Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki ciotki :loveu::loveu:

Ja jestem dzisiaj strasznie zajarana, bo to był nasz pierwszy tak długi tor i nawet nieźle nam poszło :multi::multi:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystko obejrzane, filmik fajny, czekam na dłuższe torki, czemu się tam przed tunelem zgubił, zacznijcie pracować nad odleglością boczną już teraz.
Zdjęcia świetne zwłaszcza tunelowe, co to za czarny cocer i czy to małe szczenię na smyczy to mały ast?

Posted

Mudik napisał(a):
Wszystko obejrzane, filmik fajny, czekam na dłuższe torki, czemu się tam przed tunelem zgubił, zacznijcie pracować nad odleglością boczną już teraz.
Zdjęcia świetne zwłaszcza tunelowe, co to za czarny cocer i czy to małe szczenię na smyczy to mały ast?

1. Zgubił się, bo źle go naprowadziłam :oops:
2. Odległość boczna? :???:
3. Dzięki :bigcool: czarny cocker to ponad 8letni Bonusik :) i to szczenię jest małym astkiem :D

Posted

Acha nie czytałaś dyskusji o problemach agilitowych mojego Vica:mad::evil_lol::evil_lol:
To odległosć między Tobą a psem np biegniecie po prostej, Ty i pies równolegle do siebie ,ale im dalej jesteś od psa tym większa odległośc boczna,dobre na samodzielnosc psa

Posted

Mudik napisał(a):
Acha nie czytałaś dyskusji o problemach agilitowych mojego Vica:mad::evil_lol::evil_lol:
To odległosć między Tobą a psem np biegniecie po prostej, Ty i pies równolegle do siebie ,ale im dalej jesteś od psa tym większa odległośc boczna,dobre na samodzielnosc psa

Aaaa, o to chodzi :) i jak to można ćwiczyć?

Mudik napisał(a):
Poprzedni banerku WRÓĆ!!!!!!!!!!!!!!

Jak możesz?? :placz::placz::placz:

Posted

hejka, :megagrin: jesteśmy tu u Was pierwszy raz, ale bardzo nam się podoba. mnóstwo udanych zdjęć, :cool2: świetnie, że tyle różnych piesków. pozdrawiamy i życzymy agilitowych sukcesów

Posted

aneczka23 witamy ! :loveu: i dziękujemy :loveu:

A co do fotek to macie tu jeszcze kilka by Donald :)

jak ja tu wyglądam :roflt:

koniec :eviltong: