Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej :)
Przepraszam ,że tak długo nie pisałam, ale wciągnęły mnie programy graficzne xD a poza tym razem z rodzinką byliśmy pochłonięci wybieraniem kraju, do którego pojedziemy na wakacje :) Najpierw były plany wyjazdu do Maroko, później Tunezja, Wyspy Kanaryjskie, a jak na razie stanęło na Turcji, bo rodzice stwierdzili, że tam są ładne widoki xD No i jeszcze zaczęłam z Mickim ćwiczyć slalom, bo tata mi wreszcie go skonstruował :multi::multi: Jak na razie mieliśmy dwie króciutkie sesje w ogródku i to koniec, bo ziemia jest twarda jak skała i musiałam tyczki w śnieg wbijać, który nie jest zbyt wytrzymały :roll:

Niestety nie wiem, kiedy będą zdjęcia, bo ostatnio nie chce mi się bawić aparatem... :oops::oops:

Posted

a co robią takiego Turkowie, że trzeba uważać? :evil_lol::evil_lol: Ja osobiście jestem za Tunezją lub W. Kanaryjskimi, ale tam AI osiągają kosmiczne ceny!! :-o:-o

Posted

M&T napisał(a):
a co robią takiego Turkowie, że trzeba uważać? :evil_lol::evil_lol: Ja osobiście jestem za Tunezją lub W. Kanaryjskimi, ale tam AI osiągają kosmiczne ceny!! :-o:-o

turkowie to prawie jak egipcjanie:evil_lol::eviltong:
zaczepieją wszystkich na około i wmawiają ci że cie kochają:evil_lol::eviltong::diabloti:
hehe:D
my narazie nie wiemy gdzie pojedziemy bo wogóle wakacje podrożały strasznie..:roll: ale cos sie wybierze:)
tata narazie nie ma zadnych katalogów ani nic wiec nie wiem a mówił ze w styczniu trzeba bedzie pomyslec nad wakacjami:p

Posted

AngelsDream napisał(a):
Rude też są fajne... :cool1:

Dzięki! :evil_lol::evil_lol:

Sweetaśna napisał(a):
turkowie to prawie jak egipcjanie:evil_lol::eviltong:
zaczepieją wszystkich na około i wmawiają ci że cie kochają:evil_lol::eviltong::diabloti:
hehe:-D
my narazie nie wiemy gdzie pojedziemy bo wogóle wakacje podrożały strasznie..:roll: ale cos sie wybierze:smile:
tata narazie nie ma zadnych katalogów ani nic wiec nie wiem a mówił ze w styczniu trzeba bedzie pomyslec nad wakacjami:p

Już lubię Turków :evil_lol:
No właśnie też zauważyliśmy, że ceny idą w górę :shake:
ale już postanowione!
Jedziemy Do Turcji! :cool3: a to dlatego, że można podobno tam się nieźle zabawić, a wyjeżdżamy tuż po moich 18 urodzinach :diabloti::diabloti:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
heh:eviltong::evil_lol:
no.. strasznie:roll:
o fajnie:D
a na tydzień czy na dwa?
bo ty masz pod koniec wakacji urodziny wiec nie będziesz na rozpoczęciu roku szkolnego??
wiecie do jakiego hotelu dokładniej??:p'

Na dwa tyg jedziemy, ale mamy malutki problemik, bo dziadkowie nie chcą wziąć do siebie Mickiego i będziemy mu opieki musieli szukać :placz: ale na to mamy jeszcze troszkę czasu...
A co do hotelu to jeszcze nie wiemy, na razie intensywnie szukamy :evil_lol:
A wracamy 4 września, czy jakoś tak, więc na rozpoczęciu mnie nie będzie :evil_lol:

Posted

M&T napisał(a):

Już lubię Turków :evil_lol:
No właśnie też zauważyliśmy, że ceny idą w górę :shake:
ale już postanowione!
Jedziemy Do Turcji! :cool3: a to dlatego, że można podobno tam się nieźle zabawić, a wyjeżdżamy tuż po moich 18 urodzinach :diabloti::diabloti:

heh:eviltong::evil_lol:
no.. strasznie:roll:
o fajnie:D
a na tydzień czy na dwa?
bo ty masz pod koniec wakacji urodziny wiec nie będziesz na rozpoczęciu roku szkolnego??
wiecie do jakiego hotelu dokładniej??:p'

Posted

M&T napisał(a):
Na dwa tyg jedziemy, ale mamy malutki problemik, bo dziadkowie nie chcą wziąć do siebie Mickiego i będziemy mu opieki musieli szukać :placz: ale na to mamy jeszcze troszkę czasu...
A co do hotelu to jeszcze nie wiemy, na razie intensywnie szukamy :evil_lol:
A wracamy 4 września, czy jakoś tak, więc na rozpoczęciu mnie nie będzie :evil_lol:

ojej.. na pewno ktoś się znajdzie:)
nie martw się bo czasu na prawdę dużo:):)

aa:) jak znajdziesz to się pochwal bo ja lubię ugadać hotele:D
aaa:) fajnie:eviltong: ale ja wole byc na rozpoczęciu:) pewnie pojedziemy w lipcu na poczatku ale to sie zobaczy co tata wymysli:)

Posted

Deer, ja chciałam do Norwegii, ale na mnie napadli, że co ja wymyślam, oni chcą się przecież opalić! xD

Już wyjazd zarezerwowany :D Wyjeżdżamy w moje 18 urodziny :diabloti::cool3:
i będziemy stacjonować w jakimś 5 gwiazdkowym hotelu :cool3:
[Sweet- nie wiem, jak się nazywa xD]

lecę spać, bo jestem wykończona po 4godz. wkuwaniu gegry :mdleje:
cya:*