Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej wszystkim :) Piszę, bo udało mi się dorwać do szkolnego kompa :P

Magda fajnie, że wreszcie się u nas odezwałaś :multi:
dzięki bardzo :loveu::loveu:

Jbk dzięki :evil_lol:

Dagusiek
hejka :loveu:

Mudik wczorajszy trening był dla większości taki sobie :P bo psy chyba miały zły dzień i każdy po kolei zwiewał xD Mickey się mnie nie zbyt słuchał, bo komuś się rozsypały smakołyki i on ciągnął ciągle do tego miejsca, gdzie były wysypane :angryy: ale ładnie skakał, tylko ja ciągle błędy robiłam :oops::oops: i przechodziliśmy przez kładkę :bigcool: ładnie przeszedł i szybko skumał, że na końcu trzeba się zatrzymać z przednimi łapami na ziemi :loveu::multi: więc ogólnie to trening udany :eviltong:

a teraz lecę, bo zaraz mam kartkówkę z fizyki :placz:
cya! :*

Posted

Heya .Masz szczęście ,że mnie przyjęłaś do znajomych na n-k:evil_lol:

My też mamy w pobliżu klub agility ,ale prowadzony przez prawie samych moich wrogów:evil_lol:Więc nie trenujemy:diabloti:

Posted

olekg18 napisał(a):

My też mamy w pobliżu klub agility ,ale prowadzony przez prawie samych moich wrogów:evil_lol:Więc nie trenujemy:diabloti:

Oluś a ilu ty masz przyjaciół?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Martynko jestem z Was dumna :cool3:

Posted

hej skarbie:loveu::loveu::loveu:

widze ze dobrze wam idzie:)
niedługo juz zadne z was nie bedzie popełniać błedów:) (no moze od czasu do czasu ale to sie każdemu zdarza:p)
wez siostrę kiedys ze soba bo chcemy zdjecia:)
A w ogóle to mogłabyś dać jakieś:))

Buźka:* wycałuj Mickeya odemnie:loveu::loveu:

Posted

Okamia-przyjaciół powinno się policzyć na palcach jednej ręki.Na więcej ludzi godnych zaufania nie ma szans.Taka jest prawda.Znajomych można mieć w cholere ,a przyjaciół tylko kilku.

Posted

olekg18 napisał(a):
Okamia-przyjaciół powinno się policzyć na palcach jednej ręki.Na więcej ludzi godnych zaufania nie ma szans.Taka jest prawda.Znajomych można mieć w cholere ,a przyjaciół tylko kilku.

wiem o tym Oluś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Chodziło mi o przyjaciół w sensie nie zrażonych w jakikolwiek sposób do Ciebie ludzi z Twojego otoczenia :eviltong::eviltong::eviltong: Bo jak dobrze wiesz Twoja osoba jest kontrowersyjna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Anusia&Saba napisał(a):
Hej, a masz jakieś zdjęcia? :cool3:

Niestety aktualnie nie posiadam :placz: ale może uda mi się niedługo parę pstryknąć to wstawię :eviltong:

olekg18 napisał(a):

A jakbym nie przyjęła? :eviltong:

To cóż ty robisz, że masz tyle wrogów? :shake: :evil_lol:

Okamia napisał(a):
Oluś a ilu ty masz przyjaciół?? :evil_lol:

Martynko jestem z Was dumna :cool3:

No jak to kochana, nie wiesz? Przecie Oluś ma całą gromadę dogomaniackich przyjaciółko-wielbicielek :evil_lol:

Sweetaśna napisał(a):
hej skarbie:loveu:

widze ze dobrze wam idzie:smile:
niedługo juz zadne z was nie bedzie popełniać błedów:smile: (no moze od czasu do czasu ale to sie każdemu zdarza:p)
wez siostrę kiedys ze soba bo chcemy zdjecia:smile:
A w ogóle to mogłabyś dać jakieś:smile:)

Buźka:* wycałuj Mickeya odemnie:loveu:

No ja jak na razie to mnóstwo błędów robię, ale mam nadzieję, że mi to minie :modla: :eviltong:
Może uda mi się w pt fotki załatwić, ale raczej cienko to widzę :eviltong:

Mickey wycałowany :loveu:

olekg18 napisał(a):

Ahh, ale mądra sekwencja :cool3: choć mi do policzenia moich przyjaciół potrzebne byłyby dwie ręce :lol:

Okamia napisał(a):
Bo jak dobrze wiesz Twoja osoba jest kontrowersyjna :evil_lol:

Zgadzam się :evil_lol::evil_lol:

anitaaa i bartis napisał(a):
Co tam u was słychać ?

Dużo nauki i mało czasu :placz::placz:

Posted

olekg18 napisał(a):
No moich fanek wiernych nie licze:evil_lol:
Mądra bo ja ją napisałem:diabloti:

Oluś kochanie nie wlewaj sobie :eviltong: Ja Cię jakoś nie zapamiętałam po mądrych słowach :evil_lol: Raczej po teksicie V.I.P. Charakrter i moc... Ludzie się zmnieniają smak piwa pozostaje ten sam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Możesz mi wysłać taśme z nagraniem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
M&T -wstarczy być szczerym do bólu:diabloti: Ludzie nie lubią słuchać prawdy:cool3:

Ja tam lubie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale masz rację Oluś... Większość boi się i zaraz obraża jak coś szczerze powiesz :cool3: a zwłaszcza tak dosadnie jak ty potrafisz :eviltong::eviltong::eviltong:

sorry za post pod postem ale mi się coś dogo rypie i edita użyć nie mogę :roll: