Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martunia napisał(a):
Jaka piękna przeróbka. :)
Tak szkoda mi tych zdjęć... :(

Też niedawno miałam to samo...Prawie 10 000 fotek mi się usunęło. Łącznie ze zdjęciami mojego wujka, który już niestety nie żyje...
Teraz próbuję nadrobić niektóre stracone...:evil_lol:

Posted

Dzięki wszystkim za życzenia :) też wam życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku :)

A co do zdjęć to trudno, będą następne :)

a my z Mickim już oficjalnie w drużynie agility jesteśmy :bigcool:

Posted

[quote name='M&T']Dzięki wszystkim za życzenia :) też wam życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku :)

A co do zdjęć to trudno, będą następne :)

a my z Mickim już oficjalnie w drużynie agility jesteśmy :bigcool:

Pewnie, że narobicie nowych zdjęć :)

Gratulacje zdolnemu Mickiemu :)

Posted

Hej! :multi:
Gratuluje wam :)
szkoda, ze sie te fotki usunely, bo bym se Mikiego w profesjonalnym wykonaniu zobaczyla :loveu: wybierz sie z Korcia na spacerek :razz: :diabloti:
a my kiedy idziemy? :cool3:
a u was tez snieg spadl? :D bo u nas strasznie bialo :multi:

Posted

Dziękujemy wszystkim! :loveu::loveu:
Dzisiaj mamy śnieeeeeeeg!!!! :multi::multi::multi: Zaraz wybieram się na spacerek z Mickim i kumpelą i będziemy przygotowywać dla was niespodziankę :cool3:

Nie wiem, czy dzisiaj uda mi się wam ją pokazać, ale myślę, że najpóźniej jutro ją tu wstawię ;)

Posted

Herspri napisał(a):
:roll: Kolejne fałszywe konto psie z ukradzionymi zdjęciami :angryy: Kinia też już znalazła swojego Marleya na naszej klasie...

I co zrobiła?? Kurde, w ogóle kto mógłby wpaść na taki pomysł?? :angryy::roll:

Posted

[CENTER]Co za ludzie :angryy::angryy::angryy:
Popatrzcie na znajomych... wydaje mi się, że to ta sama osoba wszystkie konta założyła :angryy::angryy:

To jest karalne, bo nie ma praw do cudzych zdjęć :mad:[/CENTER]

Posted

Już się skontaktowałam z tą dziewczyną, która to zrobiła. Powiedziała, że nie ma własnego psa, a mój jej się bardzo spodobał, więc założyła mu konto :roll: A jak jej kazałam skasować to konto, to spytała się czy znam osoby, które zgodzą się, żeby założyła konto ich psom :roll: Żaaaaaaaaaaaaal!! Ale na szczęście konto zostało skasowane.

Posted

M&T napisał(a):
Już się skontaktowałam z tą dziewczyną, która to zrobiła. Powiedziała, że nie ma własnego psa, a mój jej się bardzo spodobał, więc założyła mu konto :roll: A jak jej kazałam skasować to konto, to spytała się czy znam osoby, które zgodzą się, żeby założyła konto ich psom :roll: Żaaaaaaaaaaaaal!! Ale na szczęście konto zostało skasowane.

No to szczęście że skasowała po dobroci :roll: Kinia trafiła na pyskatą jakąś i trochę się musiała pomęczyć żeby skasowała zdjęcia Marleya.
W ogóle gratulacje i życzę samych sukcesów w drużynie :cool3::loveu: