Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M&T']Hej hej :D

Mam kilka fotek Mickiego, ale aparat nie chce mi się do komputera podłączyć :angryy:

a co do słodyczy, to zbyt dobre, żeby się dzielić :diabloti:[/quote]
Hehe dobre.:diabloti:
Też lubie słodycze.:evil_lol::evil_lol:

Posted

Hej! Wpadłam tylko na chwilę, aparat nie chce współpracować :placz:

Lecę dalej, bo mam mnóstwo pracy, a jeszcze bannerki muszę zrobić, jutro nadrobię zaległości w waszych galeriach i może wreszcie uda mi się fotki wstawić :modla:

buźki! :*

Posted

Hej wszystkim :) Fotki mam :multi: ale mało i beznadziejnej jakości bo było już ciemno i aparat był źle ustawiony :(

jbk moja kumpela szuka psiaka, jutro idziemy do Ciapkowa zobaczyć pewną spanielkę, ale jeśli z nią nie wyjdzie to mogę pogadać z nią o tym psie ;)

A dzisiaj wreszcie byliśmy na treningu :multi: Pierwszy raz robiliśmy dłuższą sekwencję niż tylko dwie hopki :cool3: tym razem doszedł jeszcze tunel :) Mickey radził sobie super, ale ja się o mało co przez tunel nie zabiłam xD bo sierota ze mnie i się potknęłam o te metalowe pręty przytrzymujące tunel :eviltong: i potknęłam się akurat wtedy, kiedy Mickey wybiegał z tunelu i wpadłam prosto na niego xD ale poza tym to było okey xD później robiliśmy jeszcze sekwencję, która nazywa się mercedes xD bo hopki ustawione są w znaczek mercedesa :eviltong: ale tam to kiepsko nam szło, bo:
a) ja źle naprowadzałam Mickiego
b) przyjechali moi rodzice, którzy przyszli blisko nas, Mickey ich zobaczył i się ucieszył i rozkojarzył -_-'' ale spoko, to nasz pierwszy raz w tej sekwencji, więc jeszcze mamy prawo do błędów :eviltong:

A teraz fotki :)