Russellka Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Masz licznego Piesieczka :loveu: Jak dla mnie ma też coś troche z bordera :razz: Może z tąd to ADHD? :D Quote
M&T Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Katarama napisał(a):Jedyne co znalazłam w necie to tą Twoją fundację. Niestety jest jus po czasie castingu, ale napisałam do Nich maila. Teraz bardzo niecierpliwie czekam na odp No to trzymam za was kciuki! :lol: mam nadzieję, że uda Wam się zdziałać cos w tym kierunku ^^ Russellka napisał(a):Masz slicznego Piesieczka :loveu: Jak dla mnie ma też coś troche z bordera :razz: Może z tąd to ADHD? :D A dziękuję :loveu: no może być, że coś z borderka posiada xD Quote
M&T Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Hej :D Mam fotki z dzisiejszej domowej sesji :) No i co tam jest za oknem? Co? Popatrzymy razem? A ja bym proponował coś innego... :evil_lol: Zabawę!!! :sweetCyb: Quote
M&T Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Nie zabierzesz mi jej! A jednak to zrobiłaś... Quote
M&T Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Znowu z zabawką! Victory! :bigcool: No chodź się pobaw :) No chodź! Quote
M&T Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Myślisz, że coś zdziałasz tą marchewką? :icon_roc: Dobra, wygrałaś! Dawaj tą marchewkę! :eating: Mniam! To teraz chwila odpoczynku :) Quote
M&T Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 No i końcowe fotki :D Poproszę następny smakołyk! :D No daaaj!! :Rose: A tu na koniec Mickey najedzony odpoczywa na swojej pani xD Quote
basia bonnie Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 http://images32.fotosik.pl/270/2dae7cc1f5c52b9bmed.jpg co za wzrok :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
karolina1 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 http://images33.fotosik.pl/271/c463ceed8ba47ed1med.jpg piękna mordka ! Quote
LadyK Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Jaka cudna mordka i piękny psiaczek :loveu::loveu::loveu: http://images32.fotosik.pl/270/2dae7cc1f5c52b9bmed.jpg słodziutki :loveu: Będziemy Was odwiedzać,bo jesteśmy dopiero pierwszy raz. Quote
Paulina_mickey Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 http://images31.fotosik.pl/271/9dfff2945a8328bemed.jpg hehe skąd ja to znam :evil_lol: Quote
M&T Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 [quote name='Kati16']Jaka cudna mordka i piękny psiaczek :loveu::loveu::loveu: słodziutki :loveu: Będziemy Was odwiedzać,bo jesteśmy dopiero pierwszy raz. Dziękujemy :loveu: i mamy nadzieję, że też macie swoją galerię, abyśmy obejrzeć was mogli :razz::razz: [quote name='Paulina_mickey']http://images31.fotosik.pl/271/9dfff2945a8328bemed.jpg hehe skąd ja to znam :evil_lol: Dokładnie xD czego pies nie zrobi, aby zdobyć smakołyk :eviltong: Quote
karolina1 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 M&T napisał(a): Dokładnie xD czego pies nie zrobi, aby zdobyć smakołyk :eviltong: Moj akurat tak robi, zeby dostac kijka :evil_lol: Quote
M&T Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 karolina1 napisał(a):Moj akurat tak robi, zeby dostac kijka :evil_lol: bo twój to jest jakiś inny xD nie no joke :eviltong: mój jak chce dostać kija to skacze tak wysoko, aż dotyka nosem mojej twarzy [a czasem wali mnie łbem w brodę jak źle wyceluje xD] i wtedy to znak, że mam mu rzucić kijek xP Quote
karolina1 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 M&T napisał(a):bo twój to jest jakiś inny xD nie no joke :eviltong: mój jak chce dostać kija to skacze tak wysoko, aż dotyka nosem mojej twarzy [a czasem wali mnie łbem w brodę jak źle wyceluje xD] i wtedy to znak, że mam mu rzucić kijek xP A no widzisz mój pies ma klase :evil_lol: bo jak mam mu rzucić kij to on grzecznie siada i daje łapkę :eviltong: Quote
M&T Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 karolina1 napisał(a):A no widzisz mój pies ma klase :evil_lol: bo jak mam mu rzucić kij to on grzecznie siada i daje łapkę :eviltong: mój ma zbyt duże ADHD by tak zrobić xD jak każe mu usiąść przed rzuceniem kija, to najpierw poszczeka, później usiądzie, a gdy tylko wykonam najmniejszy ruch to on już jest w biegu po kijek xD [którego nawet nie zdążyłam jeszcze rzucić xP] Quote
karolina1 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 M&T napisał(a):mój ma zbyt duże ADHD by tak zrobić xD jak każe mu usiąść przed rzuceniem kija, to najpierw poszczeka, później usiądzie, a gdy tylko wykonam najmniejszy ruch to on już jest w biegu po kijek xD [którego nawet nie zdążyłam jeszcze rzucić xP] Mój jest w miare grzeczny i wie kiedy kijek leci, bo uż nie raz robiłam mu sztuczke z niewidzialnym latającym kijem...leciał do przodu i wrócił i zobaczył że kija mam w ręku :evil_lol: i teraz ma się na baczności :eviltong: Quote
karolina1 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 M&T napisał(a):mój się prawie zawsze nabiera xP a widzisz :evil_lol: Quote
Katarama Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Mój też się nabiera, ale z każdym dniem coraz to mniej. Pomału zaczyna chyba rozumieć o co mi chodzi, bo czasem nawet nie muszę mówić żeby usiadł. Tylko jak widzi kijek i bardzo mu sie spieszy to sam od razu siada :P Quote
M&T Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Katarama napisał(a):Mój też się nabiera, ale z każdym dniem coraz to mniej. Pomału zaczyna chyba rozumieć o co mi chodzi, bo czasem nawet nie muszę mówić żeby usiadł. Tylko jak widzi kijek i bardzo mu sie spieszy to sam od razu siada :P Też cyba muszę tak wyuczyć Mickiego xD bo już powoli zaczynam mieć dosyć tych siniaków na brodzie xP Kati16 napisał(a):Witajcie :multi: A dzień dobry, dzień dobry :loveu: Quote
M&T Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 basia bonnie napisał(a):Czeeeść! Co u Was? :) Hejka :D u nas wszystko dobrze :D tata ogrodził nasz przydomkowy ogródek i teraz Mickey może się spokojnie wylegiwać na dworzu :D wczoraj zrobiłąm mu parę fotek ogródkowych, ale dopiero jutro je wsawię ^^ A co tam u was słychać? :D Quote
Russellka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 U nas dobrze, wygłasiaj tam Mikusia i wstawiaj fotki :lol: A wogóle to: Witamy! :multi::loveu: Quote
Recommended Posts