Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej wszystkim :) Dzisiaj byliśmy na spacerku z Korą i Asią :multi: było super tylko na plaży strasznie wiało i pozamrażałyśmy sobie nosy :evil_lol: ale na polance było dosyć dużo psów, więc psiaki mogły sobie poszaleć :) A ja się troszku pobawiłam lustrzanką Kory :diabloti: mam nadzieję, że chociaż połowa tych zdjęć co zrobiłam będzie nadawała się do pokazania xDD Ale na te fotki musicie poczekać, bo ja jestem bardzo cierpliwa i poczekam aż Kora zgra i pomniejsza wszystko :D a to chyba może troszku potrwać, bo dużo tego było xDD

Ja swoje fotki zgram albo za chwilkę albo wieczorkiem, ale nie ma ich dużo, bo zaczęłam się bawić aparatem Kory :eviltong:

Cerber też nie pamiętam :evil_lol: a Mickey coś w sobie z BC ma - energię :diabloti:
Izuś już niedługo będą :cool3:
Angels przykro mi :(

• Replies 5.6k
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej kochana:loveu::loveu:
    no no czytam sobie ze na super spacerku bylisci ja sobie moge pomarzyc narazie o wyjsciu gdziekolwiek z domu:-(
    i super ze miałas okazje sie pobawic lustrzanką kory:loveu:
    czekam niecierpliwie na zdjecia:D
    i przekaz mickeyowi buziaczki:loveu::loveu:

Posted

Wspólczuję,znam to a jakie brałaś, bo zwykłe przeciwbólowe nie muszą pomóc, weź no-spę. I w ciepełku się prześpij, aż przejdzie, :glaszcze::glaszcze::glaszcze:

Posted

Miały być fotki, ale aktualnie zwijam się z bólu z powodu nagłych kobiecych spraw :placz: tabletki nie pomogły :placz: więc zwinąć się w kłębek i spać :( Ale obiecuję, że jutro wstawię :modla:

Posted

[quote name='M&T']Miały być fotki, ale aktualnie zwijam się z bólu z powodu nagłych kobiecych spraw :placz: tabletki nie pomogły :placz: więc zwinąć się w kłębek i spać :( Ale obiecuję, że jutro wstawię :modla:[/quote]
    Poczekamy!!

Sliczny nowy baner masz!!

Posted

Hej ciotki, już mi o wiele lepiej :multi: Mi jedyne tabletki, co pomagają to ibum, ale się skończył :placz: w każdym razie już jest dobrze i nawet już jestem po jeździe konnej :cool3: Jeny, jak ja się strachałam przed wejściem na konia! Myślałam, że posikam się ze strachu xDD Ale jak już weszłam, to po chwili się w miarę przyzwycziłam ^^ Tylko jak zaczął kłusować to się strasznie bałam :-o ale jakoś poszło :evil_lol: i jestem umówiona na stępną jazdę :evil_lol: nie ma to jak bać się koni i na nich jeździć xDD

A co do fotek to już się zgrywają na komputer :multi:
    I cieszę się, że podoba wam się bannerek :multi: bo troszkę nad nim siedziałam :evil_lol:

Posted

Już mam fotki :multi: Jest ich mało, bo większość robiłam lustrzanką Kory ;) a od niej fotki będę miała w piątek ;)

No to jedziemy :D

Bohaterowie spacerku:

Mickey :loveu:

Korcia w bardzo modnym kubraczku :diabloti:

i Kola :D