M&T Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Hej wszystkim :) Dzisiaj byliśmy na spacerku z Korą i Asią :multi: było super tylko na plaży strasznie wiało i pozamrażałyśmy sobie nosy :evil_lol: ale na polance było dosyć dużo psów, więc psiaki mogły sobie poszaleć :) A ja się troszku pobawiłam lustrzanką Kory :diabloti: mam nadzieję, że chociaż połowa tych zdjęć co zrobiłam będzie nadawała się do pokazania xDD Ale na te fotki musicie poczekać, bo ja jestem bardzo cierpliwa i poczekam aż Kora zgra i pomniejsza wszystko :D a to chyba może troszku potrwać, bo dużo tego było xDD Ja swoje fotki zgram albo za chwilkę albo wieczorkiem, ale nie ma ich dużo, bo zaczęłam się bawić aparatem Kory :eviltong: Cerber też nie pamiętam :evil_lol: a Mickey coś w sobie z BC ma - energię :diabloti: Izuś już niedługo będą :cool3: Angels przykro mi :( Quote
Cerber Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 fajny, naprsawde :) mzoe wstawisz jakies fotki? Quote
Cerber Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 acha :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: nie doczytałam :P:P też czekam na fotki w takim razie :) Quote
taxelina Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Czekam na fotki :D Ja odzyskalam juz moja lustrzanke, bo sasiadom pozyczylismy. Quote
hovomaniaczka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ja rowniez czekam na fotki:cool3: Quote
Sweet Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Hej kochana:loveu::loveu: no no czytam sobie ze na super spacerku bylisci ja sobie moge pomarzyc narazie o wyjsciu gdziekolwiek z domu:-( i super ze miałas okazje sie pobawic lustrzanką kory:loveu: czekam niecierpliwie na zdjecia:D i przekaz mickeyowi buziaczki:loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Witam :loveu: Ale macie fajnie spacerki po plaży :loveu: czekamy :diabloti: Quote
Mudik Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Wspólczuję,znam to a jakie brałaś, bo zwykłe przeciwbólowe nie muszą pomóc, weź no-spę. I w ciepełku się prześpij, aż przejdzie, :glaszcze::glaszcze::glaszcze: Quote
M&T Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Miały być fotki, ale aktualnie zwijam się z bólu z powodu nagłych kobiecych spraw :placz: tabletki nie pomogły :placz: więc zwinąć się w kłębek i spać :( Ale obiecuję, że jutro wstawię :modla: Quote
Wola Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 śliczny masz banerek Martyno :loveu: I życzę aby szybko ból minął. Bo masz być sprawna w pełni na nasz piątkowy spacerek :) Quote
taxelina Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='M&T']Miały być fotki, ale aktualnie zwijam się z bólu z powodu nagłych kobiecych spraw :placz: tabletki nie pomogły :placz: więc zwinąć się w kłębek i spać :( Ale obiecuję, że jutro wstawię :modla:[/quote] Poczekamy!! Sliczny nowy baner masz!! Quote
M&T Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Hej ciotki, już mi o wiele lepiej :multi: Mi jedyne tabletki, co pomagają to ibum, ale się skończył :placz: w każdym razie już jest dobrze i nawet już jestem po jeździe konnej :cool3: Jeny, jak ja się strachałam przed wejściem na konia! Myślałam, że posikam się ze strachu xDD Ale jak już weszłam, to po chwili się w miarę przyzwycziłam ^^ Tylko jak zaczął kłusować to się strasznie bałam :-o ale jakoś poszło :evil_lol: i jestem umówiona na stępną jazdę :evil_lol: nie ma to jak bać się koni i na nich jeździć xDD A co do fotek to już się zgrywają na komputer :multi: I cieszę się, że podoba wam się bannerek :multi: bo troszkę nad nim siedziałam :evil_lol: Quote
M&T Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Już mam fotki :multi: Jest ich mało, bo większość robiłam lustrzanką Kory ;) a od niej fotki będę miała w piątek ;) No to jedziemy :D Bohaterowie spacerku: Mickey :loveu: Korcia w bardzo modnym kubraczku :diabloti: i Kola :D Quote
M&T Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 najpierw był plażowy szał :evil_lol: Quote
M&T Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Później przenieśliśmy się na polankę :eviltong: Quote
M&T Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 a to Mickey po spacerku :diabloti: No, to już koniec :( reszta będzie w piątek :D Quote
Mudik Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Zazdroszczę spacerów na plaży:placz::placz:, Kola jest piękny:loveu::loveu::loveu:, a Kora ma faktycznie cudne wdzianko:lol: Quote
Feigned Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 jak się rozwalił na łóżku :diabloti: piękny Mickey :loveu: strasznie mi się podoba :cool3::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 świetnie macie z tą plażą :loveu: fotki super a Korcia ma super wdzianko :evil_lol::loveu: Quote
Martunia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Fajny bannerek. :D Ale spacerek po plazy. :) Psiaki musiały się wyszaleć. :) Quote
taxelina Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 No nastepna co sprawia ze nad morze chce jechac :P Quote
Recommended Posts