Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mimoza napisał(a):
Bardzo fajny i ładny jest Mickey. Zazdroszczę spokoju, z jakim poznaje kolejno napotykane psy (a szczególnie samce).

:loveu: Masz ślicznego psiaka, pozdrawiam.

Dziękuję bardzo, ale niestety muszę sprostować xD Mickey jeszcze nigdy w życiu nie poznał żadnego psa ze spokojem :eviltong: on po prostu zaczyna wariować, jak widzi jakiegoś innego psiaka. Co prawda nie z agresji, ale spokojny to on na pewno nie jest xD ale i tak dziękujemy :loveu:

asia&smyk napisał(a):
Dawno mnie nie było w galerii Mickusia, muszę nadrobić straty (na razie obejrzałam tylko ostatnie zdjęcia, Mickey jak zwykle śliczniasty :cool3: :) ).

No nadrabiaj nadrabiaj! :D a ja czekam na galerie Smyka! :loveu:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja myślałam,że tylko mój Shadow zaczyna świrować jak widzi innego psiaka. A czy Mickey tez się w takich okolicznościach zaczyna turlać, skakać i biegać w kółko z ogromną prędkościa??

Posted

Katarama napisał(a):
A ja myślałam,że tylko mój Shadow zaczyna świrować jak widzi innego psiaka. A czy Mickey tez się w takich okolicznościach zaczyna turlać, skakać i biegać w kółko z ogromną prędkościa??

Dokładnie tak :evil_lol: a jak pies nie chce się z nim bawić, to dla zachęty zaczyna go trącać łapami po pysku xD

basia bonnie napisał(a):
Witam właścicielkę szaleńczego Mickey'a :loveu::loveu:

A witamy witamy :loveu:

A ja mam dobrą wiadomość :cool3: mam fotki z dzisiejszego [4-ogodzinnego :razz:] spacerku z Mickim i Korcią :D zaraz wstawię :D

Posted

A więc:

Dzisiejszy spacer był pt. "Zwiedzanie naszej kochanej Gdyni" xD czyli fotografowaliśmy się przy wszystkich fajnych miejscach, gdzie przeważnie robią zdjęcia turyści :D

A oto pierwszy przystanek : plac kaszubski w Gdyni- pomnik dwóch dziadków ^^ wiąże się z nimi pewna legenda, ale nie chce mi się jej pisać xD

Oto Korcia :)

Weź te łapy!

Korcia ze swoją panią Moniką, na którą też mówimy Kora :D

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Ukradłaś mi psa :evil_lol:

Witamy się bo my tu po raz pierwszy :loveu:

A Ty mi! xD

a no witamy witamy :evil_lol:

basia bonnie napisał(a):
nadmorskie fotki, piękne! :loveu: :loveu:

Dziękujemy i zapraszamy do Gdyni :cool3::cool3:

Posted

Witam was ponownie :D Przyszłam tylko wstawić foteczkę i coś ogłosić :D

Oklaski dla Mickiego!

:loveu::loveu: !!Przyszłego psa terapeuty!! :loveu::loveu:

Dostaliśmy się z Mickim na dogoterapię!!! :multi::multi:

Dobranoc :*:*

Posted

[quote name='M&T']

Oklaski dla Mickiego!

Dobranoc :*:*

No gratuluje kochana :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Kiedy"? :razz:nie czytałas uważnie, -pisałam tu....

Oklaski dla Mickiego!

jeju to super,:multi:
możesz powiedziec coś wiecej, jak gdzie itd?też mnie interesuje dogoterapia;)

Posted

:lol:

Paulina_mickey napisał(a):

jeju to super,:multi:
możesz powiedziec coś wiecej, jak gdzie itd?też mnie interesuje dogoterapia;)

Byłam najpierw w fundacji Dogtor i się dowiedziałam, że organizują "casting" na psy do dogoterapii, no i poszłam tam z Mickim :lol: panie tarmosiły go, przytulały, podnosiły, itp., itd. i patrzyły na jego reakcje. Później było trochę aportowania i musiałam wypełnic specjalną ankietę ^^ no i to wszystko ^^ i dalsze info mieliśmy dostać w mailu, ale wczoraj dostałam smsa od pani z Dogtoru, że dostaliśmy się z Mickim :multi:

A sama dogoterapia polega po prostu na tym, że są zajęcia z dziećmi i to dziecko powtarza czynności wykonywane przez psa, czyli np. pies skoczy przez jakąś małą przeszkodę i dziecko musi to powtórzyć, albo po prostu dotyka, głaszcze psa i oswaja się ze zwierzęciem :)