M&T Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 mimoza napisał(a):Bardzo fajny i ładny jest Mickey. Zazdroszczę spokoju, z jakim poznaje kolejno napotykane psy (a szczególnie samce). :loveu: Masz ślicznego psiaka, pozdrawiam. Dziękuję bardzo, ale niestety muszę sprostować xD Mickey jeszcze nigdy w życiu nie poznał żadnego psa ze spokojem :eviltong: on po prostu zaczyna wariować, jak widzi jakiegoś innego psiaka. Co prawda nie z agresji, ale spokojny to on na pewno nie jest xD ale i tak dziękujemy :loveu: asia&smyk napisał(a):Dawno mnie nie było w galerii Mickusia, muszę nadrobić straty (na razie obejrzałam tylko ostatnie zdjęcia, Mickey jak zwykle śliczniasty :cool3: :) ). No nadrabiaj nadrabiaj! :D a ja czekam na galerie Smyka! :loveu: Quote
Katarama Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 A ja myślałam,że tylko mój Shadow zaczyna świrować jak widzi innego psiaka. A czy Mickey tez się w takich okolicznościach zaczyna turlać, skakać i biegać w kółko z ogromną prędkościa?? Quote
basia bonnie Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Witam właścicielkę szaleńczego Mickey'a :loveu::loveu: Quote
M&T Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Katarama napisał(a):A ja myślałam,że tylko mój Shadow zaczyna świrować jak widzi innego psiaka. A czy Mickey tez się w takich okolicznościach zaczyna turlać, skakać i biegać w kółko z ogromną prędkościa?? Dokładnie tak :evil_lol: a jak pies nie chce się z nim bawić, to dla zachęty zaczyna go trącać łapami po pysku xD basia bonnie napisał(a):Witam właścicielkę szaleńczego Mickey'a :loveu::loveu: A witamy witamy :loveu: A ja mam dobrą wiadomość :cool3: mam fotki z dzisiejszego [4-ogodzinnego :razz:] spacerku z Mickim i Korcią :D zaraz wstawię :D Quote
M&T Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 A więc: Dzisiejszy spacer był pt. "Zwiedzanie naszej kochanej Gdyni" xD czyli fotografowaliśmy się przy wszystkich fajnych miejscach, gdzie przeważnie robią zdjęcia turyści :D A oto pierwszy przystanek : plac kaszubski w Gdyni- pomnik dwóch dziadków ^^ wiąże się z nimi pewna legenda, ale nie chce mi się jej pisać xD Oto Korcia :) Weź te łapy! Korcia ze swoją panią Moniką, na którą też mówimy Kora :D Quote
M&T Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 A oto Mickey przy dziadkach :D A to Mickey ze swoją panią, czyli ze mnąąąą :D Quote
Paulina_mickey Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 http://images30.fotosik.pl/217/dfd2059805614d78med.jpg Fajowe zdjęcie :loveu: Quote
M&T Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Dalsza część :D Przy pomniku Abrahama ^^ A to przy jakimś pomniku na Skwerku Kościuszki xD Quote
M&T Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Przy fontannie [nadal na Skwerku Kościuszki] Quote
M&T Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 A takie są skutki zabawy w fontannie xD I tarzania się w ziemi.. xP Quote
M&T Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Na końcu skwerku- znowu przy jakimś pomniku xD Quote
M&T Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Mickey poluje na kaczki :D A Kora jak zwykle z piłką :) Quote
M&T Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Zabawa z piłeczką xD Czy te oczy mogą kłamać? [tak :p] Quote
M&T Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 I na koniec Korcia :loveu: No i to koniec fotek jak na razie xD Quote
Luzia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Ukradłaś mi psa :evil_lol: Witamy się bo my tu po raz pierwszy :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Ukradłaś mi psa :evil_lol: Witamy się bo my tu po raz pierwszy :loveu:hehe mówiłam że on do Qdłaczka podobny Quote
Luzia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Paulina_mickey napisał(a):hehe mówiłam że on do Qdłaczka podobny Kiedy"? :razz: Quote
M&T Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Ukradłaś mi psa :evil_lol: Witamy się bo my tu po raz pierwszy :loveu: A Ty mi! xD a no witamy witamy :evil_lol: basia bonnie napisał(a):nadmorskie fotki, piękne! :loveu: :loveu: Dziękujemy i zapraszamy do Gdyni :cool3::cool3: Quote
M&T Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Witam was ponownie :D Przyszłam tylko wstawić foteczkę i coś ogłosić :D Oklaski dla Mickiego! :loveu::loveu: !!Przyszłego psa terapeuty!! :loveu::loveu: Dostaliśmy się z Mickim na dogoterapię!!! :multi::multi: Dobranoc :*:* Quote
basia bonnie Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Ale super!! gratulacje!! :multi: :multi: dobranoc :loveu: Quote
karolina1 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='M&T'] Oklaski dla Mickiego! :loveu::loveu: !!Przyszłego psa terapeuty!! :loveu::loveu: Dostaliśmy się z Mickim na dogoterapię!!! :multi::multi: Dobranoc :*:* No gratuluje kochana :loveu: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Kiedy"? :razz:nie czytałas uważnie, -pisałam tu.... Oklaski dla Mickiego! :loveu::loveu: !!Przyszłego psa terapeuty!! :loveu::loveu: Dostaliśmy się z Mickim na dogoterapię!!! :multi::multi:jeju to super,:multi: możesz powiedziec coś wiecej, jak gdzie itd?też mnie interesuje dogoterapia;) Quote
M&T Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 :lol:Paulina_mickey napisał(a): jeju to super,:multi: możesz powiedziec coś wiecej, jak gdzie itd?też mnie interesuje dogoterapia;) Byłam najpierw w fundacji Dogtor i się dowiedziałam, że organizują "casting" na psy do dogoterapii, no i poszłam tam z Mickim :lol: panie tarmosiły go, przytulały, podnosiły, itp., itd. i patrzyły na jego reakcje. Później było trochę aportowania i musiałam wypełnic specjalną ankietę ^^ no i to wszystko ^^ i dalsze info mieliśmy dostać w mailu, ale wczoraj dostałam smsa od pani z Dogtoru, że dostaliśmy się z Mickim :multi: A sama dogoterapia polega po prostu na tym, że są zajęcia z dziećmi i to dziecko powtarza czynności wykonywane przez psa, czyli np. pies skoczy przez jakąś małą przeszkodę i dziecko musi to powtórzyć, albo po prostu dotyka, głaszcze psa i oswaja się ze zwierzęciem :) Quote
dagusiek Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 No proszę! Same dobre wieści!! GRATULUJĘ!!!:multi::sweetCyb::bigcool::BIG: Quote
Recommended Posts