Luzia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 No właśnie mnie męczy o fotki a sama nie da :eviltong::diabloti: Quote
M&T Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Russellka napisał(a):U nas dobrze, wygłasiaj tam Mikusia i wstawiaj fotki :lol: A wogóle to: Witamy! :multi::loveu: a no witajcie :loveu: Mickey wygłaskany :D Kati16 napisał(a):Kiedy fotki ?:D za jakąś minutkę :P Luzia&Funia napisał(a):No właśnie mnie męczy o fotki a sama nie da :eviltong::diabloti: Oj tam cicho! xP ale ja przynajmniej mówię, że dam, a ty mówisz nie! :eviltong: Quote
M&T Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 A oto zapowiedziane fotki :D w naszym ogródku, który wreszcie został opłotkowany :multi: [specjalnie dla Mickiego^^] To przed wyjściem :D Jego nowe ulubione miejsce do leżenia :P A tu nasz ogródek :diabloti: Mam kijka!! :multi: [znowu...] xP Quote
M&T Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Ejjj! Zabrałaś mi patyka!!! :placz: oddaj! Ha! Znów go mam!! :sweetCyb: A to nasza sąsiadka z góry :D terierka walijska- Funia :) razem z moim psiakiem uwielbiają się nawzajem xD Ale skupmy się na patyku, którego właśnie mi zabierasz!!! :madgo: Puszczaj!! Quote
M&T Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Co tam jest? E tam, wracamy do domku... No i jeszcze po schodkach i jesteśmy :multi: A tak na koniec....moje nowe buciki xD Quote
LadyK Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [CENTER]Śliczne fotki :loveu: i fajne buty z Croppa :multi:[/CENTER] Quote
M&T Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Kati16 napisał(a):Śliczne fotki :loveu: i fajne buty z Croppa :multi: Dziękuję :evil_lol: Quote
Luzia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Matko oni na prawdę są braćmi :loveu: Tylko Pamir jest jaśniejszy :loveu: Quote
M&T Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='Junka']Fajne buty :D no i oczywiście foty :) Dziękujemy :D [quote name='Kati16']Witajcie :multi: Witamy witamy :loveu: [quote name='Luzia&Funia']Matko oni na prawdę są braćmi :loveu: Tylko Pamir jest jaśniejszy :loveu: Noms :loveu: Ciekawe, czy są takiego samego wzrostu :evil_lol: Quote
M&T Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Anusia&Saba napisał(a):Fajne fotki :D I buty też ;) Dziękujemy :loveu: Quote
M&T Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 A teraz coś specjalnego dla Luziowej :D No i powiedzcie sami: czyż oni nie są braćmi? :diabloti: Quote
AngelsDream Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 M&T z radością przejrzałam cały temat od początku :] Fajny łysek :) Quote
M&T Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='AngelsDream']M&T z radością przejrzałam cały temat od początku :] Fajny łysek :) :-o:-o:-o normalnie podziwiam Cię za to :D i dziękujemy :loveu: Quote
Alicja Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='M&T'] A teraz coś specjalnego dla Luziowej :-D http://images28.fotosik.pl/227/5187bcfb034279f3med.jpg No i powiedzcie sami: czyż oni nie są braćmi? :diabloti: na mur to braciszkowie :p Quote
AngelsDream Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 40 stron, to żaden wyczyn ;) A szetlandowe psy są fajne. W końcu u nas wszystko od Bezy [szetlanda] się zaczęło. Quote
M&T Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='Alicja']na mur to braciszkowie :p Czy to była ironia? xD [quote name='AngelsDream']40 stron, to żaden wyczyn ;) A szetlandowe psy są fajne. W końcu u nas wszystko od Bezy [szetlanda] się zaczęło. No w sumie racja xP gorzej by było z ponad 100 xP O...a masz jakieś fotki Bezy? :) Quote
AngelsDream Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Mam całkiem sporo. Nawet się przewijała w naszym temacie, ale zaraz dodam jakieś fajne :D Quote
M&T Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 to zaraz spojrzę :D:D uwielbiam szelciaki :loveu: Quote
Marlenuś91 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Fajniutki ten twoj peso :cool1: Pozdrowionka ;] Quote
M&T Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Marlenuś91 napisał(a):Fajniutki ten twoj peso :cool1: Pozdrowionka ;] Dziękujemy :loveu: pozdrawiamy ^^ Quote
Recommended Posts