crazydaisy Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Witamy porannie :) Walczyc mi tu a aparatem i wrzucac nowe fotki :mad: Quote
Katarama Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 dzień dobry :) Do wieczora bedę wypatrywać fotek :) Quote
Paulina_mickey Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='M&T']Hej hej :D Mam kilka fotek Mickiego, ale aparat nie chce mi się do komputera podłączyć :angryy: a co do słodyczy, to zbyt dobre, żeby się dzielić :diabloti:[/quote] Hehe dobre.:diabloti: Też lubie słodycze.:evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Ej to napraw aparat i do nas przyjdz na razie foty obejrzec! Quote
Izabela124. Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Hejos Toffiś:multi: Uporałaś się już z aparatem? Quote
Bartiśkowa_ Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Przyszliśmy się przywitać i także czekamy na fotyy :multi: Quote
M&T Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Hej! Wpadłam tylko na chwilę, aparat nie chce współpracować :placz: Lecę dalej, bo mam mnóstwo pracy, a jeszcze bannerki muszę zrobić, jutro nadrobię zaległości w waszych galeriach i może wreszcie uda mi się fotki wstawić :modla: buźki! :* Quote
jbk Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 No dobra, skoro robisz bannerki, to wybaczam, bo wychodzą Ci świetne :) Ale i tak fotki chcemy obejrzeć :) Quote
LadyK Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [CENTER]Dobra to czekamy,czekamy :eviltong:[/CENTER] Quote
Sweet Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Hej kochanie:loveu: czekamy aż aparat sie odobrazi:) miejmy nadzieje ze niedługo:):) buziaczki dla was:*:* Quote
Pusiakowa Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Hejo mamusia ! :loveu::multi: kurcze , glupi aparatos :diabloti: u nas foty ;] . Quote
Bartiśkowa_ Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Witamy się u was :loveu: myteż czekamyna koniec focha aparatu :evil_lol::evil_lol: Quote
crazydaisy Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Witamy :) a my na koniec aparatowych fochów nie czekamy tylko na weekend :) Pozdrawiam Quote
Paulina_mickey Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Heeej co tam u Was słychować?? Pozdrowienia od imiennika:loveu::loveu: Quote
Mudik Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 To jak się aparat od obrazi to chociaż cyknij fotke tych słodkości, chociaż wirtualnie sie podziel, nie bądź sknera:mad::mad::eviltong::cool1: Quote
Wola Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 a ja też na weekend czekam a nie na fotki a bo wtedy na żywo spotkam się z Mickeyem ;) Quote
jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Przepraszam za prywatę, ale zostałam poproszona o pomoc - http://www.dogomania.pl/forum/f711/moje-samoyedki-113074/index206.html#post11241884 Quote
M&T Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Hej wszystkim :) Fotki mam :multi: ale mało i beznadziejnej jakości bo było już ciemno i aparat był źle ustawiony :( jbk moja kumpela szuka psiaka, jutro idziemy do Ciapkowa zobaczyć pewną spanielkę, ale jeśli z nią nie wyjdzie to mogę pogadać z nią o tym psie ;) A dzisiaj wreszcie byliśmy na treningu :multi: Pierwszy raz robiliśmy dłuższą sekwencję niż tylko dwie hopki :cool3: tym razem doszedł jeszcze tunel :) Mickey radził sobie super, ale ja się o mało co przez tunel nie zabiłam xD bo sierota ze mnie i się potknęłam o te metalowe pręty przytrzymujące tunel :eviltong: i potknęłam się akurat wtedy, kiedy Mickey wybiegał z tunelu i wpadłam prosto na niego xD ale poza tym to było okey xD później robiliśmy jeszcze sekwencję, która nazywa się mercedes xD bo hopki ustawione są w znaczek mercedesa :eviltong: ale tam to kiepsko nam szło, bo: a) ja źle naprowadzałam Mickiego b) przyjechali moi rodzice, którzy przyszli blisko nas, Mickey ich zobaczył i się ucieszył i rozkojarzył -_-'' ale spoko, to nasz pierwszy raz w tej sekwencji, więc jeszcze mamy prawo do błędów :eviltong: A teraz fotki :) Quote
Recommended Posts