Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jejciu, dziękuję wam wszystkim :loveu::loveu::loveu:
Ja dzisiaj byłam u lekarza, jak na razie muszę siedzieć w domu do śr, zobaczymy, co będzie później.

Cały dzień leżę w łóżku i na przemian czytam po kolei wszystkie cz. "Plotkary" albo śpię :( W każdym razie mam nadzieję, że jutro będzie już torszke lepiej ze mną i wtedy ponadrabiam wasze galerie, obiecuję :)

a teraz mykam
buziaki :*

Posted

hej wszystkim :)

Dzisiaj miała być poprawa zdrowia, a tu nic! Dopiero co niedawno z łóżka się wygrzebałam, gardło mnie strasznie drapie, ciągle kasze i masakra ogólnie :( ale i tak w sumie lepiej jest niż wcześniej, bo chociaż z łóżka wstałam :evil_lol:

I wzięłam się wreszcie za nadrabianie waszych galerii :multi:

globalnydog193 witamy serdecznie! :multi: :loveu:

Posted

crazydaisy napisał(a):
Jakoś ta pogoda większoś ludzi powaliła do wyrka, a ja nadal się trzymam, choc nie powiem - poleżało by się w łóźeczku. No nic, wracaj szybko do zdrowia.

Szczęściara z ciebie! Bo ja mam wrażenie, jakbym miała zaraz gardło wykaszleć :roll: nie jest to miłe uczucie xD
dzięki :lol: może jutro zrobię jakieś domowe fotki kudłaczowi, któremu bardzo się podoba, że może pół dnia wylegiwać się z panią na wyrku :evil_lol: i codziennie wymyśla coraz to nowsze i śmieszniejsze pozy do spania :eviltong:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja ide poszukac fotek zeby uzupelnic Was na stronie!

Podostrzyłabyś mi kilka fotek, tak jak to zrobiłaś ze zdjęciami Vegi???

Sorry za OT

Posted

Mudik napisał(a):
Podostrzyłabyś mi kilka fotek, tak jak to zrobiłaś ze zdjęciami Vegi???

Sorry za OT

Nie ma sprawy, wrzuc u mnie na watku linki to wyostrze ;) znaczy zobacze co sie da zrobic, jej zdjecia sie troche udalo

albo odezwij sie nagg

Posted

Hej hej :D
Mam dla was kilka fotek :cool3:

Chciałam obfocić Mickiego, jak spał śmiesznie przed lustrem, ale było złe światło i wyszło zamazane, a jak Mickey usłyszał pstryk aparatu to od razu wstał :placz: