Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Katarama napisał(a):
Jedyne co znalazłam w necie to tą Twoją fundację. Niestety jest jus po czasie castingu, ale napisałam do Nich maila. Teraz bardzo niecierpliwie czekam na odp

No to trzymam za was kciuki! :lol: mam nadzieję, że uda Wam się zdziałać cos w tym kierunku ^^

Russellka napisał(a):
Masz slicznego Piesieczka :loveu: Jak dla mnie ma też coś troche z bordera :razz: Może z tąd to ADHD? :D

A dziękuję :loveu: no może być, że coś z borderka posiada xD

Posted

Hej :D Mam fotki z dzisiejszej domowej sesji :)

No i co tam jest za oknem?

Co? Popatrzymy razem?

A ja bym proponował coś innego... :evil_lol:

Zabawę!!! :sweetCyb:

Posted

Myślisz, że coś zdziałasz tą marchewką? :icon_roc:

Dobra, wygrałaś! Dawaj tą marchewkę! :eating:

Mniam! To teraz chwila odpoczynku :)

Posted

No i końcowe fotki :D

Poproszę następny smakołyk! :D

No daaaj!! :Rose:

A tu na koniec Mickey najedzony odpoczywa na swojej pani xD

Posted

[quote name='Kati16']

Jaka cudna mordka i piękny psiaczek :loveu::loveu::loveu:

słodziutki :loveu:

Będziemy Was odwiedzać,bo jesteśmy dopiero pierwszy raz.

Dziękujemy :loveu: i mamy nadzieję, że też macie swoją galerię, abyśmy obejrzeć was mogli :razz::razz:

[quote name='Paulina_mickey']http://images31.fotosik.pl/271/9dfff2945a8328bemed.jpg
hehe skąd ja to znam :evil_lol:

Dokładnie xD czego pies nie zrobi, aby zdobyć smakołyk :eviltong:

Posted

karolina1 napisał(a):
Moj akurat tak robi, zeby dostac kijka :evil_lol:

bo twój to jest jakiś inny xD nie no joke :eviltong: mój jak chce dostać kija to skacze tak wysoko, aż dotyka nosem mojej twarzy [a czasem wali mnie łbem w brodę jak źle wyceluje xD] i wtedy to znak, że mam mu rzucić kijek xP

Posted

M&T napisał(a):
bo twój to jest jakiś inny xD nie no joke :eviltong: mój jak chce dostać kija to skacze tak wysoko, aż dotyka nosem mojej twarzy [a czasem wali mnie łbem w brodę jak źle wyceluje xD] i wtedy to znak, że mam mu rzucić kijek xP

A no widzisz mój pies ma klase :evil_lol: bo jak mam mu rzucić kij to on grzecznie siada i daje łapkę :eviltong:

Posted

karolina1 napisał(a):
A no widzisz mój pies ma klase :evil_lol: bo jak mam mu rzucić kij to on grzecznie siada i daje łapkę :eviltong:

mój ma zbyt duże ADHD by tak zrobić xD jak każe mu usiąść przed rzuceniem kija, to najpierw poszczeka, później usiądzie, a gdy tylko wykonam najmniejszy ruch to on już jest w biegu po kijek xD [którego nawet nie zdążyłam jeszcze rzucić xP]

Posted

M&T napisał(a):
mój ma zbyt duże ADHD by tak zrobić xD jak każe mu usiąść przed rzuceniem kija, to najpierw poszczeka, później usiądzie, a gdy tylko wykonam najmniejszy ruch to on już jest w biegu po kijek xD [którego nawet nie zdążyłam jeszcze rzucić xP]

Mój jest w miare grzeczny i wie kiedy kijek leci, bo uż nie raz robiłam mu sztuczke z niewidzialnym latającym kijem...leciał do przodu i wrócił i zobaczył że kija mam w ręku :evil_lol: i teraz ma się na baczności :eviltong:

Posted

Mój też się nabiera, ale z każdym dniem coraz to mniej. Pomału zaczyna chyba rozumieć o co mi chodzi, bo czasem nawet nie muszę mówić żeby usiadł. Tylko jak widzi kijek i bardzo mu sie spieszy to sam od razu siada :P

Posted

Katarama napisał(a):
Mój też się nabiera, ale z każdym dniem coraz to mniej. Pomału zaczyna chyba rozumieć o co mi chodzi, bo czasem nawet nie muszę mówić żeby usiadł. Tylko jak widzi kijek i bardzo mu sie spieszy to sam od razu siada :P

Też cyba muszę tak wyuczyć Mickiego xD bo już powoli zaczynam mieć dosyć tych siniaków na brodzie xP

Kati16 napisał(a):
Witajcie :multi:

A dzień dobry, dzień dobry :loveu:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Czeeeść! Co u Was? :)

Hejka :D u nas wszystko dobrze :D tata ogrodził nasz przydomkowy ogródek i teraz Mickey może się spokojnie wylegiwać na dworzu :D wczoraj zrobiłąm mu parę fotek ogródkowych, ale dopiero jutro je wsawię ^^

A co tam u was słychać? :D