kolorowe identyfikatory, wyglądają na dosyć porządne, czasem ich produkty trafiają na allegro i chyba od nich bym kupiła, chociaż ten róż inny mają...
ArtMagic.pl :: Identyfikator aluminiowy - KOŚĆ MAŁA

Nie znam konkretnych aukcji, ale możemy zrobić tak, że prześlesz mi 10zł na konto, ja ci kupię u nas w schronisku taki identyfikator i prześlę listem ;)

Posted

[quote name='M&T']
Nie znam konkretnych aukcji, ale możemy zrobić tak, że prześlesz mi 10zł na konto, ja ci kupię u nas w schronisku taki identyfikator i prześlę listem ;)[/quote]

Dobry pomysł :cool3:. Na razie tych kolorowych identyfikatorów nie będę kupowała, bo mam inne wydatki, ale jak już będę mogła, a na allegro nie znajdę tego, co mnie interesuje, to do Ciebie napiszę ;).
A te kostki występują w różnych rozmiarach, czy tylko w jednym?

Posted

[quote name='RCookie']Dobry pomysł :cool3:. Na razie tych kolorowych identyfikatorów nie będę kupowała, bo mam inne wydatki, ale jak już będę mogła, a na allegro nie znajdę tego, co mnie interesuje, to do Ciebie napiszę ;).
A te kostki występują w różnych rozmiarach, czy tylko w jednym?[/quote]

Ok ;) Rozmiar jest chyba jeden, ale są różne wzorki i kolory :lol:

Posted

jak patrze na te Twoje fotki z jazd to po prostu mam ochotę rzucić wszystko i znów jeździć konno :-(

hehe ja pamiętam moją pierwszą jazde bez lonży :loveu::loveu: taka woolność :evil_lol: i tylko Ty musisz nad koniem panować :eviltong: :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Boże, ja chyba zesikam się ze strachu xDDD sama na koniu? :-o Brrr! I tak jestem z siebie dumna, że w ogóle wsiadłam na konia xDD

Posted

M&T napisał(a):
Boże, ja chyba zesikam się ze strachu xDDD sama na koniu? :-o Brrr! I tak jestem z siebie dumna, że w ogóle wsiadłam na konia xDD

Uważaj , bo ja w niedziewle spadłam:evil_lol:

Posted

Paulina, od razu grawerują ;)

Domka nie strasz mnie, bo nie wsiądę! :evil_lol:

A dzisiaj byliśmy z Mickim na spacerze na plażę z psem mojej najlepszej przyjaciółki, Norkiem :) Ale chłopacy się wybiegali! :multi: Tylko raczej nie bawili się ze sobą, Norek [vel Buki] ganiał za patykami a Mickey za mewami i łabędziami :evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']Paulina, od razu grawerują ;)

Domka nie strasz mnie, bo nie wsiądę! :evil_lol:

Ja cię nie straszę :evil_lol:
Ale nie przejmuj się to było dopiero na pierwszym galopie , a ty już galopowałaś??

Posted

Feigned napisał(a):
jejku, jak ja Ci zazdroszczę tej plaży noo .. :eviltong::loveu::loveu:

ja też sobie zazdroszczę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Domka_Czika napisał(a):
Ja cię nie straszę :evil_lol:
Ale nie przejmuj się to było dopiero na pierwszym galopie , a ty już galopowałaś??

Nie, na razie sobie kłusuję, ale pewnie niedługo czeka mnie też galop :eviltong: moja siostra też spadła z konia w galopie :-o tylko, że jechała bez strzemion :eviltong:

deer_1987 napisał(a):
I cpo spacerowe fotki z Norkiem beda?

Nie, bo nie chciało mi się zdjęć robić :oops::oops: