dagusiek Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Przyszłam się przywitać, dzień dobry ;) a raczej dobry wieczór :eviltong: Quote
M&T Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Hej wszystkim :) Piszę, bo udało mi się dorwać do szkolnego kompa :P Magda fajnie, że wreszcie się u nas odezwałaś :multi: dzięki bardzo :loveu::loveu: Jbk dzięki :evil_lol: Dagusiek hejka :loveu: Mudik wczorajszy trening był dla większości taki sobie :P bo psy chyba miały zły dzień i każdy po kolei zwiewał xD Mickey się mnie nie zbyt słuchał, bo komuś się rozsypały smakołyki i on ciągnął ciągle do tego miejsca, gdzie były wysypane :angryy: ale ładnie skakał, tylko ja ciągle błędy robiłam :oops::oops: i przechodziliśmy przez kładkę :bigcool: ładnie przeszedł i szybko skumał, że na końcu trzeba się zatrzymać z przednimi łapami na ziemi :loveu::multi: więc ogólnie to trening udany :eviltong: a teraz lecę, bo zaraz mam kartkówkę z fizyki :placz: cya! :* Quote
Anusia&Saba Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Hej, a masz jakieś zdjęcia? :cool3: Quote
olekg89 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Heya .Masz szczęście ,że mnie przyjęłaś do znajomych na n-k:evil_lol: My też mamy w pobliżu klub agility ,ale prowadzony przez prawie samych moich wrogów:evil_lol:Więc nie trenujemy:diabloti: Quote
Okamia Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 olekg18 napisał(a):Heya .Masz szczęście ,że mnie przyjęłaś do znajomych na n-k:evil_lol: My też mamy w pobliżu klub agility ,ale prowadzony przez prawie samych moich wrogów:evil_lol:Więc nie trenujemy:diabloti: Oluś a ilu ty masz przyjaciół?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Martynko jestem z Was dumna :cool3: Quote
Sweet Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 hej skarbie:loveu::loveu::loveu: widze ze dobrze wam idzie:) niedługo juz zadne z was nie bedzie popełniać błedów:) (no moze od czasu do czasu ale to sie każdemu zdarza:p) wez siostrę kiedys ze soba bo chcemy zdjecia:) A w ogóle to mogłabyś dać jakieś:)) Buźka:* wycałuj Mickeya odemnie:loveu::loveu: Quote
olekg89 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Okamia-przyjaciół powinno się policzyć na palcach jednej ręki.Na więcej ludzi godnych zaufania nie ma szans.Taka jest prawda.Znajomych można mieć w cholere ,a przyjaciół tylko kilku. Quote
Okamia Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 olekg18 napisał(a):Okamia-przyjaciół powinno się policzyć na palcach jednej ręki.Na więcej ludzi godnych zaufania nie ma szans.Taka jest prawda.Znajomych można mieć w cholere ,a przyjaciół tylko kilku. wiem o tym Oluś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chodziło mi o przyjaciół w sensie nie zrażonych w jakikolwiek sposób do Ciebie ludzi z Twojego otoczenia :eviltong::eviltong::eviltong: Bo jak dobrze wiesz Twoja osoba jest kontrowersyjna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Anusia&Saba napisał(a):Hej, a masz jakieś zdjęcia? :cool3: Niestety aktualnie nie posiadam :placz: ale może uda mi się niedługo parę pstryknąć to wstawię :eviltong: olekg18 napisał(a): Heya .Masz szczęście ,że mnie przyjęłaś do znajomych na n-k:evil_lol: My też mamy w pobliżu klub agility ,ale prowadzony przez prawie samych moich wrogów:evil_lol:Więc nie trenujemy:diabloti: A jakbym nie przyjęła? :eviltong: To cóż ty robisz, że masz tyle wrogów? :shake: :evil_lol: Okamia napisał(a):Oluś a ilu ty masz przyjaciół?? :evil_lol: Martynko jestem z Was dumna :cool3: No jak to kochana, nie wiesz? Przecie Oluś ma całą gromadę dogomaniackich przyjaciółko-wielbicielek :evil_lol: Sweetaśna napisał(a):hej skarbie:loveu: widze ze dobrze wam idzie:smile: niedługo juz zadne z was nie bedzie popełniać błedów:smile: (no moze od czasu do czasu ale to sie każdemu zdarza:p) wez siostrę kiedys ze soba bo chcemy zdjecia:smile: A w ogóle to mogłabyś dać jakieś:smile:) Buźka:* wycałuj Mickeya odemnie:loveu: No ja jak na razie to mnóstwo błędów robię, ale mam nadzieję, że mi to minie :modla: :eviltong: Może uda mi się w pt fotki załatwić, ale raczej cienko to widzę :eviltong: Mickey wycałowany :loveu: olekg18 napisał(a): Okamia-przyjaciół powinno się policzyć na palcach jednej ręki.Na więcej ludzi godnych zaufania nie ma szans.Taka jest prawda.Znajomych można mieć w cholere ,a przyjaciół tylko kilku. Ahh, ale mądra sekwencja :cool3: choć mi do policzenia moich przyjaciół potrzebne byłyby dwie ręce :lol: Okamia napisał(a):Bo jak dobrze wiesz Twoja osoba jest kontrowersyjna :evil_lol: Zgadzam się :evil_lol::evil_lol: anitaaa i bartis napisał(a):Co tam u was słychać ? Dużo nauki i mało czasu :placz::placz: Quote
olekg89 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 No moich fanek wiernych nie licze:evil_lol: Mądra bo ja ją napisałem:diabloti: Quote
olekg89 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 M&T -wstarczy być szczerym do bólu:diabloti: Ludzie nie lubią słuchać prawdy:cool3: Quote
Okamia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 olekg18 napisał(a):No moich fanek wiernych nie licze:evil_lol: Mądra bo ja ją napisałem:diabloti: Oluś kochanie nie wlewaj sobie :eviltong: Ja Cię jakoś nie zapamiętałam po mądrych słowach :evil_lol: Raczej po teksicie V.I.P. Charakrter i moc... Ludzie się zmnieniają smak piwa pozostaje ten sam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Możesz mi wysłać taśme z nagraniem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 olekg18 napisał(a):M&T -wstarczy być szczerym do bólu:diabloti: Ludzie nie lubią słuchać prawdy:cool3: Ja tam lubie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale masz rację Oluś... Większość boi się i zaraz obraża jak coś szczerze powiesz :cool3: a zwłaszcza tak dosadnie jak ty potrafisz :eviltong::eviltong::eviltong: sorry za post pod postem ale mi się coś dogo rypie i edita użyć nie mogę :roll: Quote
Katarama Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Znalazłam chwilę by na dogo się wdrapać a tu fotek nie ma :(:angryy::mad: Quote
Pusiakowa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Hej mamusia :multi: . Az tak zawalona nauka jestes? :-( ale juz niedlugo Pan weekend przyjdzie do nas :multi: i licze na fotki :p Quote
Recommended Posts