Martunia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Śliczne są te zdjęcia. :) Ostatnie mi się podoba, z tym okiem. :) Quote
Feigned Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ślicznyy :loveu: na nowe foty czekam :cool3: Quote
M&T Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Hej wszystkim :D Już jutro po szkole będzie wolnooość!!!!!!! :multi: więc będę miała czas wszystko ponadrabiać, a do tego w weekend planuję spacer na plażę z Mickim, więc będą też fotkii :cool3: Quote
Feigned Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 zazdroszczę, też bym chciała mieszkać nad morzem i z psem chodzić na spacery na plaże.. aach :cool3::loveu: Quote
Martunia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Tobie się zaczynają, mi kończą... :placz: :eviltong: Quote
hovomaniaczka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Martunia napisał(a):Tobie się zaczynają, mi kończą... :placz: :eviltong: Mi tez sie koncza ;) Quote
Feigned Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ja jestem w trakcie :cool3: ten tydzien do konca i nastepny :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Hej ho ! :lol: mi sie wlasnie tez zaczely fierie :loveu: wymiziaj ode mnie slodziaka :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Mi został jeszcze tylko tydzień :placz: Ale już trochę wypoczełam i psiaki szczęśliwe bo codziennie na długich spacerkach :multi: Quote
M&T Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 dzięki Atka :evil_lol: A tak w ogóle to hej wszystkim xD Chciałam się pochwalić :D bo robimy z Mickim postępy w NIEreagowaniu na inne psy :cool3: Wczoraj byłam sobie z Mickim na spacerze po południu i Mickey sobie latał spuszczony. Nagle wypatrzył w oddali psa! :O Zaczął iść w jego stronę. Zawołałam "wróć"..... I WRÓCIŁ!!!!!!!!!!!!! :multi::loveu::bigcool: A do tego już zaczyna ignorować niektóre psy albo przynajmniej jak mu każę równać, to patrzy na mnie i omija tego drugiega psa :multi: Jestem z niego dumna :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 M&T napisał(a):dzięki Atka :evil_lol: A tak w ogóle to hej wszystkim xD Chciałam się pochwalić :D bo robimy z Mickim postępy w NIEreagowaniu na inne psy :cool3: Wczoraj byłam sobie z Mickim na spacerze po południu i Mickey sobie latał spuszczony. Nagle wypatrzył w oddali psa! :O Zaczął iść w jego stronę. Zawołałam "wróć"..... I WRÓCIŁ!!!!!!!!!!!!! :multi::loveu::bigcool: A do tego już zaczyna ignorować niektóre psy albo przynajmniej jak mu każę równać, to patrzy na mnie i omija tego drugiega psa :multi: Jestem z niego dumna :loveu: No to gratuluję postępów :loveu::multi: Quote
Atkaaaa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Bo Mickey to malutkie, niewinne słodkie stworzonko :D :loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 jakie piękne Mickeyowe zdjęcia :loveu: gratuluję postępów Quote
Martunia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Gratuluję postępu. :) Śliczne są te jego zdjęcia... :loveu: Quote
hovomaniaczka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Gratuluje psotepow! http://img110.imageshack.us/img110/5206/bw2mmaemy4.jpg Usmialam sie na tym zdjeciu:lol: Quote
Herspri Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 http://img110.imageshack.us/img110/5206/bw2mmaemy4.jpg Boskie :loveu::loveu::loveu: Quote
M&T Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 dzięki :) Już ponadrabiałam wasze galerie :multi: A w ogóle dzisiaj byłam z Mickim na spacerku w lesie i wzięłam aparat, ale okazało się, że bateria jest wyczerpana :placz::placz: nawet nie chciał się włączyć :( ale we wt organizujemy duży spacerek więc wtedy na pewno zrobię jakieś fotki :) Quote
M&T Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 heloł :) Właśnie zakupiłam Mickiemu klatkę :multi: Quote
Recommended Posts