Pusiakowa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Hej mamcia! :multi: co tam u was? :D:D Pozdrów Mikiego :loveu: Quote
LadyK Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [CENTER]Cześć :hand: Co u Was? :)[/CENTER] Quote
M&T Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Hej :) Przepraszam ,że tak długo nie pisałam, ale wciągnęły mnie programy graficzne xD a poza tym razem z rodzinką byliśmy pochłonięci wybieraniem kraju, do którego pojedziemy na wakacje :) Najpierw były plany wyjazdu do Maroko, później Tunezja, Wyspy Kanaryjskie, a jak na razie stanęło na Turcji, bo rodzice stwierdzili, że tam są ładne widoki xD No i jeszcze zaczęłam z Mickim ćwiczyć slalom, bo tata mi wreszcie go skonstruował :multi::multi: Jak na razie mieliśmy dwie króciutkie sesje w ogródku i to koniec, bo ziemia jest twarda jak skała i musiałam tyczki w śnieg wbijać, który nie jest zbyt wytrzymały :roll: Niestety nie wiem, kiedy będą zdjęcia, bo ostatnio nie chce mi się bawić aparatem... :oops::oops: Quote
taxelina Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Zrozumiemy brak fotek, ale.... musisz nam to kiedys wynagrodzic :D Quote
Herspri Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Turcja fajna tylko na Turków trzeba uważać :eviltong: Quote
M&T Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 a co robią takiego Turkowie, że trzeba uważać? :evil_lol::evil_lol: Ja osobiście jestem za Tunezją lub W. Kanaryjskimi, ale tam AI osiągają kosmiczne ceny!! :-o:-o Quote
Atkaaaa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Turcja- bardzo faajne miejsce!:razz: Jeśli jesteś blondynką to uważaj:diabloti: ( nigdy nie pamietam jaki kto ma kolor włosów:evil_lol:) Quote
Sweet Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 M&T napisał(a):a co robią takiego Turkowie, że trzeba uważać? :evil_lol::evil_lol: Ja osobiście jestem za Tunezją lub W. Kanaryjskimi, ale tam AI osiągają kosmiczne ceny!! :-o:-o turkowie to prawie jak egipcjanie:evil_lol::eviltong: zaczepieją wszystkich na około i wmawiają ci że cie kochają:evil_lol::eviltong::diabloti: hehe:D my narazie nie wiemy gdzie pojedziemy bo wogóle wakacje podrożały strasznie..:roll: ale cos sie wybierze:) tata narazie nie ma zadnych katalogów ani nic wiec nie wiem a mówił ze w styczniu trzeba bedzie pomyslec nad wakacjami:p Quote
M&T Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 AngelsDream napisał(a):Rude też są fajne... :cool1: Dzięki! :evil_lol::evil_lol: Sweetaśna napisał(a):turkowie to prawie jak egipcjanie:evil_lol::eviltong: zaczepieją wszystkich na około i wmawiają ci że cie kochają:evil_lol::eviltong::diabloti: hehe:-D my narazie nie wiemy gdzie pojedziemy bo wogóle wakacje podrożały strasznie..:roll: ale cos sie wybierze:smile: tata narazie nie ma zadnych katalogów ani nic wiec nie wiem a mówił ze w styczniu trzeba bedzie pomyslec nad wakacjami:p Już lubię Turków :evil_lol: No właśnie też zauważyliśmy, że ceny idą w górę :shake: ale już postanowione! Jedziemy Do Turcji! :cool3: a to dlatego, że można podobno tam się nieźle zabawić, a wyjeżdżamy tuż po moich 18 urodzinach :diabloti::diabloti: Quote
Pusiakowa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 fajnie masz :cool3: zabierz mnie! :diabloti: a ty mozesz sie wybrac ze mna i Atka na spacerek? :lol:tylko jeszcze nie wiemy kiedy xDD . Quote
M&T Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Sweetaśna napisał(a):heh:eviltong::evil_lol: no.. strasznie:roll: o fajnie:D a na tydzień czy na dwa? bo ty masz pod koniec wakacji urodziny wiec nie będziesz na rozpoczęciu roku szkolnego?? wiecie do jakiego hotelu dokładniej??:p' Na dwa tyg jedziemy, ale mamy malutki problemik, bo dziadkowie nie chcą wziąć do siebie Mickiego i będziemy mu opieki musieli szukać :placz: ale na to mamy jeszcze troszkę czasu... A co do hotelu to jeszcze nie wiemy, na razie intensywnie szukamy :evil_lol: A wracamy 4 września, czy jakoś tak, więc na rozpoczęciu mnie nie będzie :evil_lol: Quote
Sweet Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 M&T napisał(a): Już lubię Turków :evil_lol: No właśnie też zauważyliśmy, że ceny idą w górę :shake: ale już postanowione! Jedziemy Do Turcji! :cool3: a to dlatego, że można podobno tam się nieźle zabawić, a wyjeżdżamy tuż po moich 18 urodzinach :diabloti::diabloti: heh:eviltong::evil_lol: no.. strasznie:roll: o fajnie:D a na tydzień czy na dwa? bo ty masz pod koniec wakacji urodziny wiec nie będziesz na rozpoczęciu roku szkolnego?? wiecie do jakiego hotelu dokładniej??:p' Quote
Sweet Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 M&T napisał(a):Na dwa tyg jedziemy, ale mamy malutki problemik, bo dziadkowie nie chcą wziąć do siebie Mickiego i będziemy mu opieki musieli szukać :placz: ale na to mamy jeszcze troszkę czasu... A co do hotelu to jeszcze nie wiemy, na razie intensywnie szukamy :evil_lol: A wracamy 4 września, czy jakoś tak, więc na rozpoczęciu mnie nie będzie :evil_lol: ojej.. na pewno ktoś się znajdzie:) nie martw się bo czasu na prawdę dużo:):) aa:) jak znajdziesz to się pochwal bo ja lubię ugadać hotele:D aaa:) fajnie:eviltong: ale ja wole byc na rozpoczęciu:) pewnie pojedziemy w lipcu na poczatku ale to sie zobaczy co tata wymysli:) Quote
Pusiakowa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 do mnie przywiez do mnie! :multi: :loveu::loveu: Quote
LadyK Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 [CENTER]Ej ja też chcę jechać :diabloti:[/CENTER] Quote
M&T Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Deer, ja chciałam do Norwegii, ale na mnie napadli, że co ja wymyślam, oni chcą się przecież opalić! xD Już wyjazd zarezerwowany :D Wyjeżdżamy w moje 18 urodziny :diabloti::cool3: i będziemy stacjonować w jakimś 5 gwiazdkowym hotelu :cool3: [Sweet- nie wiem, jak się nazywa xD] lecę spać, bo jestem wykończona po 4godz. wkuwaniu gegry :mdleje: cya:* Quote
Bartiśkowa_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Fajnie masz ale ja bym tak bez psiaka nie chciała jechać na wakacje :evil_lol:;) Quote
Pusiakowa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Anita, wiesz.. ona ma go gdzieś ważne , że się będzie dobrze bawiła ze... swoimi Turkami :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts