Sweet Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='M&T'] Owczarkowa, może się spotkamy kiedyś, bo rozmyślam nad studiami w Krakowie ;) :) do poznania masz bliżej:evil_lol::evil_lol: turystyke tez mamy:D:D Quote
M&T Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Sweetaśna napisał(a):do poznania masz bliżej:evil_lol::evil_lol: turystyke tez mamy:D:D Zacznijcie się o mnie bić! :evil_lol::evil_lol: Sorrki kochana, ale jeszcze z dalszych miast to tylko Wrocław wchodzi w grę :eviltong: Quote
Sweet Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 M&T napisał(a):Zacznijcie się o mnie bić! :evil_lol::evil_lol: Sorrki kochana, ale jeszcze z dalszych miast to tylko Wrocław wchodzi w grę :eviltong: łe tam wiesz co do poznania przyjechac nie chcesz:evil_lol: zapamiętam to sobie:eviltong: Quote
M&T Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Sweetaśna napisał(a):łe tam wiesz co do poznania przyjechac nie chcesz:evil_lol: zapamiętam to sobie:eviltong: Przyjadę za rok na wystawę! :evil_lol: Quote
LadyK Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Sweetaśna napisał(a):do poznania masz bliżej:evil_lol::evil_lol: turystyke tez mamy:D:D Ona będzie w Krakowie :diabloti: W Krakowie lepsza turystyka :D Quote
Sweet Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 M&T napisał(a):Przyjadę za rok na wystawę! :evil_lol: zobaczymy bo znowu bedzie tak jak w tym roku ale masz przyjachac i mama cie nie zatrzyma:evil_lol::evil_lol: Owczarkowa napisał(a): Ona będzie w Krakowie :diabloti: W Krakowie lepsza turystyka :D zobaczymy jeszcze:diabloti: a tam odrazu lepsza ale poznań fajniejszy:evil_lol: swoją drogą wrocław tez:) Quote
LadyK Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [CENTER]No mówie Ci, że lepsza :D Sama studiowałam :D[/CENTER] Quote
Cavy Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/PB280427.jpg jaki skok :razz: Quote
M&T Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Sweetaśna napisał(a):zobaczymy bo znowu bedzie tak jak w tym roku ale masz przyjachac i mama cie nie zatrzyma:evil_lol::evil_lol: Mama nie będzie mnie mogła już zatrzymać :diabloti::diabloti: więc na pewno przyjadę :evil_lol: Owczarkowa napisał(a):No mówie Ci, że lepsza :-D Sama studiowałam :-D A czy ty przypadkiem nie masz 14 lat? :cool1: Quote
LadyK Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 A czy ty przypadkiem nie masz 14 lat? :cool1: 15 :diabloti: Ale w poprzednim życiu studiowałam :diabloti: [SIZE="1"](Pomijając to, że wtedy byłam psem :evil_lol:) Quote
karolina1 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Wcale że nie, bo najlepsze wystawy toć są w Gdyni ! :grins: Quote
Martunia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Tak, Wrocław jest bardzo fajnym miastem, mogę to potwierdzić! :D Hmm turystyka, fajny kierunek. :cool3: Quote
M&T Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Owczarkowa']15 :diabloti: Ale w poprzednim życiu studiowałam :diabloti: (Pomijając to, że wtedy byłam psem :evil_lol:) Ooo, pies na studiach! To musiało być ciekawe :cool3: I jak ci się kierunek podobał? Warto tam iść? :evil_lol: [quote name='karolina1']Wcale że nie, bo najlepsze wystawy toć są w Gdyni ! :grins: Zgadzam się! I w Sopocie też! :loveu: [quote name='Martunia']Tak, Wrocław jest bardzo fajnym miastem, mogę to potwierdzić! :-D Hmm turystyka, fajny kierunek. :cool3: Wiem, bo byłam :evil_lol: Co prawda tylko przelotem i zdążyłam jedynie zobaczyć Panoramę Racławicką jednak chyba z Rynkiem Krakowskim się nie równa :iloveyou: [quote name='gordonowa'] O tak do Wrocławia! :multi: :evil_lol: Możesz mnie na wakacje zaprosić :evil_lol: A tak serio to wszystko zależy od tego, czy: 1. Się dostanę na wybrane uczelnie :eviltong: 2. Jeśli już się dostanę, to jeśli nie znajde mieszkania, w którym mogłabym mieszkać z Mickim to nie ma mowy o wyjeździe i zostaję przy trójmiejskich uczelniach :shake: Quote
LadyK Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='M&T']Ooo, pies na studiach! To musiało być ciekawe :cool3: I jak ci się kierunek podobał? Warto tam iść? :evil_lol: Kierunek był ciekawy, dużo smaczków dawali :diabloti: 2. Jeśli już się dostanę, to jeśli nie znajde mieszkania, w którym mogłabym mieszkać z Mickim to nie ma mowy o wyjeździe i zostaję przy trójmiejskich uczelniach :shake: Do Krakowa :loveu: Ja Cię przyjmę razem z Mickey'em :loveu: Quote
crazydaisy Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Wrocław?? Hmm, to jest miasto do którego z chęcią bym się przeniosła, ma swój klimat :) Quote
taxelina Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 we Wroclawiu mam babcie i lubie to miasto ;) Quote
jbk Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 A ja Wrocław poznałam tylko przejazdem ;) Ale i tak mi się podoba :) Quote
Martunia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Wrocław jest pięknym i bardzo fajnym miastem, ja bym Ci go polecała. :D Poza Panoramą Racławicką jest jeszcze wiele pięknych zabytków, miejc itd. I atmosfera przede wszystkim. :D :cool3: Quote
Rahl Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 M&T napisał(a): Wiem, bo byłam :evil_lol: Co prawda tylko przelotem i zdążyłam jedynie zobaczyć Panoramę Racławicką jednak chyba z Rynkiem Krakowskim się nie równa :iloveyou: Możesz mnie na wakacje zaprosić :evil_lol: 2. Jeśli już się dostanę, to jeśli nie znajde mieszkania, w którym mogłabym mieszkać z Mickim to nie ma mowy o wyjeździe i zostaję przy trójmiejskich uczelniach :shake: Prawda, rynek wrocławski jest sto razy piękniejszy :loveu::loveu: (moje własne zdanie, zwiedzając Kraków i mój rynek doszedłam do tego oto wniosku ;)) Zapraszam, zapraszam :cool3::cool3:. PIsząc to myślisz o Wrocku czy Kraku? bo jak Wrocek, to ja bym ci mogła użyczyć trochę domu... :cool3::cool3::evil_lol::evil_lol: :loveu: ROzmarzyłam się :evil_lol::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Hej mama ;):loveu: M&T Zgadzam się! I w Sopocie też! To do Sopotu , do Sopotu ! :loveu::loveu::multi: Ja Cie tez z checia przyjme na wakacje Bedziemy chodzily na spacerki z psiakami , wybawia sie za wszystkie czasy :loveu::loveu::lol::lol: . Ja tez sie rozmazylam :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
LadyK Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [CENTER]Do Krakowa :loveu::multi:[/CENTER] Quote
Pusiakowa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ciiicho ! :diabloti::diabloti: do SOPOTU! :loveu::multi: Quote
Recommended Posts