Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

basia bonnie napisał(a):
Ale super!! gratulacje!! :multi: :multi:

karolina1 napisał(a):
No gratuluje kochana :loveu: :loveu:

dagusiek napisał(a):
No proszę! Same dobre wieści!!
GRATULUJĘ!!!:multi::sweetCyb::bigcool::BIG:

Dziękujemy bardzo :loveu::loveu::loveu:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

M&T napisał(a):
:lol:

Byłam najpierw w fundacji Dogtor i się dowiedziałam, że organizują "casting" na psy do dogoterapii, no i poszłam tam z Mickim :lol: panie tarmosiły go, przytulały, podnosiły, itp., itd. i patrzyły na jego reakcje. Później było trochę aportowania i musiałam wypełnic specjalną ankietę ^^ no i to wszystko ^^ i dalsze info mieliśmy dostać w mailu, ale wczoraj dostałam smsa od pani z Dogtoru, że dostaliśmy się z Mickim :multi:

A sama dogoterapia polega po prostu na tym, że są zajęcia z dziećmi i to dziecko powtarza czynności wykonywane przez psa, czyli np. pies skoczy przez jakąś małą przeszkodę i dziecko musi to powtórzyć, albo po prostu dotyka, głaszcze psa i oswaja się ze zwierzęciem :)
super, swego czasu baaardzo mnie to interesowało;)To będziech chodziła na jakieś specjalne zajęcia, do szkół przedszkola?jak to się będzie odbywało?

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
super, swego czasu baaardzo mnie to interesowało;)To będziech chodziła na jakieś specjalne zajęcia, do szkół przedszkola?jak to się będzie odbywało?

Będzie specjalne szkolenie, później będziemy musieli zdać specjalny egzamin, no i później co roku trzeba egzamin ponawiać. To tyle, co wiem :P

Posted

[quote name='Alicja']Śliczny :loveu::loveu::loveu: i jaki podobny do Naszego Qdłaczka vel Pamira :multi::loveu:

Dziękujemy :loveu:
A do Qdłaczka rzeczywiście podoby :D moja mama powiedziała, że wyglądają jak bracia :cool3: [i do tego sa w podobnym wieku xP]

Posted

A teraz fotkiii :D Dzisiaj byliśmy w Parku Oliwskim całą rodzinką :D

tutaj Mickey się położył, bo cos mu się ubzdurało, że chcę go wrzucić do wody xD i nie chciał wstać xP

Moja rodzinka z Mickim ^^

Mickey ze swoją ukochaną panią :D [czyli ze mną xD]

Znów rodzinka :)

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Kurcze no może ta są bracia :cool3:

A no może może :razz: wszystko jest możliwe xD a jedziecie może na zlot? :cool3:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Jak wszystko się uda to jedziemy :cool3:

no to mam nadzieję, że się uda, bo wtedy będziemy mogły ocenić, czy rzeczywiście mogliby być braćmi :diabloti:

Posted

M&T napisał(a):
A no może może :razz: wszystko jest możliwe xD a jedziecie może na zlot? :cool3:

Posted

[quote name='M&T']Dziękujemy :loveu:
A do Qdłaczka rzeczywiście podoby :D moja mama powiedziała, że wyglądają jak bracia :cool3: [i do tego sa w podobnym wieku xP]

dziś z TZtem ogladaliśmy foty obu ....całkiem możliwe ze coś ich łączy :multi::multi:

Śliczne oba są :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']dziś z TZtem ogladaliśmy foty obu ....całkiem możliwe ze coś ich łączy:loveu::loveu:

No naprawdę fajnie by było, gdyby się okazało, że są spokrewnieni :)

[quote name='Alicja']Śliczne oba są :loveu:

Dzięki :loveu:

[quote name='Paulina_mickey']http://images29.fotosik.pl/219/ab86236fc9b9ee8bmed.jpg
Pasujecie do siebie :loveu::loveu::loveu:

A dziękujemy bardzo :loveu:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):

Musi się udac!! :D

basia bonnie napisał(a):

Ooo, na zlocie będę mogła zobaczyć na żywo ADHD Mickey'a :loveu:

Haha xD Tylko się nie przestrasz xD bo on jak zobaczy tyle psów to wpadnie w swóją "radosną fazę" jak ja to delikatnie nazywam xD w tej fazie to on biega w kółko z prędkością podobną do światła xD

Posted

basia bonnie napisał(a):
Oooo!! to jednak wszystkie ADHDowce tak mają! Moja Bonnie robi tak samo ;)

No to na Zlcie powariuja sobie razem xD

Junka napisał(a):
hej wpadłam nadrobic zaległości :)

Witamy :loveu:

Posted

M&T napisał(a):
:lol:

Byłam najpierw w fundacji Dogtor i się dowiedziałam, że organizują "casting" na psy do dogoterapii, no i poszłam tam z Mickim :lol: panie tarmosiły go, przytulały, podnosiły, itp., itd. i patrzyły na jego reakcje. Później było trochę aportowania i musiałam wypełnic specjalną ankietę ^^ no i to wszystko ^^ i dalsze info mieliśmy dostać w mailu, ale wczoraj dostałam smsa od pani z Dogtoru, że dostaliśmy się z Mickim :multi:

A sama dogoterapia polega po prostu na tym, że są zajęcia z dziećmi i to dziecko powtarza czynności wykonywane przez psa, czyli np. pies skoczy przez jakąś małą przeszkodę i dziecko musi to powtórzyć, albo po prostu dotyka, głaszcze psa i oswaja się ze zwierzęciem :)

Mam pytanko jak znaleźć taką fundację? Wiem tylko tyle, że w Szczecinie w jakimś przedszkolu z Syberianami cos jest. Szczerze to nie obraziłabym sie jakby udało mi się coś takiego znaleźć, a jakbym sie dostała z moim owczarkowatym huskim (skoro są huskie to może Shadow też da rade :D) to juz w ogóle byłaby bomba :D

Posted

Katarama napisał(a):
Mam pytanko jak znaleźć taką fundację? Wiem tylko tyle, że w Szczecinie w jakimś przedszkolu z Syberianami cos jest. Szczerze to nie obraziłabym sie jakby udało mi się coś takiego znaleźć, a jakbym sie dostała z moim owczarkowatym huskim (skoro są huskie to może Shadow też da rade :D) to juz w ogóle byłaby bomba :D

Ja znalazłam Fundację Dogtor w internecie :D poszłam zapytać sie o wolontariat i przy okazji dowiedziałam się, że jest 'casting' na dogoterapię no i poszlam :D więc musisz po prostu w internecie wyszukać :)

Posted

Jedyne co znalazłam w necie to tą Twoją fundację. Niestety jest jus po czasie castingu, ale napisałam do Nich maila. Teraz bardzo niecierpliwie czekam na odp