Sweet Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Pusiakowa napisał(a):no wlasnie jaka klótnia?! :eviltong: my sie nie klócimy :diabloti: ale na dogo spacerek rozumiany jest jako spacerek z psiakami :diabloti: ja sie nigdy nie kłoce:diabloti: zależy przez kogo... dla mnie spacerek to spacerek nie koniecznie z psami..:diabloti::diabloti: Tofiś superaśny ten filmik:D jak Mickey szybko to przeskakuje:) a ta pani na początku to co ona wam pokazuje?? Quote
M&T Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Madziu to czekam na pokaz nowej sztuczki :cool3: Cavy dzięki bardzo :loveu: Pusiakowa na razie muszę zasuwać, ale w końcu nauczy się sam gnać do przodu, nie patrząc na mnie i wtedy będę miała luzik :lol: NUTELLASTELLA to wejdź na youtuba i z tamtąd obejrzyj ;) Sweetaśna ta pani na początku, czyli pani Ula, brała ode mnie zabawkę dla Mickiego i pobiegła na koniec, żeby przy końcu hopek rzucić mu tę zabawkę :) Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 M&T napisał(a):NUTELLASTELLA to wejdź na youtuba i z tamtąd obejrzyj ;) Na youtube tez nie zobaczę. Bo ja mam Mozille, jako przeglądarkę i ona nie ma wszystkich wtyczek. Musiałabym normalnie przed podstawową przeglądarkę zobaczyć, ale że mi się po pierwsze nie chce :evil_lol:, to jeszcze muzyka głośno leci, a mi się nie chcę jej wyłączać... :diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
M&T Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 NUTELLASTELLA napisał(a):Na youtube tez nie zobaczę. Bo ja mam Mozille, jako przeglądarkę i ona nie ma wszystkich wtyczek. Musiałabym normalnie przed podstawową przeglądarkę zobaczyć, ale że mi się po pierwsze nie chce :evil_lol:, to jeszcze muzyka głośno leci, a mi się nie chcę jej wyłączać... :diabloti::diabloti::evil_lol: też mam Mozille, ale ja syskie wtyczki mam :evil_lol: tak więc nie zobaczysz mojego kudłacza w akcji :diabloti: a ja mam dla was wiadomość :cool3: od stycznia prawdopodobnie wchodzimy do drużyny :cool3: [bo teraz byliśmy przez 2,5 miesiąca na kursie ^^] Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 deer_1987 napisał(a):ladne te foty na 363 :P No właśnie, może jakieś nowe?:cool3: Quote
M&T Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Agatko, muszę cię zmartwić :diabloti: Najwięcej razy na spacerku była z nami nasza kochana KORCIA!! :diabloti: :loveu::loveu: Quote
Atkaaaa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Sweetaśna napisał(a):nie liczy sie gdzie wazne ze sie było:evil_lol: ja wiecej razy byłam z nimi na spacerku:evil_lol::eviltong: pff.... cóż za kłótnia :P I tak ja byłam z nimi ( Tofiś & Mickey) na spacerku najwięcej razy! :D Ha! Fotki są przeboskie!!!! Quote
M&T Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 M&T napisał(a):Agatko, muszę cię zmartwić :diabloti: Najwięcej razy na spacerku była z nami nasza kochana KORCIA!! :diabloti: :loveu::loveu: ale post skoczył :-o Quote
Sweet Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Atkaaaa napisał(a):pff.... cóż za kłótnia :P I tak ja byłam z nimi ( Tofiś & Mickey) na spacerku najwięcej razy! :D Ha! heh:) to żadna kłótnia;):) Quote
hovomaniaczka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Masz ślicznego psiaka! Aż się nie chce wierzyć, że takie piękne psiaki przesiadują w schronisku. Jak on szybko pokonuje te hopki!:-o Quote
Atkaaaa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 M&T napisał(a):Agatko, muszę cię zmartwić :diabloti: Najwięcej razy na spacerku była z nami nasza kochana KORCIA!! :diabloti: :loveu::loveu: Phi, trzeba to zmienic!:diabloti: Quote
Mudik Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Wszystko nadrobiłam, zdjęcia Kory genialne, a filmik, za krótki:diabloti::evil_lol::loveu: Quote
M&T Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 hovomaniaczka dziękuję bardzo :) a jeśli chodzi o jego szybkość to Yaga [sunia jednej z instruktorek] pokonuje to dwa razy szybciej niż Mickey :evil_lol: Atkaaaa trzeba? :diabloti: Mudik nie było więcej hopek na składzie :evil_lol: Mudiku, a może ty wiesz, jak się nazywa ta drabina? Bo strasznie mnie to intryguje, a nie mogę sobie przypomnieć :placz: Quote
M&T Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 :loveu::loveu: z moim kochanym kudłaczem :loveu: nie wierzę, że już rok minął :) reszta jutro, no chyba, że Korcia w między czasie jeszcze coś podrzuci :evil_lol: a ja lecę cya:* Quote
Bartiśkowa_ Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Co tak mało :placz::mad: Śliczne wspólne :multi: Quote
jbk Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/DSC_0087.jpg - profesjonalna fotka :) Quote
Mudik Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Teraz zajarzyłam o jaka drabinę chodzi, my tego nie ćwiczyliśmy, stąd tez nie wiem jak to się nazywa:oops: Quote
Martunia Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Jakie cudo. :) To już rok... ^^ Czas bardzo szybko mija. Quote
Herspri Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Prześliczne macie te fotografie :loveu::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Heej:hand: http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/DSC_0087.jpg cudne zdjęcie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Hej :cool3: A kiedy będzie więcej zdjęć z tej przecudnej sesji :loveu:? Quote
M&T Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Mudik napisał(a):Teraz zajarzyłam o jaka drabinę chodzi, my tego nie ćwiczyliśmy, stąd tez nie wiem jak to się nazywa:oops: Aha, no trudno :lol: Próbowałam znaleźć na youtubie, ale beż żadnych zadowalających rezultatów :evil_lol: anitaaa i bartis napisał(a):Hej :cool3: A kiedy będzie więcej zdjęć z tej przecudnej sesji :loveu:? Jak mi Kora wszystkie prześle :lol::lol: Quote
AngelsDream Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Pasujecie do siebie, stanowczo. :) Quote
Recommended Posts