M&T Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 basia bonnie napisał(a):Ale super!! gratulacje!! :multi: :multi: karolina1 napisał(a):No gratuluje kochana :loveu: :loveu: dagusiek napisał(a):No proszę! Same dobre wieści!! GRATULUJĘ!!!:multi::sweetCyb::bigcool::BIG: Dziękujemy bardzo :loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 M&T napisał(a)::lol: Byłam najpierw w fundacji Dogtor i się dowiedziałam, że organizują "casting" na psy do dogoterapii, no i poszłam tam z Mickim :lol: panie tarmosiły go, przytulały, podnosiły, itp., itd. i patrzyły na jego reakcje. Później było trochę aportowania i musiałam wypełnic specjalną ankietę ^^ no i to wszystko ^^ i dalsze info mieliśmy dostać w mailu, ale wczoraj dostałam smsa od pani z Dogtoru, że dostaliśmy się z Mickim :multi: A sama dogoterapia polega po prostu na tym, że są zajęcia z dziećmi i to dziecko powtarza czynności wykonywane przez psa, czyli np. pies skoczy przez jakąś małą przeszkodę i dziecko musi to powtórzyć, albo po prostu dotyka, głaszcze psa i oswaja się ze zwierzęciem :)super, swego czasu baaardzo mnie to interesowało;)To będziech chodziła na jakieś specjalne zajęcia, do szkół przedszkola?jak to się będzie odbywało? Quote
M&T Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Paulina_mickey napisał(a):super, swego czasu baaardzo mnie to interesowało;)To będziech chodziła na jakieś specjalne zajęcia, do szkół przedszkola?jak to się będzie odbywało? Będzie specjalne szkolenie, później będziemy musieli zdać specjalny egzamin, no i później co roku trzeba egzamin ponawiać. To tyle, co wiem :P Quote
Paulina_mickey Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 M&T napisał(a):Będzie specjalne szkolenie, później będziemy musieli zdać specjalny egzamin, no i później co roku trzeba egzamin ponawiać. To tyle, co wiem :PA to wszystko na zasadzie wolontariatu tak? Quote
M&T Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Paulina_mickey napisał(a):A to wszystko na zasadzie wolontariatu tak? Dokładnie :) bo to Fundacja jest :) Quote
Alicja Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Śliczny :loveu::loveu::loveu: i jaki podobny do Naszego Qdłaczka vel Pamira :multi::loveu: Quote
M&T Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Alicja']Śliczny :loveu::loveu::loveu: i jaki podobny do Naszego Qdłaczka vel Pamira :multi::loveu: Dziękujemy :loveu: A do Qdłaczka rzeczywiście podoby :D moja mama powiedziała, że wyglądają jak bracia :cool3: [i do tego sa w podobnym wieku xP] Quote
M&T Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 A teraz fotkiii :D Dzisiaj byliśmy w Parku Oliwskim całą rodzinką :D tutaj Mickey się położył, bo cos mu się ubzdurało, że chcę go wrzucić do wody xD i nie chciał wstać xP Moja rodzinka z Mickim ^^ Mickey ze swoją ukochaną panią :D [czyli ze mną xD] Znów rodzinka :) Quote
M&T Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Pićku się zachciało xD I znów rodzinka xD I na koniec moja siostra, Mickey i ja :) Quote
M&T Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Kurcze no może ta są bracia :cool3: A no może może :razz: wszystko jest możliwe xD a jedziecie może na zlot? :cool3: Quote
M&T Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Jak wszystko się uda to jedziemy :cool3: no to mam nadzieję, że się uda, bo wtedy będziemy mogły ocenić, czy rzeczywiście mogliby być braćmi :diabloti: Quote
Luzia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 M&T napisał(a):A no może może :razz: wszystko jest możliwe xD a jedziecie może na zlot? :cool3: Jak wszystko się uda to jedziemy :cool3: Quote
basia bonnie Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 http://images29.fotosik.pl/219/ab86236fc9b9ee8bmed.jpg Miło Was poznać :) Ooo, na zlocie będę mogła zobaczyć na żywo ADHD Mickey'a :loveu: Quote
Alicja Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='M&T']Dziękujemy :loveu: A do Qdłaczka rzeczywiście podoby :D moja mama powiedziała, że wyglądają jak bracia :cool3: [i do tego sa w podobnym wieku xP] dziś z TZtem ogladaliśmy foty obu ....całkiem możliwe ze coś ich łączy :multi::multi: Śliczne oba są :loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 http://images29.fotosik.pl/219/ab86236fc9b9ee8bmed.jpg Pasujecie do siebie :loveu::loveu::loveu: Quote
M&T Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='Alicja']dziś z TZtem ogladaliśmy foty obu ....całkiem możliwe ze coś ich łączy:loveu::loveu: No naprawdę fajnie by było, gdyby się okazało, że są spokrewnieni :) [quote name='Alicja']Śliczne oba są :loveu: Dzięki :loveu: [quote name='Paulina_mickey']http://images29.fotosik.pl/219/ab86236fc9b9ee8bmed.jpg Pasujecie do siebie :loveu::loveu::loveu: A dziękujemy bardzo :loveu: Quote
M&T Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Jak wszystko się uda to jedziemy :cool3: Musi się udac!! :D basia bonnie napisał(a): Ooo, na zlocie będę mogła zobaczyć na żywo ADHD Mickey'a :loveu: Haha xD Tylko się nie przestrasz xD bo on jak zobaczy tyle psów to wpadnie w swóją "radosną fazę" jak ja to delikatnie nazywam xD w tej fazie to on biega w kółko z prędkością podobną do światła xD Quote
basia bonnie Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Oooo!! to jednak wszystkie ADHDowce tak mają! Moja Bonnie robi tak samo ;) Quote
M&T Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 basia bonnie napisał(a):Oooo!! to jednak wszystkie ADHDowce tak mają! Moja Bonnie robi tak samo ;) No to na Zlcie powariuja sobie razem xD Junka napisał(a):hej wpadłam nadrobic zaległości :) Witamy :loveu: Quote
Katarama Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 M&T napisał(a)::lol: Byłam najpierw w fundacji Dogtor i się dowiedziałam, że organizują "casting" na psy do dogoterapii, no i poszłam tam z Mickim :lol: panie tarmosiły go, przytulały, podnosiły, itp., itd. i patrzyły na jego reakcje. Później było trochę aportowania i musiałam wypełnic specjalną ankietę ^^ no i to wszystko ^^ i dalsze info mieliśmy dostać w mailu, ale wczoraj dostałam smsa od pani z Dogtoru, że dostaliśmy się z Mickim :multi: A sama dogoterapia polega po prostu na tym, że są zajęcia z dziećmi i to dziecko powtarza czynności wykonywane przez psa, czyli np. pies skoczy przez jakąś małą przeszkodę i dziecko musi to powtórzyć, albo po prostu dotyka, głaszcze psa i oswaja się ze zwierzęciem :) Mam pytanko jak znaleźć taką fundację? Wiem tylko tyle, że w Szczecinie w jakimś przedszkolu z Syberianami cos jest. Szczerze to nie obraziłabym sie jakby udało mi się coś takiego znaleźć, a jakbym sie dostała z moim owczarkowatym huskim (skoro są huskie to może Shadow też da rade :D) to juz w ogóle byłaby bomba :D Quote
M&T Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Katarama napisał(a):Mam pytanko jak znaleźć taką fundację? Wiem tylko tyle, że w Szczecinie w jakimś przedszkolu z Syberianami cos jest. Szczerze to nie obraziłabym sie jakby udało mi się coś takiego znaleźć, a jakbym sie dostała z moim owczarkowatym huskim (skoro są huskie to może Shadow też da rade :D) to juz w ogóle byłaby bomba :D Ja znalazłam Fundację Dogtor w internecie :D poszłam zapytać sie o wolontariat i przy okazji dowiedziałam się, że jest 'casting' na dogoterapię no i poszlam :D więc musisz po prostu w internecie wyszukać :) Quote
Katarama Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Jedyne co znalazłam w necie to tą Twoją fundację. Niestety jest jus po czasie castingu, ale napisałam do Nich maila. Teraz bardzo niecierpliwie czekam na odp Quote
Recommended Posts