Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej kochane :D zła wiadomość: jutro fotek jednak nie będzie, bo kumpela ze mną nie jedzie :( ale idę za to na wieczorek szwedzki organizowany przez nasze szkolne koło szwedzkiego :cool3: będzie fajnieeeee :evil_lol: i pewnie se pośpiewamy "Sankta Lucia", bo w końcu w sb 13 grudnia :) a w pn moja klasa robi przedstawienie o św. Łucji jako klasa, która była w zeszłym roku [szkolnym] na wymianie ^^''

jbk Mickey spoko, tylko raz się poślizgnął, ale ogólnie to raczej mu nie przeszkadzało :) Gorzej ze mną - omało co się nie walnęłam w hopka i raz prawie do tunelu wjechałam zamiast psa :evil_lol:

Angel Od początku tak pracujemy i Mickiemu to świetnie wychodzi, tylko na zdjęciach wygląda, jakby je przeskakiwał, bo nie widać, jaka kładka jest wysoka, a Mickey lądował akurat na strefie ;)

Owczarkowa
mieliśmy, bo już go nie ma :placz:

Posted

Heeej! :D Dzisiaj na treningu ćwiczyliśmy ósemkę przez hopkę ^^ Mickey radzi sobie spoko, ja jak zwykle muszę trochę jeszcze poćwiczyć xD a później było koło :bigcool: xD

Zaraz się zabiorę za nadrabianie waszych galerii :cool3:

jbk napisał(a):
To żebyś sobie krzywdy nie zrobiła na tych szkoleniach, buty weź inne, bo jak nogę złamiesz, to z kim Mickey poćwiczy?

No właśnie nie mam innych butów :placz::placz: Dzisiaj też się poślizgnęłam, na błocie, ale na szczęście nie upadłam :eviltong: A nie mogę nic se złamać, bo nikt inny z rodzinki nie będzie chciał z nim chodzić na treningi :evil_lol:

Posted

Jako, że już jest jutro tooo.......FOTKI :diabloti::daibloti:
Większość robiona przez mojego kuzyna, tylko kilka przeze mnie :D

Po drodze na trening spotkaliśmy zamrożoną w kałuży butelkę :evil_lol:....

Pani Ula zzz...Bajką albo Fruzią xD (Nie wiem którą, bo p. Ula ma 3 beardie i ja ich nie odróżniam xD)

Kasia z Alfą :)