Bartiśkowa_ Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Wszytskiego co najlepsze spełnienia marzeń w Nowym Roku 2009 :loveu::multi: Quote
Onomato-Peja Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Happy new year !! :multi: Fajowska przeróbka :razz: podłośc wirusów nie zna granic :shake: Quote
Paulina_mickey Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Martunia napisał(a):Jaka piękna przeróbka. :) Tak szkoda mi tych zdjęć... :( Też niedawno miałam to samo...Prawie 10 000 fotek mi się usunęło. Łącznie ze zdjęciami mojego wujka, który już niestety nie żyje... Teraz próbuję nadrobić niektóre stracone...:evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Witaj mamusia noworocznie :multi::loveu: wszystkiego najlepsiejszego w 2009 roczku kochana! :loveu: :laola: Quote
M&T Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Dzięki wszystkim za życzenia :) też wam życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku :) A co do zdjęć to trudno, będą następne :) a my z Mickim już oficjalnie w drużynie agility jesteśmy :bigcool: Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='M&T']Dzięki wszystkim za życzenia :) też wam życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku :) A co do zdjęć to trudno, będą następne :) a my z Mickim już oficjalnie w drużynie agility jesteśmy :bigcool: Pewnie, że narobicie nowych zdjęć :) Gratulacje zdolnemu Mickiemu :) Quote
hovomaniaczka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Gratulacje! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!! Quote
Pusiakowa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Hej! :multi: Gratuluje wam :) szkoda, ze sie te fotki usunely, bo bym se Mikiego w profesjonalnym wykonaniu zobaczyla :loveu: wybierz sie z Korcia na spacerek :razz: :diabloti: a my kiedy idziemy? :cool3: a u was tez snieg spadl? :D bo u nas strasznie bialo :multi: Quote
M&T Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Dziękujemy wszystkim! :loveu::loveu: Dzisiaj mamy śnieeeeeeeg!!!! :multi::multi::multi: Zaraz wybieram się na spacerek z Mickim i kumpelą i będziemy przygotowywać dla was niespodziankę :cool3: Nie wiem, czy dzisiaj uda mi się wam ją pokazać, ale myślę, że najpóźniej jutro ją tu wstawię ;) Quote
M&T Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Logowanie do nasza-klasa.pl kto to zrobił?? :-o:-o:-o :mad: Quote
Herspri Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='M&T']Logowanie do nasza-klasa.pl kto to zrobił?? :-o:-o:-o :mad: :roll: Kolejne fałszywe konto psie z ukradzionymi zdjęciami :angryy: Kinia też już znalazła swojego Marleya na naszej klasie... Quote
M&T Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Herspri napisał(a)::roll: Kolejne fałszywe konto psie z ukradzionymi zdjęciami :angryy: Kinia też już znalazła swojego Marleya na naszej klasie... I co zrobiła?? Kurde, w ogóle kto mógłby wpaść na taki pomysł?? :angryy::roll: Quote
Martunia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Boże, co za świństwo. :-o Ci ludzie są jacyś nienormalni. :-o Quote
LadyK Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [CENTER]Co za ludzie :angryy::angryy::angryy: Popatrzcie na znajomych... wydaje mi się, że to ta sama osoba wszystkie konta założyła :angryy::angryy: To jest karalne, bo nie ma praw do cudzych zdjęć :mad:[/CENTER] Quote
Sweet Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 nie no fajnie;/ ciekawe kto to zrobił..:shake: ludzie to jednak debile:shake: Quote
M&T Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Już się skontaktowałam z tą dziewczyną, która to zrobiła. Powiedziała, że nie ma własnego psa, a mój jej się bardzo spodobał, więc założyła mu konto :roll: A jak jej kazałam skasować to konto, to spytała się czy znam osoby, które zgodzą się, żeby założyła konto ich psom :roll: Żaaaaaaaaaaaaal!! Ale na szczęście konto zostało skasowane. Quote
LadyK Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [CENTER]A ile takich kont tam jest na nk :crazyeye: Draństwo :angryy:[/CENTER] Quote
hovomaniaczka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ludzie to jednak podle swinie sa. Zeby zrobic cos takiego! W glowie sie nie miesci! Quote
Herspri Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 M&T napisał(a):Już się skontaktowałam z tą dziewczyną, która to zrobiła. Powiedziała, że nie ma własnego psa, a mój jej się bardzo spodobał, więc założyła mu konto :roll: A jak jej kazałam skasować to konto, to spytała się czy znam osoby, które zgodzą się, żeby założyła konto ich psom :roll: Żaaaaaaaaaaaaal!! Ale na szczęście konto zostało skasowane. No to szczęście że skasowała po dobroci :roll: Kinia trafiła na pyskatą jakąś i trochę się musiała pomęczyć żeby skasowała zdjęcia Marleya. W ogóle gratulacje i życzę samych sukcesów w drużynie :cool3::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Nie widziałam tego konta ale naprawdę trzeba być świnią żeby skopiować sobie czyjeś zdjecia bez pozwolenia :shake::mad: Quote
Recommended Posts