Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak widzie Mickiego rozwalonego na łóżku to myślę, ze mam szczęście, ze mój pies to taki kurdupel :evil_lol:
Powiedz, co ty robisz jak on ci się pakuje na łóżko w nocy ? idziesz na podłogę ? :lol:

Cudny jest :loveu:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej cioteczki :loveu: Właśnie wróciłam z JG, od kumpeli i jej cudnych olbrzymów rasy tosa inu :loveu::loveu: Wiecie jak się fajnie na nich śpi? :evil_lol:

Mudik [zmieniłaś nicka! :D] Kola to dziewczynka :evil_lol:
Feigned dzięki :loveu:
Anita no baa, to wdzianko to szyk mody :diabloti:
Martunia dzięki :) oj, szaleństwo było i to niezłe :evil_lol:
deer przyjeżdżaj :cool3:
mineralna ja śpię na jednej części łóżka, a on na drugiej - ma własną poduszkę, żeby mi się na moją nie pchał :diabloti:
Sweety heeeej! :loveu::loveu::loveu: Jutro będą fotki :multi: i nawet będą zdjęcia, jak na koniu "jeżdżę" :evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']Hej cioteczki :loveu: Właśnie wróciłam z JG, od kumpeli i jej cudnych olbrzymów rasy tosa inu :loveu::loveu: Wiecie jak się fajnie na nich śpi? :evil_lol:

Sweety heeeej! :loveu::loveu::loveu: Jutro będą fotki :multi: i nawet będą zdjęcia, jak na koniu "jeżdżę" :evil_lol:

o już jesteś:loveu::loveu:
a masz zdjęcia psiaków Pauliny??:D:D i w ogóle późno powiedziałaś ze jedziesz do niej to bym ci kazała ja pozdrowić:)
w ogóle ona i Pela jadą na zlot??

o no to super :D przekonamy sie ze nie kłamałaś:D
a czemu dopiero jutro będą te fotki??:cool3::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Sweetaśna']o już jesteś:loveu::loveu:
a masz zdjęcia psiaków Pauliny??:D:D i w ogóle późno powiedziałaś ze jedziesz do niej to bym ci kazała ja pozdrowić:)
w ogóle ona i Pela jadą na zlot??

o no to super :D przekonamy sie ze nie kłamałaś:D
a czemu dopiero jutro będą te fotki??:cool3::diabloti::evil_lol:[/quote]

nie mam ich zdjęć, bo nie chciało mi się aparatu brać :eviltong:
Pela się przymierza do jazdy na zlot, a Ere podobno ma do Szwecji jechać, ale to się pewnie zobaczy przed samym zlotem, czy jadą czy nie xDD

Jutro będą dlatego, że jutro Kora mi da te wszystkie fotki na płytce :eviltong:

Posted

[quote name='M&T']nie mam ich zdjęć, bo nie chciało mi się aparatu brać :eviltong:
Pela się przymierza do jazdy na zlot, a Ere podobno ma do Szwecji jechać, ale to się pewnie zobaczy przed samym zlotem, czy jadą czy nie xDD

Jutro będą dlatego, że jutro Kora mi da te wszystkie fotki na płytce :eviltong:[/quote]

łe tam... niedobra jestes:evil_lol:
aaa...:) fajnie jakby jechały:eviltong:

aa:) to super:):)

Posted

[quote name='Kora-']:eviltong:
zdjęcie jak siedzisz na koniu[/quote]

Kora!!! Jak mogłaś zepsuć niespodziankę????? :placz::placz::placz: :mad::mad:

Posted

wprawdzie nie robię takich zdjęć jak Kora i nie mam nawet takiego dobrego aparatu ale mam kilka fotek Mickeya z dzisiejszego spacerowania :lol:

i tu z moją Sarą ;)

Posted

Soniu, dzięki za zdjęcia, są śliczne :loveu::loveu: A spacerek dzisiaj też był super :multi:

A ja właśnie zgrałam na kompa zapowiadane zdjęcia :cool3: Teraz je pozmniejszam i wstawię :D

Posted

Fotkii :cool3: [wszystkie by Kora, tylko nieliczne są by me, ale te będę zaznaczać ;) a reszta Kory :loveu:]

Szaleństwa na plaży