Sweet Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 :multi::multi::multi:GRATULACJE 300 stronki:multi::multi::multi: Quote
crazydaisy Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Co prawda na 300 się nie załapałam, ale i tak gratuluję :multi: Quote
taxelina Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Zajrzyj do mnie jak juz bedzie ok, dedykowalam Ci tytul i fotki! Quote
behemotka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Duuuużo zdrowia do spacerów i siły do nauki ;) (ja na szczęście mam to już za sobą :eviltong:... znaczy się naukę, nie spacery :lol:) Quote
M&T Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 jejciu, dziękuję wam wszystkim :loveu::loveu::loveu: Ja dzisiaj byłam u lekarza, jak na razie muszę siedzieć w domu do śr, zobaczymy, co będzie później. Cały dzień leżę w łóżku i na przemian czytam po kolei wszystkie cz. "Plotkary" albo śpię :( W każdym razie mam nadzieję, że jutro będzie już torszke lepiej ze mną i wtedy ponadrabiam wasze galerie, obiecuję :) a teraz mykam buziaki :* Quote
Martunia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Hej. :) Trochę spóźnione, no ale: gratuluję tylu stron! ^^ Wracaj szybko do zdrowia! ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Hej :diabloti: Powrotu do zdrowia życzę :loveu: Quote
Pusiakowa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Hejo mamusia :loveu: . moje biedactwo :-( . Trzymam kciuki za zdrówko :p . A jak juz bedzie wszystko ok to czekamy na fotki :diabloti: Quote
dog193 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Witam sie - jestem pierwszy raz, ale Mickeya juz od jakiegos czasu oglądam. Jest sliczny:loveu: Bede wpadac czesciej;) Quote
M&T Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 hej wszystkim :) Dzisiaj miała być poprawa zdrowia, a tu nic! Dopiero co niedawno z łóżka się wygrzebałam, gardło mnie strasznie drapie, ciągle kasze i masakra ogólnie :( ale i tak w sumie lepiej jest niż wcześniej, bo chociaż z łóżka wstałam :evil_lol: I wzięłam się wreszcie za nadrabianie waszych galerii :multi: globalnydog193 witamy serdecznie! :multi: :loveu: Quote
crazydaisy Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Jakoś ta pogoda większoś ludzi powaliła do wyrka, a ja nadal się trzymam, choc nie powiem - poleżało by się w łóźeczku. No nic, wracaj szybko do zdrowia. Quote
M&T Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 crazydaisy napisał(a):Jakoś ta pogoda większoś ludzi powaliła do wyrka, a ja nadal się trzymam, choc nie powiem - poleżało by się w łóźeczku. No nic, wracaj szybko do zdrowia. Szczęściara z ciebie! Bo ja mam wrażenie, jakbym miała zaraz gardło wykaszleć :roll: nie jest to miłe uczucie xD dzięki :lol: może jutro zrobię jakieś domowe fotki kudłaczowi, któremu bardzo się podoba, że może pół dnia wylegiwać się z panią na wyrku :evil_lol: i codziennie wymyśla coraz to nowsze i śmieszniejsze pozy do spania :eviltong: Quote
Martunia Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Oj biedaczko.. zdrowia! ;) Cekamy na foty.. ^^ Quote
taxelina Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ja ide poszukac fotek zeby uzupelnic Was na stronie! Quote
M&T Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 dzięki kochane :buzi: a mnie złapał lekki dół :placz: men suck... Quote
Sweet Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 kochanie moje:loveu::loveu: zdrowiej nam szybciuteńko:) a co do doła to cóż moge poradzic nie załamuj sie:) bedzie dobrze:):loveu::loveu: Quote
Mudik Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 deer_1987 napisał(a):Ja ide poszukac fotek zeby uzupelnic Was na stronie! Podostrzyłabyś mi kilka fotek, tak jak to zrobiłaś ze zdjęciami Vegi??? Sorry za OT Quote
taxelina Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Mudik napisał(a):Podostrzyłabyś mi kilka fotek, tak jak to zrobiłaś ze zdjęciami Vegi??? Sorry za OT Nie ma sprawy, wrzuc u mnie na watku linki to wyostrze ;) znaczy zobacze co sie da zrobic, jej zdjecia sie troche udalo albo odezwij sie nagg Quote
M&T Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Hej hej :D Mam dla was kilka fotek :cool3: Chciałam obfocić Mickiego, jak spał śmiesznie przed lustrem, ale było złe światło i wyszło zamazane, a jak Mickey usłyszał pstryk aparatu to od razu wstał :placz: Quote
Recommended Posts