Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pusiakowa napisał(a):
no wlasnie jaka klótnia?! :eviltong:
my sie nie klócimy :diabloti:
ale na dogo spacerek rozumiany jest jako spacerek z psiakami :diabloti:

ja sie nigdy nie kłoce:diabloti:
zależy przez kogo... dla mnie spacerek to spacerek nie koniecznie z psami..:diabloti::diabloti:

Tofiś superaśny ten filmik:D
jak Mickey szybko to przeskakuje:)
a ta pani na początku to co ona wam pokazuje??

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madziu to czekam na pokaz nowej sztuczki :cool3:

Cavy dzięki bardzo :loveu:

Pusiakowa na razie muszę zasuwać, ale w końcu nauczy się sam gnać do przodu, nie patrząc na mnie i wtedy będę miała luzik :lol:

NUTELLASTELLA to wejdź na youtuba i z tamtąd obejrzyj ;)

Sweetaśna
ta pani na początku, czyli pani Ula, brała ode mnie zabawkę dla Mickiego i pobiegła na koniec, żeby przy końcu hopek rzucić mu tę zabawkę :)

Posted

M&T napisał(a):
NUTELLASTELLA to wejdź na youtuba i z tamtąd obejrzyj ;)

Na youtube tez nie zobaczę. Bo ja mam Mozille, jako przeglądarkę i ona nie ma wszystkich wtyczek. Musiałabym normalnie przed podstawową przeglądarkę zobaczyć, ale że mi się po pierwsze nie chce :evil_lol:, to jeszcze muzyka głośno leci, a mi się nie chcę jej wyłączać... :diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

NUTELLASTELLA napisał(a):
Na youtube tez nie zobaczę. Bo ja mam Mozille, jako przeglądarkę i ona nie ma wszystkich wtyczek. Musiałabym normalnie przed podstawową przeglądarkę zobaczyć, ale że mi się po pierwsze nie chce :evil_lol:, to jeszcze muzyka głośno leci, a mi się nie chcę jej wyłączać... :diabloti::diabloti::evil_lol:

też mam Mozille, ale ja syskie wtyczki mam :evil_lol: tak więc nie zobaczysz mojego kudłacza w akcji :diabloti: a ja mam dla was wiadomość :cool3: od stycznia prawdopodobnie wchodzimy do drużyny :cool3: [bo teraz byliśmy przez 2,5 miesiąca na kursie ^^]

Posted

Sweetaśna napisał(a):
nie liczy sie gdzie wazne ze sie było:evil_lol: ja wiecej razy byłam z nimi na spacerku:evil_lol::eviltong:

pff.... cóż za kłótnia :P I tak ja byłam z nimi ( Tofiś & Mickey) na spacerku najwięcej razy! :D Ha!

Fotki są przeboskie!!!!

Posted

M&T napisał(a):
Agatko, muszę cię zmartwić :diabloti: Najwięcej razy na spacerku była z nami nasza kochana KORCIA!! :diabloti: :loveu::loveu:

ale post skoczył :-o

Posted

Atkaaaa napisał(a):
pff.... cóż za kłótnia :P I tak ja byłam z nimi ( Tofiś & Mickey) na spacerku najwięcej razy! :D Ha!

heh:) to żadna kłótnia;):)

Posted

M&T napisał(a):
Agatko, muszę cię zmartwić :diabloti: Najwięcej razy na spacerku była z nami nasza kochana KORCIA!! :diabloti: :loveu::loveu:

Phi, trzeba to zmienic!:diabloti:

Posted

hovomaniaczka dziękuję bardzo :) a jeśli chodzi o jego szybkość to Yaga [sunia jednej z instruktorek] pokonuje to dwa razy szybciej niż Mickey :evil_lol:

Atkaaaa trzeba? :diabloti:

Mudik nie było więcej hopek na składzie :evil_lol: Mudiku, a może ty wiesz, jak się nazywa ta drabina? Bo strasznie mnie to intryguje, a nie mogę sobie przypomnieć :placz:

Posted

:loveu::loveu: z moim kochanym kudłaczem :loveu: nie wierzę, że już rok minął :)

reszta jutro, no chyba, że Korcia w między czasie jeszcze coś podrzuci :evil_lol:
a ja lecę
cya:*

Posted

Mudik napisał(a):
Teraz zajarzyłam o jaka drabinę chodzi, my tego nie ćwiczyliśmy, stąd tez nie wiem jak to się nazywa:oops:

Aha, no trudno :lol: Próbowałam znaleźć na youtubie, ale beż żadnych zadowalających rezultatów :evil_lol:

anitaaa i bartis napisał(a):
Hej :cool3:
A kiedy będzie więcej zdjęć z tej przecudnej sesji :loveu:?

Jak mi Kora wszystkie prześle :lol::lol: