Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej ! Obiecałam dzisiaj fotki, wiem, ale....chyba nie wyjdzie :oops: Weszłam tylko na chwilkę, bo muszę ściągnąć analizę sonetu "Cisza morska", bo teraz przerabiamy sonety krymskie :roll: ale jutro już mam święty spokój!!! :multi: więc jak tylko uszyję smycze dla Mickiego to biorę się za wstawianie zdjęć :D
A teraz lecę analizować i interpretować! :placz:

buźki ciotki i jeszcze troszkę cierpliwości :modla:

Mudik: nazywa ITSKE von der Gravenschans a o więcej popytam się, jak tylko spotkam p. Beatę ;)

P.S. Czy ktoś z was ma może do odsprzedania klatkę dla średniego psa? Lub zna osoby, które chcą sprzedać? Pilne! ;)

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M&T']

Mudik: nazywa ITSKE von der Gravenschans a o więcej popytam się, jak tylko spotkam p. Beatę ;)

P.S. Czy ktoś z was ma może do odsprzedania klatkę dla średniego psa? Lub zna osoby, które chcą sprzedać? Pilne! ;)

A to już wiem która to, a klatki poszukaj na allegro. czasem można niezłe okazje złapać.

Posted

M&T napisał(a):
Hej kochane!! :loveu::loveu:

Dzisiaj po treningu nie dość, że będą śnieżne fotki, to jeszcze...uwaga, uwaga....AGILITOWE! :cool3: Tak! Dzięki uprzejmości Atki :loveu: może będę mogła wam dziś pokazać więcej niż tylko hopkowe zdjęcia :cool3: [bo w pt przeważnie robimy sekwencje ze zróżnicowanymi przeszkodami ^^]

Deer bannerek będzie jutro ;)

O, to będziemy oglądać ;)

Posted

Hej kochane!! :loveu::loveu:

Dzisiaj po treningu nie dość, że będą śnieżne fotki, to jeszcze...uwaga, uwaga....AGILITOWE! :cool3: Tak! Dzięki uprzejmości Atki :loveu: może będę mogła wam dziś pokazać więcej niż tylko hopkowe zdjęcia :cool3: [bo w pt przeważnie robimy sekwencje ze zróżnicowanymi przeszkodami ^^]

Deer bannerek będzie jutro ;)

Posted

Jesteśmy już :D Wreszcie jest coś innego niż hopki! :multi: Dzięki Agatko :buzi: :loveu:

A fotki będą, jak aparat przestanie mi się buntować i zechce się do kompa podłączyć, bo teraz jak na złość się zacina!!! :angryy::placz:

Posted

aparat kategorycznie odmówił współpracy :angryy::angryy: Czemu akurat wtedy, gdy mam czas na wstawienie fotek, to nie mam jak tego zrobić?! :angryy: Idę spać, żeby się odstresować, a jutro rano wstanę, powstawiam wszystkie fotki i ponadrabiam wasze galerie.

A teraz branoc ciotki!

Głupi aparaaaaaaaat!!!!!!!! :angryy:

Posted

Hej mamusia ! :loveu::multi:
co za aparat ! :angryy:
mój to sie na amen popsul :shake: i musialam go do naprawy zawiesc .. akiedy go oddadza ? nie mam pojecia ! :roll: a zapasy sniezne nam sie skonczyly :shake: .
no coz .. czekamy na fotki :)

Posted

Sorry, ale na zakupach byłam :) sobie kozaki fundnęłam :loveu: znaczy mamusia mi fundnęła :evil_lol:

A fotki już się zmniejszają :cool3: Zaraz będę na neta wrzucać :multi: